reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja też witam was z synkiem w brzuszku.

Madzi@ i justysia 21 trzymajcie się cieplutko.

Iwee to już niedługo bedziesz mieć dzieciaczki przy sobie(po drugiej stronie:)

Marzena 80 termin mam na 13 maja, ale stwierdziłam po wczoajszym, że je więcej nie wytrzymam w tej ciaży. Cała ciaże nie narzekałam na nic, żadnych skurczy łydek, zadnej zgagi, żadnych bóli. A teraz to wszystko na raz. Cos mi sie zrobiło z prawym kolanem nie moge kucać, a czasmi nawet chodzić, jak babcia. Dostaje zgagi, skurcze w nocy łydek, no i jak to napisać @ mnie boli i całe pachwiny i nawet uda. Nie wiem dlaczego. Czy mnie tak mały ciśnie. Rano jest jeszcze ok. A wieczorem to jak stara babcia, podniesc się nie mam siły. No i jeszcze dochodzą te przedporodowe skurcze, czy uczucie jak na @.
No to sobie ponarzekałam :) Oczywiście przez te bóle nici z wczorajszych ćwiczeń z mężulkiem:)
A lekarz sam twierdził, że mało prawdopodobne, że się mały obróci. A teraz po badaniu mówi że mały główką w dole. Ale to pewnie dlatego, że mój synek nie bedzie kolosem. Było mu łatwiej sie przekręcić.

A propo jedzenia wczoraj zakupiłam w kauflandzie dwa op. truskaweczek po 0,5 kg - 2,4 za szt. i juz pół nie ma. Poszły z lodami smietaną i bakaliami. Pycha.

Anula a Ty jak się czujesz? Widze że u Ciebie jeszcze 10 dni. Jakies obiawy?

Słonko jaka swinia z tego właściciela. Ja nie wierze, że on nie wiedział o wypadkach auta. Kto teraz auto w ciemno kupuje.

Ja wczoraj poddałam kastracji mojego psa. I od wczoraj mam dni szczególnej opieki nad nim. Biedak nie chce teraz chodzić bo wie że coś jest nie tak tam z tyłu. zawsze tak robił jak kupe na dworku robił i cos tam mu zostało na sierści (wstydził się) biegł parę metrów i przysiadał na chodniku i nie chciał dalej iść. Teraz też tak ma. pewnie mysli ale mnie pani urządziła.

reklama
Ja wczoraj poddałam kastracji mojego psa. I od wczoraj mam dni szczególnej opieki nad nim. Biedak nie chce teraz chodzić bo wie że coś jest nie tak tam z tyłu. zawsze tak robił jak kupe na dworku robił i cos tam mu zostało na sierści (wstydził się) biegł parę metrów i przysiadał na chodniku i nie chciał dalej iść. Teraz też tak ma. pewnie mysli ale mnie pani urządziła.

Ja mialam mojego kota dac do weterzynarza, ale normalnie nie mam sumienia, zeby mu te jajeczka obcieli... Normalnie nie moge!

Pare dni temu pisalam Wam, ze kupilam ten ochraniacz z malenstwem z kubusia puchatka. Teraz szukam pasujacej kolorystycznie poscieli interesuje mnie jakas zolta.
Moze pamietacie takie komplety i macie linki zapisane?
Ja narazie tylko jedego znalazlam.

Trochę ponad godzinę mnie nie było, a wy już tyle stron napisałyście.

Slonko bardzo mi przykro, że tak z autkiem wyszło. Szkoda. Ale lepiej, tak niż byście potem mieli tego zakupu żałować i dużo pieniędzy na nim stacić. Ale nadal chcecie taki model czy szuakcie jakiegokolwiek, które wam w oko wpadnie?

i ja się witam :-)

Słonko
oj kurczę ale się porobiło z tym autkiem... szkoda... ale facet rzeczywiście miał tupet! nie wierze że facet a nie wiedział co ma :no: no na babe jeszcze by można by było zwalić winę że "blondynka" ale facet?? toż to przecież jego druga (bądź pierwsza - w zależności od faceta) miłość na świecie :wściekła/y:
no ale na szczęście mieliście kogoś kto wam wszystko ładnie pięknie wytłumaczył.
teraz tylko musicie poszukać n owego, a na pewno znajdziecie :tak: :-)

Anula - oj pod twoimi słowami to ja się rękoma i nogami podpisuje... człowiek dopiero na obczyźnie potrafi ocenić to co zostawił za sobą....

Trochę ponad godzinę mnie nie było, a wy już tyle stron napisałyście.

Slonko bardzo mi przykro, że tak z autkiem wyszło. Szkoda. Ale lepiej, tak niż byście potem mieli tego zakupu żałować i dużo pieniędzy na nim stacić. Ale nadal chcecie taki model czy szuakcie jakiegokolwiek, które wam w oko wpadnie?
Diekuje!
No ja w zasadzie sie ciesze, ze to tak wyszlo. Jeszcze wczoraj moj ojciec (tez ogladal pierwszym razem auto) sie smial, ze we trojke ogladalismy samochod i nic nie zobaczylismy. Teraz kazde auto tak przewiskamy, ze tylko kurz bedzie lecial :laugh2:
Ogolnie ja bym chciala taka Corolle Verso, ale maz moglby jeszcze chciec Honde Civic albo Audi A4 ;-)
Ale ja wole Verso bo jest taka duza, rodzinna jak minivan.

reklama
slonko - ja mam cytrynke - picassa - też bardzo rodzinne i wygodne auto :tak:
nina2003 - moje samopoczucie - od dwóch tygodni skórcze przepowiadające , dupsko boli , nogi do wymiany normalnie - a teszta jak Tytanic , czyli wielki wrak na dnie oceanu :no:

Do góry