reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dzięki dziewczyny za komplementy..jak pewnie każdej z nas sprawiają mi wiele radości:-)

a ja idę sobie zrobić kawkę (inkę:-)) i może wyprasuję dzisiaj pościel:eek:

reklama
Ja też już bede lecieć, bo musze do sklepu pójść. Zjadłam M wszystkie suchary i teraz biedak nie ma co jesc, a nic innego nie może.
Cholerna świnia ze mnie, siedziałam przed kompem pisałam do was i tu patrze pół opakowania które było z wczoraj nie ma:zawstydzona/y:

mam strasznie wielką ochote coś sobie kupić...tak dawno nie miałam tej przyjemności..
właśnie weszłam na bucikowo.pl i może coś sobie wybiorę..tylko kurcze nigdy nie kupowałam butów przez neta:eek: i troszkę się boję:eek:

Ja też już bede lecieć, bo musze do sklepu pójść. Zjadłam M wszystkie suchary i teraz biedak nie ma co jesc, a nic innego nie może.
Cholerna świnia ze mnie, siedziałam przed kompem pisałam do was i tu patrze pół opakowania które było z wczoraj nie ma:zawstydzona/y:

a tam świnia od razu...tak to jest zostawić nas z jakimiś produktami spożywczymi..hihhi

aneteczka ja zeżarłam mojemu M Snickersa :-D
tez będę musiała mu odkupic by się nie obraził :-D

Nina27 ja słyszałam ze na bucikowie można bez obaw kupowac jednak wiem ze nie mierzenia butów często prowadzi do takich sytuacji jaką ja mam teraz. Mam do sprzedania balerinki w moim rozmiarze które są za małe :baffled:
ooo własnie a może którejś z Was się spodobaja...można negocjowac cenę oczywiście :-D
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sliczne-balerinki-na-wiosne-i-lato-cropp-25737/

ja tymczasem ide uskutecznic akcję pt. "golenie" i przygotować się do wizyty....jeszcze zajrzę,ale na razie znikam....

confi
bardzo ładne, ale jak dla mnie za duże...
szczęściara ;-)
ja aż się popłakałam jak się okazało ze są dla mnie za małe...strasznie mi się podobają ale niestety...za szerokie kopyto mam ...echhh

dobra...zmykam dziewczynki...postaram się jeszcze zajrzeć a jak nie to trzymajcie mocno kciuki za Confi i jej bakterie :-p
dam znać jak wróce

Witam was kobitki!!!
ja tez 2w1.... ale noc nie przespana przysnelam o 24.00 ale mala obudzilamnie o 5.30 i tak doteraz sie meczeokropnie....

misza- gratulacje serdecznie z calego serducha....

mamuski ja jestem wypapowana dzis jak jakis flak... mam juz dosc wszystkiego...:angry: wszystko mnie boli i nic mi sie nie chce... a puchne jak orka..... kurcze nie wyrabiam....:crazy:

reklama
Do góry