reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

słonko musze Ci podziękować!

szukałaś w krateczke baldachimu, więc z ciekawosci zaglądałam, co Ty tam kupujesz i w efekcie kupiłam baldachim, ochraniacz i przybornik w ecru krateczke, żeby pasował do mojej ślicznej kolorowej pościeli ale i rownież do eleganckiej wizytowej Ferreti błękitnej. Jak dostane i złoże łóżeczko to wrzuce zdjęcie.

reklama
tsarina też właśnie kupiłam stelaż i baldachim :-) Śliczne rzeczy ma ten sprzedawca i jak M wróci z pracy to pewnie jeszcze coś dokupię :-)
Więc przyłączam się do podziękowań :-)

kochane ja tak na chwilkę. Dostałam wiadomość od confi na temat mamamatysi:

"CZUJE SIĘ NIEDOBRZE. MA MOCNE SKURCZE - ALE NADAL JEST W DWUPAKU. POZDRAWIA WSZYSTKIE MAJÓWECZKI - I DA ZNAĆ JAK COŚ SIĘ WYKLUJE :))"

Kaatharina - jestes wielka!! normalnie podziwiam Cię - i również liczę na podobny zwrot akcji :)))

No prosze.... Dziekowac trzeba ankzoc....
Tylko u mnie wyszlo, ze maz chce jednak tamta pierwsza z aplikacja i chyba tamto zamowie. Niech mu bedzie, ze cos wybral sam. Bedzie sie cieszyl ;-) Mozna u nich zamowic sobie tez z imieniem dziecka na kolderce.
POŚCIEL 4-el 120x90 z APLIKACJĄ (619658826) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Biore Misia 4 w kolorze zoltym. Do tego biore baldachim i przescieradlo. A to wszystko kombinowanie, bo mi sie zachcialo miec ochraniacz z malenstwem :-D

wróciłam z zakupów.. poza warzywami, mięchem na obiad i lekami - nic nie zakupiłam :((( szpery sobie na jutro zostawiłam.. Mój M "obudził" się w końcu!!! Nawet zerwał się z pracy, aby połazić ze mną za tą komodą.. O dziwo - pogadał z dwoma kumplami (ze stolarni) i sami mi ją zrobią do środy i to taką jaką chcę :))) na razie nie wiem czy mam się cieszyć czy bać.. no ale zobaczymy - wycenili ją na 250 zł + 2 flaszki :)))

a apteka - szkoda gadać!!! zostawiłam 180 zł, bo zachciało mi się oprócz feminatalu i magneB6, fissanu, kremu z gerbera, jakiegos balsamu poporodowego z Pharmaceris, no i kupiłam tez Bephanten (i tu mnie zaskoczyło - myślałam, że kosztuje on jakieś 20 zł - a tu 40 zł i to nie wiem czy dobry kupiłam:baffled:)

reklama
dziewczyny - co do mamamatysi - ja nie mam z nią kontaktu. Przekazuję tylko to co confi mi napisała.

a co do pościeli z Mamo-Tato - ja mam 2 komplety i jestem z nich naprawdę zadowolona :)) dokupię jeszcze 2 identyczne ochraniacze (na później - co by Mała sobie nózek w szczebelki nie powsadzała, a niestety osobno ochraniacza na całe łóżeczko nie można zakupić - jest tylko w tych zestawach 6 elementowych :(( ).
Także - polecam - niedrogie a fajne :))

Do góry