reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry majóweczki ja tylko na chwilkę bo od 14 godzin mamy skurcze regularnie co 8-10 minut ale poza skurczami nic:baffled::-(.Każą czekać.Więc czekamy.
KAATHARINKO GRATULUJĘ CI Z CAŁEGO SERDUCHA.
DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALUTKIEGO
.

reklama
Witam Was wszystkie!!!Na poczatek Gratulacje dla Princesstopic-duzo zdrowka dla Was i szybkiego powrotu do domku.
Kaatharina-równiez duzo zdrówka dla Ciebie i Twojej pociechy.
Widzę , ze worek z chłopcami sie rozwiązał!!!!
Co do prasowania, ja mam juz to dawno za soba cale szczescie.:happy:
U mnie od wczoraj wieczora zaczeło sie chyba cos dziac.Do tej pory jak wam wczesniej pisałam twardniał mi tylko brzuch, a wczoraj wieczorem doszły skórcze, które zaczełam wyczuwac. Czasami mam tak, ze jak maly sie ruszy to czuje takie ciagniecie w dół.No i od kilku dni jestem jakas ospała.Jedynym plusem jest to,ze nogi mi juz tak bardzo nie puchna.

Jeszcze raz gratulacje dla razpakowanych mamusiek:-);-):tak::-D:happy:

marzena80- tak ja wiem ze ona sie przeprowadzala i nie miala dostepu do neta, szkoda ze znikim tel sie nie wymienila tel.

iwona- z tego co napisalas to masz wlasnie te bakterie STREPTOCOCCUS AGALACTIAE, ona jest niebezpieczna podczas porodu, dlatego robi sie ten wymaz zeby podac po porodzie dziecku antybiotyki, moja znajoma tez miala i urodzila syneczka i maly rozwija sie super bo dostal antybiotyki

No właśnie czytam w necie na ten STREPTOCOCCUS AGALACTIAE - że są odpowiadzialne min. za sepse
Że powinnam dostać antybiotyk w trakcie porodu - tylko że jakaś kobieta pisała że go dostała ale za późno i córcia jej zmarła :-(

O zesz w mordeczke!
A ten konowal moj nic slowem nie pisnal, zeby zrobic wymaz. Na wizycie wrecz go zarzadam!
Zeby kur... nie wiem co mowil! Frajer. Twierdzi, ze wystarczy tylko badanie cytologiczne z poczatku ciazy!
Ja pierdziele, normalnie nie moge jeszcze uwierzyc, ze takie konowaly istnieja na swiecie!

reklama
Kaatherina gratulacje dla Ciebie i dla pierwszego chłopczyka majowego:-):-):-)
zazdroszcze już trochę "tym" rozpakowanym, ale ja mam jeszcze przynajmniej min. tydzień czasu

Do góry