reklama
aneteczka
Fanka BB :)
Ja też już bede lecieć, bo musze do sklepu pójść. Zjadłam M wszystkie suchary i teraz biedak nie ma co jesc, a nic innego nie może.
Cholerna świnia ze mnie, siedziałam przed kompem pisałam do was i tu patrze pół opakowania które było z wczoraj nie ma
Cholerna świnia ze mnie, siedziałam przed kompem pisałam do was i tu patrze pół opakowania które było z wczoraj nie ma
Nina27
Majowe mamy'09
Ja też już bede lecieć, bo musze do sklepu pójść. Zjadłam M wszystkie suchary i teraz biedak nie ma co jesc, a nic innego nie może.
a tam świnia od razu...tak to jest zostawić nas z jakimiś produktami spożywczymi..hihhi
aneteczka ja zeżarłam mojemu M Snickersa
tez będę musiała mu odkupic by się nie obraził
Nina27 ja słyszałam ze na bucikowie można bez obaw kupowac jednak wiem ze nie mierzenia butów często prowadzi do takich sytuacji jaką ja mam teraz. Mam do sprzedania balerinki w moim rozmiarze które są za małe
ooo własnie a może którejś z Was się spodobaja...można negocjowac cenę oczywiście
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sliczne-balerinki-na-wiosne-i-lato-cropp-25737/
ja tymczasem ide uskutecznic akcję pt. "golenie" i przygotować się do wizyty....jeszcze zajrzę,ale na razie znikam....
tez będę musiała mu odkupic by się nie obraził
Nina27 ja słyszałam ze na bucikowie można bez obaw kupowac jednak wiem ze nie mierzenia butów często prowadzi do takich sytuacji jaką ja mam teraz. Mam do sprzedania balerinki w moim rozmiarze które są za małe
ooo własnie a może którejś z Was się spodobaja...można negocjowac cenę oczywiście
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sliczne-balerinki-na-wiosne-i-lato-cropp-25737/
ja tymczasem ide uskutecznic akcję pt. "golenie" i przygotować się do wizyty....jeszcze zajrzę,ale na razie znikam....
iwona100na
Majowa Mamusia
Ja fryzjera wczoraj odwiedziłam - zrobiłam sobie pasemka i henne :-)
szczęściara ;-)confi
bardzo ładne, ale jak dla mnie za duże...
ja aż się popłakałam jak się okazało ze są dla mnie za małe...strasznie mi się podobają ale niestety...za szerokie kopyto mam ...echhh
dobra...zmykam dziewczynki...postaram się jeszcze zajrzeć a jak nie to trzymajcie mocno kciuki za Confi i jej bakterie
dam znać jak wróce
Witam was kobitki!!!
ja tez 2w1.... ale noc nie przespana przysnelam o 24.00 ale mala obudzilamnie o 5.30 i tak doteraz sie meczeokropnie....
misza- gratulacje serdecznie z calego serducha....
mamuski ja jestem wypapowana dzis jak jakis flak... mam juz dosc wszystkiego... wszystko mnie boli i nic mi sie nie chce... a puchne jak orka..... kurcze nie wyrabiam....
ja tez 2w1.... ale noc nie przespana przysnelam o 24.00 ale mala obudzilamnie o 5.30 i tak doteraz sie meczeokropnie....
misza- gratulacje serdecznie z calego serducha....
mamuski ja jestem wypapowana dzis jak jakis flak... mam juz dosc wszystkiego... wszystko mnie boli i nic mi sie nie chce... a puchne jak orka..... kurcze nie wyrabiam....
reklama
iwona100na
Majowa Mamusia
MISZA - gratuluję córeczki :-)
I kolejna dziewczynka dołączyła do naszego grona
Chłopaki wyłazic
I kolejna dziewczynka dołączyła do naszego grona
Chłopaki wyłazic