reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga_k_m to Twój obowiązek uświadomić koleżanki, czego mają unikać przed porodem!

no nie daj się prosić...

ale swoją drogą, mówcie co chcecie, ja będe miała czerwoną wstążeczke przy łóżeczku Izy! To odpędza złe duchy! Może głupota faceta szwagierki na dziecko nie przejdzie!

ja też dziś odwiedziłam pasmanterię :)) kupiłam po 1 m dwa rodzaje różnych czerwonych wstążeczek ;) a do łóżeczka - kupiłam 3 wielkie kwiaciochy przypinane na agrafkę :)

co do przesądu.. babcia mojej koleżance powiedziała tak:
"w niedzielę strzeż się brania noża w ręce i krojenia czegokolwiek - bo w ten sposób odkrajasz dziecku kawałki ciała.."
Mówiłam, że masakrycznie durny, wstrętny, itp..??!!

aga
no faktycznie durny:baffled:

ja też słyszałam że nie powinnyśmy porcjować mięsa bo też sie wtedy rodzą dzieci bez kończyn:baffled:

dzięki dziewczyny za pocieszenie :tak: kochane jesteście :*****

Proness malutka jest śliczna :-)

Anula to chyba najlepsze wyjście z tą pocztą w telefonie :sorry: i jeszcze na gadu zrób się niedostępna i ustaw opis ;-) ja mam jeszcze 3tyg, ale kurczę na samą myśl o "nawiedzaniu" mnie przez wszystkich robi mi się beeee :wściekła/y: teraz wystarczy tylko że wyjdę z domu, a nie zrobię opisu na gadu gdzie i po co poszłam, to od razu telefony mam gdzie jestem i co robię i że pewnie rodzę bo się nie odzywam :rofl2: a kilka dni temu to z gołą dupa spod prysznica (mokra) leciałam do tel bo non stop dzwonił.... zero życia prywatnego, zero :crazy:

a i wczoraj na usg dowiedziałam się że synek w 37tc waży 3240 :-) :-)

hehe :)) no dokladnie tsarina :))

ja bez czegoś na szyji czuje się goła.. zawsze mam albo jakiś naszyjnik, łańcuszek, bądź korale.. no chyba, że leże.. bądź szykuję się do spania - wtedy całą biżuteria ląduję w koszyczku :))) także mnie już w różnych miejscach ludzie informowali o tym, iz moje dziecie będzie poplątane pępowiną... ehhh..

mięsa całe szczęście nie muszę kroić - dzisiaj kupiłam schabowe - ale nawet potłukli mi je na miejscu, więc luzik.. ale za to jutro - zrobię chińszczyznę - więc wyżyję się na piersiach z kurczaka, hehe :)))

reklama
Do góry