reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

przesądy

ja wymiękłam, moje dziecko wg powyższego będzie brzydkie, głupie, owinięte pępowiną a na dodatek będzie miało proste włosy, bo nie spałam w kożuchu!

aaaa i zapomniałam dodać, że łyse, bo ja ostatnio ciagle w księżyc sie gapie, bo mi w nocy po oczach świeci!

Ostatnia edycja:
reklama
princesstopik - przepiękna córeczka!!! Kruszyneczka taka :))) Tak bardzo Cię podziwiam za całe to podejście do porodu!!! A poród - ja też tak chcę!!!! Krótko, bez potrzeby nacinania, i zaraz po - świetna forma!!! Wszystkiego najlepszego dla Waszej trójeczki :***!!!

przesądy

ja wymiękłam, moje dziecko wg powyższego będzie brzydkie, głupie, owinięte pępowiną a na dodatek będzie miało proste włosy, bo nie spałam w kożuchu!

aaaa i zapomniałam dodać, że łyse, bo ja ostatnio ciagle w księżyc sie gapie, bo mi w nocy po oczach świeci!
O matkosci !!!!:szok::szok::szok: Nie wiedziałam ze w takie cosik można wierzyć:baffled:

tsarina - no własnie czytałam ten artykuł na wp.pl!!! uśmiałam się co nie miara!!! mogłabym dorzucić jeszcze jeden skrajny zabobon - ale.. nie zrobię tego - bo jest "masakryczny" (masakrycznie durny!!!)

aga_k_m to Twój obowiązek uświadomić koleżanki, czego mają unikać przed porodem!

no nie daj się prosić...

ale swoją drogą, mówcie co chcecie, ja będe miała czerwoną wstążeczke przy łóżeczku Izy! To odpędza złe duchy! Może głupota faceta szwagierki na dziecko nie przejdzie!

tsarina
:-D:-D czy ktoś jeszcze wierzy w takie rzeczy:-D:-D
najbardziej mnie rozwaliło to

Nie stawaj przed lustrem...

Bo dziecko dostanie oczopląsu lub zeza. Oprócz zeza dziecku grozi również skrajna brzydota.
:-D:-D

barmanko - wiesz co.. brak mi słów!!! za kutasa chama i o ścianę - normalnie!!! dobrze zrobiliście jadąc do innej przychodni..
Nie wiem jakbym sie zachowała na Twoim miejscu w gabinecie tego dupka... po prostu opadłam czytając Twojego posta..
Najważniejsze jednak - że wszystko w porządku!!!

confi - daj nam koniecznie znać co z tą Twoją bakterią.. Jak będzie wyglądało leczenie, itp.. Trzymam kciuki za pomyślną wizytę :))

misza - gratuluję Kochana z całego serducha!!! odezwij się czasem na "otwartym" forum!!!

reklama
Do góry