reklama
dziewczyny litości nie znacie, hehe - normalnie 7 stron do nadrobienia w niecałe 2 godziny!!! (jeszcze musze nadrobić 4..)
a ja dziś pomimo zlego samopoczucia wene poczułam - kolorowe pranko właśnie kończy swój bieg, poodkurzałam swoje "salony", umyłam podlogi, no i właśnie wpadłam na chwilkę zobaczyć co u Was... no i jak zwykle zaskoczyułyście mnie weną twórczą, hehe..
a ja dziś pomimo zlego samopoczucia wene poczułam - kolorowe pranko właśnie kończy swój bieg, poodkurzałam swoje "salony", umyłam podlogi, no i właśnie wpadłam na chwilkę zobaczyć co u Was... no i jak zwykle zaskoczyułyście mnie weną twórczą, hehe..
iwona100na
Majowa Mamusia
A ja jestem wkurzona na moich sąsiadów bo własnie im korki wyskoczyły i wykręcili moje (na klatce) jak tak można grzebać w nie swojej skrzynce !!!!!!!
A nie mówiłam wam co zastałam po powrocie do swojego domku ze świąt - jeden wielki smród
Wywalaliło korki w kuchni i cała lodówka mi się rozmroziła - cała zawartość lodówki poszła do śmieci
I cały czas się z moim M zastanawialiśmy jak mogło do tego dojść że korki same z siebie padły
I teraz juz wiem jak to sie stało - SĄSIEDZI - małżeństwo staruszków i kto by pomyslał
A nie mówiłam wam co zastałam po powrocie do swojego domku ze świąt - jeden wielki smród
Wywalaliło korki w kuchni i cała lodówka mi się rozmroziła - cała zawartość lodówki poszła do śmieci
I cały czas się z moim M zastanawialiśmy jak mogło do tego dojść że korki same z siebie padły
I teraz juz wiem jak to sie stało - SĄSIEDZI - małżeństwo staruszków i kto by pomyslał
Nina27
Majowe mamy'09
mnie też jakoś z tego żelazka tak szybko ubywa wody..non stop muszę dolewać
wiadomo że powinno się lać wodę przegotowaną bo z kranu zostawia kamień..ale ja bym nie wyrobiła z gotowaniem i studzeniem tej wody więc leję taką prosto z kranu....ostatnio nawet M krzyczał że spieprzę żelazko
wiadomo że powinno się lać wodę przegotowaną bo z kranu zostawia kamień..ale ja bym nie wyrobiła z gotowaniem i studzeniem tej wody więc leję taką prosto z kranu....ostatnio nawet M krzyczał że spieprzę żelazko
slonkoonline
Mama Juleczki
Tak ciuszki sa przeslodkie, ale te malenkie rekawki.... Bosze.... albo jakies malenkie marszczenia i falbanki....
Straszniaste. A zelazko ogromne przy tym.
Jeszcze nadal nie prasuje... Ale juz bylam dac pieskowi swiezej wody, dalam mu tez zapas suchego , bo ostatnio ma jakies himery i gotowanego nie chce jesc! No i przynioslam po drodze wode w butelce ogromnej... zeby nie latac co chwile!
Mam komputer w innym kacie niz prasowac bede, ale wlacze sobie glosniki i bede slyszala jak cos bedziecie pisac, bo mi maila taki szczekajacy piesek zawsze przynosi.
barmanka nie zrobie ptasiego, bo mnie sie potentegowalo i pomylilam wiaderko ze sledziami z wiaderkiem od sera.... Maly szczegol CZUBEK! Ale i to i to bylo cale niebieskie i zadnych obrazkow, wiec mozna... Tak?
No ide prasowac!
P.S.
Zastanawiajacym jest, ze madzia napisala nie do nas o tych wodach.... Obrazila sie o cos?
Straszniaste. A zelazko ogromne przy tym.
