reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
tsarina ja z ryba nie testowalam, ale czesto robilam sobie marynate do kotletow z musztardy rosyjskiej, tej diabelnie, przesmacznie ostrej i sa super! W zasadzie to juz nie trzeba przyprawiac. Pozniej takie jak wyjmiesz z marynaty to w buleczke/make i smazyc. MNIAM!

A tak swoja droga to do prasowania "jeden krok, jeden jedyny krok nic wiecej...." Poniewaz musialam wyjac zza szafy suszarke na spodnie to wyjelam deske i juz jest oparta o szafe, wiec nie wiele brakuje, zeby ja wziasc i rozlozyc.
Najgorsze jest tylko to, ze musze isc pietro nizej do lazienki po zapas wodu do prasowania, bo mam jakies glupie zelazko, co szybko wody sie pozbywa. Znaczy moze to przez to, ze ja wole prasowac na tym MAX. temp.

Iwona100na właśnie wygrałaś nieformalny przetarg na mój dzisiejszy obiad:rofl2:

Słonko na niedzielny!

Ciesze się, że z M@dz1@ wszystko ok, i zgadzam się z propozycją! Obowiązek meldunku codziennego, z wyjatkiem sytuacji, kiedy wcześniej uprzedzimy Szanowne Grono Majoweczek, że nas nie będzie! W czasie tuż przed terminem, gdyby któraś z nas nie mogła klikać, to sms do podmiotu odpowiedzialnego za poinformowanie w/w Szanownego Grona Majoweczek!

reklama
Do góry