reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziewczyny litości nie znacie, hehe - normalnie 7 stron do nadrobienia w niecałe 2 godziny!!! (jeszcze musze nadrobić 4..)

a ja dziś pomimo zlego samopoczucia wene poczułam - kolorowe pranko właśnie kończy swój bieg, poodkurzałam swoje "salony", umyłam podlogi, no i właśnie wpadłam na chwilkę zobaczyć co u Was... no i jak zwykle zaskoczyułyście mnie weną twórczą, hehe..

A ja jestem wkurzona na moich sąsiadów :wściekła/y: bo własnie im korki wyskoczyły i wykręcili moje (na klatce):wściekła/y: jak tak można grzebać w nie swojej skrzynce !!!!!!!

A nie mówiłam wam co zastałam po powrocie do swojego domku ze świąt - jeden wielki smród
Wywalaliło korki w kuchni i cała lodówka mi się rozmroziła - cała zawartość lodówki poszła do śmieci :wściekła/y:
I cały czas się z moim M zastanawialiśmy jak mogło do tego dojść że korki same z siebie padły
I teraz juz wiem jak to sie stało - SĄSIEDZI - małżeństwo staruszków i kto by pomyslał :crazy:

mnie też jakoś z tego żelazka tak szybko ubywa wody..non stop muszę dolewać:baffled:
wiadomo że powinno się lać wodę przegotowaną bo z kranu zostawia kamień..ale ja bym nie wyrobiła z gotowaniem i studzeniem tej wody więc leję taką prosto z kranu....ostatnio nawet M krzyczał że spieprzę żelazko:baffled:

Tak ciuszki sa przeslodkie, ale te malenkie rekawki.... Bosze.... albo jakies malenkie marszczenia i falbanki....
Straszniaste. A zelazko ogromne przy tym.

Jeszcze nadal nie prasuje... Ale juz bylam dac pieskowi swiezej wody, dalam mu tez zapas suchego , bo ostatnio ma jakies himery i gotowanego nie chce jesc! No i przynioslam po drodze wode w butelce ogromnej... zeby nie latac co chwile!
Mam komputer w innym kacie niz prasowac bede, ale wlacze sobie glosniki i bede slyszala jak cos bedziecie pisac, bo mi maila taki szczekajacy piesek zawsze przynosi.

barmanka nie zrobie ptasiego, bo mnie sie potentegowalo i pomylilam wiaderko ze sledziami z wiaderkiem od sera.... Maly szczegol :-D CZUBEK! Ale i to i to bylo cale niebieskie i zadnych obrazkow, wiec mozna... Tak?

No ide prasowac!

P.S.
Zastanawiajacym jest, ze madzia napisala nie do nas o tych wodach.... Obrazila sie o cos?

Wiatam majóweczki bo chyba przedtem zapomniałam się przywitać. Tak wiec melduję się.

Princesstopic - Wielkie gratulacje i niech się malutka zdrowo chowa a Ty wracaj do formy!!!

Zaraz uciekam bo jedziemy dziś po wózek. Mam nadzieję że będą mieli wybór w kolorkach to od razu kupimy a jak nie to zamówimy. Tak więc do wieczorka.:-)

A ja Was podziwiam za to prasownie na siedząca. Ja tak nie potrafię, a jako, że kręgosłup szybko mnie boli to muszę prasować na raty. Małe raty.
Iwona chyba jutro tą rybkę spróbuję. Brzmi apetycznie.

I teraz juz wiem jak to sie stało - SĄSIEDZI - małżeństwo staruszków i kto by pomyslał :crazy:
Iwona ja wiem że czujesz się rozżalona ale .... uśmiałam się po pachy :rofl2: chciaąłbym twoją minę zobaczyć jak wylukałaś że to akurat ci sąsiedzi robią ci taka niespodzianki :tak:
a swoją drogą to powinnaś przynieść im rachunek za jedzenie które wywaliłaś przez nich z lodówki :crazy:

twój przepis na rybkę też mnie zainspirował... takie pyszności dziś tu piszemy :-D pewnie dlatego że weekendzik się zbliża.
ja dziś robię tylko kapustę z grochem, ciasto dopiero jutro - bo jak zrobię dziś to jest baaaardzo duże prawdopodobieństwo że przy moim "słodkim" mężu ciasto do niedzieli nie dotrwa :no: :rofl2:

No to ja zmykam na jakiś czas. Przyszedł Pan od gazu i już wszystko działa. Więc idę się torchę do porządku doprowadzić i podłogę umyć, bo oni wszyscy zawsze w butach wchodzą, a mi wtedy piana z ust cieknie. Nie cierpię jak mi ktoś po mieszkaniu w butach chodzi! Zajrzę później. Tylko proszę Was... Wiecie o co...

reklama
Mam komputer w innym kacie niz prasowac bede, ale wlacze sobie glosniki i bede slyszala jak cos bedziecie pisac, bo mi maila taki szczekajacy piesek zawsze przynosi.
no no przy takim piesku to ty z tydzień będziesz prasować jak nic :-p:tak:
lepiej go wyłącz :laugh2: bo do kompa co sekundę będziesz podchodzić :rofl2:

barmanka nie zrobie ptasiego, bo mnie sie potentegowalo i pomylilam wiaderko ze sledziami z wiaderkiem od sera....
ptasie ze śledziami hmmmm ciekawe jak to smakuje :rofl2: :rofl2: :rofl2:
a swoją drogą to niektóre w ciąży tak mają że łączą różne smaki więc może dla któreś to będzie idealny przepis :tak: :-D

Do góry