Jeszcze nadal nie prasuje... Ale juz bylam dac pieskowi swiezej wody, dalam mu tez zapas suchego , bo ostatnio ma jakies himery i gotowanego nie chce jesc! No i przynioslam po drodze wode w butelce ogromnej... zeby nie latac co chwile!
Mam komputer w innym kacie niz prasowac bede, ale wlacze sobie glosniki i bede slyszala jak cos bedziecie pisac, bo mi maila taki szczekajacy piesek zawsze przynosi.
barmanka nie zrobie ptasiego, bo mnie sie potentegowalo i pomylilam wiaderko ze sledziami z wiaderkiem od sera.... Maly szczegol CZUBEK! Ale i to i to bylo cale niebieskie i zadnych obrazkow, wiec mozna... Tak?
No ide prasowac!
P.S.
Zastanawiajacym jest, ze madzia napisala nie do nas o tych wodach.... Obrazila sie o cos?
marychna21
Fanka BB :)
Wiatam majóweczki bo chyba przedtem zapomniałam się przywitać. Tak wiec melduję się.
Princesstopic - Wielkie gratulacje i niech się malutka zdrowo chowa a Ty wracaj do formy!!!
Zaraz uciekam bo jedziemy dziś po wózek. Mam nadzieję że będą mieli wybór w kolorkach to od razu kupimy a jak nie to zamówimy. Tak więc do wieczorka.:-)
Princesstopic - Wielkie gratulacje i niech się malutka zdrowo chowa a Ty wracaj do formy!!!
Zaraz uciekam bo jedziemy dziś po wózek. Mam nadzieję że będą mieli wybór w kolorkach to od razu kupimy a jak nie to zamówimy. Tak więc do wieczorka.:-)
M
Marzena80
Gość
A ja Was podziwiam za to prasownie na siedząca. Ja tak nie potrafię, a jako, że kręgosłup szybko mnie boli to muszę prasować na raty. Małe raty.
Iwona chyba jutro tą rybkę spróbuję. Brzmi apetycznie.
Iwona chyba jutro tą rybkę spróbuję. Brzmi apetycznie.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Iwona ja wiem że czujesz się rozżalona ale .... uśmiałam się po pachy chciaąłbym twoją minę zobaczyć jak wylukałaś że to akurat ci sąsiedzi robią ci taka niespodziankiI teraz juz wiem jak to sie stało - SĄSIEDZI - małżeństwo staruszków i kto by pomyslał
a swoją drogą to powinnaś przynieść im rachunek za jedzenie które wywaliłaś przez nich z lodówki
twój przepis na rybkę też mnie zainspirował... takie pyszności dziś tu piszemy pewnie dlatego że weekendzik się zbliża.
ja dziś robię tylko kapustę z grochem, ciasto dopiero jutro - bo jak zrobię dziś to jest baaaardzo duże prawdopodobieństwo że przy moim "słodkim" mężu ciasto do niedzieli nie dotrwa
M
Marzena80
Gość
No to ja zmykam na jakiś czas. Przyszedł Pan od gazu i już wszystko działa. Więc idę się torchę do porządku doprowadzić i podłogę umyć, bo oni wszyscy zawsze w butach wchodzą, a mi wtedy piana z ust cieknie. Nie cierpię jak mi ktoś po mieszkaniu w butach chodzi! Zajrzę później. Tylko proszę Was... Wiecie o co...
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
no no przy takim piesku to ty z tydzień będziesz prasować jak nicMam komputer w innym kacie niz prasowac bede, ale wlacze sobie glosniki i bede slyszala jak cos bedziecie pisac, bo mi maila taki szczekajacy piesek zawsze przynosi.
lepiej go wyłącz bo do kompa co sekundę będziesz podchodzić
ptasie ze śledziami hmmmm ciekawe jak to smakujebarmanka nie zrobie ptasiego, bo mnie sie potentegowalo i pomylilam wiaderko ze sledziami z wiaderkiem od sera....
a swoją drogą to niektóre w ciąży tak mają że łączą różne smaki więc może dla któreś to będzie idealny przepis