reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nie bylo w tej zasranej aptece nic!

Wogole nie wiem po co ta apteka tam jeszcze jest. Nie dosc, ze baba taka niemila, ze niech ja.... XXX strzeli! To zaopatrzenie jak za czasow "kartkowych".

Barmanka przysłałabyś kawałek tego ciasta, bo jak to wszystko czytam to mi ślinianki szybciej pracują, a ja mam dwie lewe ręce do pieczenia, a poza tym mam starą kuchenkę i nawet nie wiem czy w tym okropnym piekarniku cokolwiek by wyszło. Ale że też Ci się co weekend chce piec...

aga_k_m- moja chrzesniaczka pila soczki marchewkowe jak byla mala i cera robila jej sie taka oliwkowa, ale najlepszy byl nosek taki pomaranczowy tu widac fajnie na zdjeciu

nina27- dziekuje :)

Załączniki

• Wiki 15.jpg
    Wiki 15.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 32
Słonko no jestem zaskoczona że sudocrem tak na ciebie zadziałał :-( :-(
w końcu wszyscy go polecają, w szpitalu dostaje się próbki tego leku...więc już sama nie wiem... :-(

Ja to gotuje pulpeciki w sosie koperkowym - do zamrażarki :-D
Robie zapasy żywieniowe jak się mały urodzi
Żeby chociaz na początku były jakies "szybkie" obiadziki
Lepiej sobie potem poleżeć niz w garach siedzieć :-D

ankzoc- jaka slodka ta mala na tym linku...

slonko- sudocrem chyba nie dla ciebie... mysle ze tantun-rossa to jest ok

reklama
slonkoonline- nie wiem kochana co uzywasz do higieny intymnej , ale ja polecam naprawde AA uzywam je juz kupe lat i nie mialam nigdy problemow, zadnych swedzen, grzybic itp, bo dziala on antybakteryjnie, kiedys probowalam zmienic na cos innego i zaraz czulam jakies pieczenia itd
warto kupic sobie Kosmetyki AA: AA Intymna

Do góry