reklama
tsarina
MamaPower!
princesstopic no śliczności... piękna córcia!
princesstopik - przepiękna córeczka!!! Kruszyneczka taka )) Tak bardzo Cię podziwiam za całe to podejście do porodu!!! A poród - ja też tak chcę!!!! Krótko, bez potrzeby nacinania, i zaraz po - świetna forma!!! Wszystkiego najlepszego dla Waszej trójeczki :***!!!
anula1812
Fanka BB :)
O matkosci !!!! Nie wiedziałam ze w takie cosik można wierzyćprzesądy
ja wymiękłam, moje dziecko wg powyższego będzie brzydkie, głupie, owinięte pępowiną a na dodatek będzie miało proste włosy, bo nie spałam w kożuchu!
aaaa i zapomniałam dodać, że łyse, bo ja ostatnio ciagle w księżyc sie gapie, bo mi w nocy po oczach świeci!
tsarina
MamaPower!
aga_k_m to Twój obowiązek uświadomić koleżanki, czego mają unikać przed porodem!
no nie daj się prosić...
ale swoją drogą, mówcie co chcecie, ja będe miała czerwoną wstążeczke przy łóżeczku Izy! To odpędza złe duchy! Może głupota faceta szwagierki na dziecko nie przejdzie!
no nie daj się prosić...
ale swoją drogą, mówcie co chcecie, ja będe miała czerwoną wstążeczke przy łóżeczku Izy! To odpędza złe duchy! Może głupota faceta szwagierki na dziecko nie przejdzie!
barmanko - wiesz co.. brak mi słów!!! za kutasa chama i o ścianę - normalnie!!! dobrze zrobiliście jadąc do innej przychodni..
Nie wiem jakbym sie zachowała na Twoim miejscu w gabinecie tego dupka... po prostu opadłam czytając Twojego posta..
Najważniejsze jednak - że wszystko w porządku!!!
confi - daj nam koniecznie znać co z tą Twoją bakterią.. Jak będzie wyglądało leczenie, itp.. Trzymam kciuki za pomyślną wizytę )
misza - gratuluję Kochana z całego serducha!!! odezwij się czasem na "otwartym" forum!!!
Nie wiem jakbym sie zachowała na Twoim miejscu w gabinecie tego dupka... po prostu opadłam czytając Twojego posta..
Najważniejsze jednak - że wszystko w porządku!!!
confi - daj nam koniecznie znać co z tą Twoją bakterią.. Jak będzie wyglądało leczenie, itp.. Trzymam kciuki za pomyślną wizytę )
misza - gratuluję Kochana z całego serducha!!! odezwij się czasem na "otwartym" forum!!!
reklama
tsarina
MamaPower!
taaaaaa a malować sie przed wyjściem będziemy na czuja! a potem straszyć ludzi na ulicy! że już o czesaniu sie nie wspomnę!