reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzieki dziweczynki, wietzre mieszkanie, w sumie to w duzym pokoju cały czas drzwi balkonowe są otwarte. M spi w drugim pokoju, moze sie nie zaraże, zobaczymy...............

Wiecie jak byl M wczoraj u lekarza to ten zaczął go wypytywać czy z zagranicy nie wraca:zawstydzona/y:bo wtedy to juz bybyło na 100%pewne co mu dolega i zaczął sie śmiać. Cholerka gdyby M faktycznie wrócił z zagranicy pewnie nie byłoby mu tak do śmiechu!!!!!1

reklama
Ja własnie poszłam prywatnie bo jednak to badanie jest na tyle ważne ,ze nie ma co oszczędzać. ja słyszałam ze Ureaplasma powoduje choroby płuc, wiadomo z,e może to być rózny stopień zachorowań ale i tak wolałabym tego oszczędzić synkowi...

Mysle, ze nawet jesli tak jest to lekarze odpowiednio szybko zareaguja i bedzie wszystko dobrze!
Dla pocieszenia powiem Ci jak bylo z moja matka. W trakcie ciazy okazalo sie, ze jednak ma ta zoltaczke wszczepienna, ze przechodzila ja zupelnie bezobjawowo. No i lekarze wlasnie podjeli decyzje, ze zaraz po porodzie, max. w ciagu godz. Justyna miala dostac szczepionke i bedzie OK. No i tak bylo. Zaraz dostala szczepionke i nic jej nie bylo. Mialam tylko troche ta fizjologiczna, ale poza tym bylo wszystko OK. Dlatego trzeba sie pozytwnie nastawic. Jak cos to napewno podadza Ci lek i bedzie wszystko w porzadeczku!:tak:

dzień dobry majóweczki:-)

a ja dzisiaj dłuzej pospałam niż zwykle..ale miałam takie porąbane sny że szkoda gadać:baffled:

confi
dobrze że dzwonisz do gin...próbuj dalej ..na pewno Cię uspokoi..jak tylko się dodzwonisz to koniecznie daj znać bo wszystkie razem z Tobą się martwimy

ankzoc
ale Ci zazdroszczę tego fryzjera:-) ja sie wybieram w przyszłym tygodniu...może jak wrócisz to jakaś foteczka żeby sie pochwalić nowymi włoskami

a ja kochane zamieściłam aktualne zdjęcia w swoim profilu...ciekawskie mogą sobie pooglądać:-)
confi Ty twierdzisz że masz drugą brodę (czego ja nie widzę) to zobacz sobie kochana na moją:baffled:

Kurde! Ja tez chce do fryzjera.... Chyba znow sobie wlosy postrzepie na okolo glowy ;-) Tak najlepiej jest.... Jest ich wtedy mniej, ale chociaz jest mi chlodniej i ladniej sie ukladaja. A juz najwyzej trzeba je na okraglej szczotce poczesac.
Musze tylko poczekac na kaske.

confi- kochana zobaczysz ze twoja gin przekaze ci dobre informacje i cie uspokoi, nie ma jak fachowa opinia lekarza ;-)
no dodzwoniłam się w końcu...nie jest źle ale to trzeba leczyć...mój M zwolni sie dziś z pracy i zawiezie mnie do lekarza...kochany mój..:tak:
mam nadzieje ze bedziecie mocno trzymać kciuki...

slonkoonline dziękuję ...musi byc dobrze...nie po to się 9 miesięcy męcze by nie było dobrze ;-) po telefonie do mojej gin czuję się troszkę lepiej i świadomośc ze zareagujemy szybko troche mnie pociesza....

Nina27 napisałam juz wyżej ze w końcu się dodzwoniłam...zobaczymy do gin powie jak już do niej pojadę...cieszę się ze jade bo nie wytrzymałabym w domy do 4 maja....

a tak poza tematem...to chyba zapomniaąłś dac tego zdjęcia z rzekomą drugą broda ...gdzie Ty masz brode wariatko??? :-D ale sie ubawiłam normalnie ...

:-)Confi-cieszę sie bardzo, trzymam kciuki żebys szybko ta bakterie zwalczyła.

Nina-oglądałam właśnie Twoje najnowsze zdjęcie-ślicznie wyglądasz, a brzusi taki malutki:-)

confi

to faktycznie nie doczytałam..tak się cieszę że jedziesz do lekarza...zobaczysz wszystko będzie dobrze:-):-)

a zdjęcie dałam dobre...ja miałam taką drobną buzię zanim zaszłam w ciążę..a teraz zajmuje cały obiektyw:eek: i broda druga jest..ale będę z nią walczyć po porodzie:-)

reklama
aneteczka dziękuję...przyda się otucha...ufff ...będzie dobrze , będzie dobrze , będzie dobrze....

Nina27 cały obiektyw mówisz...to jakiś cholernie mały aparacik macie :-D
daj spokój kochana...cudownie wyglądasz i jak dalej bedziesz mnie wkurzać to postrasze Cie swoją drugą broda :-D:-D:-D
na razie dałam Wam takie zdjęcie byście się z krzykiem nie rozpierzchły :laugh2::laugh2::rofl2:

Do góry