reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ankzoc trochę za późno zaczęłyśmy myśleć o wymianie numerów telefonu i teraz są tego efekty
Slonko, a kiedy masz wizytę? Mi posiew robił na wizycie w połowie 37 tygodnia, a wyniki odbiorę dopiero na następnej czyli w środę.

Ja już poprasowałam na dziś, reszta jutro-bo już mi sie nie chce. Szlag mnie trafia, bo sąsiad nierób z piętra wyżej wali ciągle , nie wiem czy jakies meble skreca, czu gwoździe wbija.Jak nie on to jego 3 letnie dziecko skacze nam na głowe, ja rozumie male ale żeby tak skakać w domu dziecku pozwolic i ciągle na jakimś rowerku jeździ po mieszkaniu-oszaleć można. Ja nie wiem jak to bedzie jak synek sie urodzi-ale za to że oni w dzien chałasują, to pewnie Miloszek nie da im spać w nocy:):):):)

Iwona nie martw się na zapas!! nie jest powiedziane że ta dzidzia zmarła właśnie przez późne podanie antybiotyku, przyczyn mogło być wiele, a po fakcie można tylko spekulować :-(
a czy teraz możesz dostać jakiś antybiotyk? czy dopiero po porodzie?

Joannn suwaczek rzeczywiście rewelka :-D

O zesz w mordeczke!
A ten konowal moj nic slowem nie pisnal, zeby zrobic wymaz. Na wizycie wrecz go zarzadam!
Zeby kur... nie wiem co mowil! Frajer. Twierdzi, ze wystarczy tylko badanie cytologiczne z poczatku ciazy!
Ja pierdziele, normalnie nie moge jeszcze uwierzyc, ze takie konowaly istnieja na swiecie!
to przybij piątkę :-( :-( witam w klubie :baffled:
z moim jest identycznie :-(

Gratulację dla Kathriny i princess.... ale wam zazdroszcze :) heh ja też już chce!! Pozdrawiam wszystkie mamusie mało pisze ale czytam was cały czas... buziaki dla brzuszków

O i jeszcze doczytałam że mamamatysia też am regularne dziś skurcze od 14, wiec może bedzie dziś jeszcze jedna dzidzia.

Ale bybyło, tyle dziaciaczków w jednen dzień.
Mamamatysia trzymaj się dzielnie i zdaj nam relacje jak tylko bedziesz w stanie, trzymam kciuki

Gratulację dla Kathriny i princess.... ale wam zazdroszcze :) heh ja też już chce!! Pozdrawiam wszystkie mamusie mało pisze ale czytam was cały czas... buziaki dla brzuszków
Madziu melduj się codziennie! Nie musisz nic pisać jeśli nie masz ochoty, tylko powiedz, że jesteś w dwupaku i tyle! Albo i nie...

reklama
madzia! :laugh2::rofl2:
Jak tam? Jak sie czujesz? Chyba nie za specjalnie, skoro malo sie udzielasz?

barmanka Ja juz przywyklam do tego podejscia konowala, ale jednak jestem zla, jak czytam, ze innych dziewczyn lekarze jednak mocniej sie wykazuja!
FRAJER STRASZNY TEN MOJ!

marzenka mam wizyte na 4 maja, wiec to bedzie jakos..... 37 tc. prawdopodobnie. Pytalam sie go ostatnio, czy bedzie jeszcze mi robil cytologie przed koncem ciazy (bo wg. niego cytologia obejmuje wymaz z pochwy), na to on, ze nie wystarczy ta jedna sprzed. O wymazie za bardzo sie nie wyrywal! Ale to ja juz kiedys wspominalam o tym jaki to on wspanialy jest....

HAHAHAHAHA! :wściekła/y::-):-D:laugh2::rofl2::happy:
Czy Wy widzicie ktora jest godzina... Za normalnie tylko godz. bedziemy juz sie ugadywac z Panem od auta! O ile przeglad wyjdzie OK i nie bedzie klamczuszkiem!
Chociaz ostatnio jak poprosilismy tel. o numer VIN (taki PESEL auta) to sie okazalo, ze samochod nie ma ksiazek serwisowych i drugich kluczykow, mimo, ze w ogloszeniu bylo napisane, ze MA!
Qzwa! A do tego jeszcze frajer napisal, ze bylo auto serwisowane w Autoryzowanych Stacjach Obslugi Toyoty! A nie bylo po numerze VIN mozna to sprawdzic!

Do góry