reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

no właśnie ma tą czkawkę parę razy dziennie ale trwa dosyć długo około 10 minut..tylko ja już jestem pod koniec tej ciazy taka rozdrażniona że mnie to wkurza:eek: a M jeszcze mi dokucza że to pewnie przeze mnie bo jem coś takiego że ona ma czkawkę:eek:

reklama
no właśnie - ankzoc dobrze mówi - nie przejmuj się Ninka.. a i ten czas trwania nie jest jakiś specjalnie wydłużony, więc spokojnie :)))

kochane mamusie ja na razaie sie pozegnam, zaraz maz wraca z pracy i jedziemy na dzialeczkę, wyloze sie trochę na lezaczku i poodpoczywam......... pewnie zajrzę do was wieczorkiem

dobra - ja tymczasem znikam... Idę obiadek przygotować :)) i po "cichaczu" wypić puszkę pepsi, hehe - co by mężulek nie wywąchał, bo będzie zadymka ;-):-D

Witajcie

marychna-ja też jeszcze wymazu nie miałam, ostatnio na wizycie mówił ze 4 maja bedziemy robić cytologie, ale przecież to nie to samo co wymaz. I jak pójde do niego to musze zapytać.Mam nadzieje ze sie tylko do tego czasu nie rozpakuje:confused2:

No i ja się tak zastanawiam czy moja gin chciała poczekać bliżej porodu czy zapomniała

nina- moj kubus tez ma czkawke 3-4 razy nawet zdarza sie,, ale ma ja codziennie i trwa on ok 5min,, czasami dluzej albo krocej,, i rowniez mnie to irytuje,, wiem ze to dobry znak ale denerwujace to jest:/ wtedy robie pare glebszych oddechow... :happy:

ankzoc- sliczna mamusiu :)

reklama
Mój Tomuś też ma czkawkę conajmniej raz dziennie a przeważnie kilka razy. Najgorzej jak ma przed moim zaśnięciem w nocy bo nie mogę spać póki mi brzusio podskakuje. Ja go wtedy kołyszę przez chwilkę i przeważnie się uspokaja i ja mogę spokojnie nynać:-D

Do góry