reklama
a ja dziś będę robić kapustę z grochem :-) :-) :-)
a na niedziele ciasto Stefania (wrzucałam kiedyś przepis do odpowiedniego działu )
ale oczywiście do Stefanii dodasz aromatu rumowego ;-)?? Czytałam już kiedyś, że sprawdziła Ci się moja delikatna podpowiedź :-)
a ja mam napady na marchew....
i to takostre ze jem ja juz od miesiaca... zrobilam sie nieco pomaranczowa... no ale jak nie ma to mnie nosi...
a na czekolade to mialam w pierwszej... jak bylam z synkiem w ciazy....
no to super z tą marchewką :-) - u mnie w czasie ciąży nawet mały Kubuś nie wchodzi za bardzo w grę.. Nie wiem dlaczego - ale na samym początku mnie tak odrzuciło, że teraz nawet nie próbuję..
Nina27
Majowe mamy'09
to jest prawda bo moja przyjaciółka całą ciaze piła soki marchwiowe i jej córeczka ma tak zajebistą karnacje:-):-)paula- to niunia bedzie mialam fajna karnacje ;-)
a jak się karmi to można pić soki marchwiowe?????
bo może w takim razie teraz zacznę i będę je piła własnie przy karmieniu
nie umiem wkleic tego w posta, ale podaje wam linka zobaczcie jaka slodka dziewczyneczka
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wfCqpzQSyuQ&feature=PlayList&p=21C30AEC970E4C4E&index=0"]YouTube - 4-year-old singer on America's Got Talent[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wfCqpzQSyuQ&feature=PlayList&p=21C30AEC970E4C4E&index=0"]YouTube - 4-year-old singer on America's Got Talent[/ame]
slonkoonline
Mama Juleczki
Hello!
Juz sie balam, ze Was nie nadrobie, co doczytalam jedna strone to zaraz sie pojawiala nowa.....
Ale DALAM RADE!
No i zaczne od:
GRATULACJE PRINCESSTOPIC!!!!
DUZO ZDROWKA I SZYBKO DO DOMU I NA FORUM SIE MELDUJ!
Wiec, jak widac na zalaczonym obrazku nie ma zadnej reguly co do porodu. Jedne rodza w kilka godz. po odejsciu czopa, a inne za jeszcze kilka dni....
Normalnie bardzo fajnie! Superasnie sie ciesze!
A mnie tak wczoraj wcielo, bo mialam jechac do Wa-wy i w koncu nigdzie nie pojechalam. Do konca nie wiedzialam czy jechac, z uwagi na moje wczorajsze "podraznienie", ale ostatecznie stwierdzilam, ze pojade! No i zaraz dostalam sms'a ze Kaska nie moze. No i moze lepiej, bo juz widze siebie wychodzaca z autobusu/tramwaju po 2 godz. jazdy z opuchnieta @.
I wogole chcialam powiedziec, ze SUDOCREM malo mnie nie doprowadzil do szalu!
W pierwszej wersji mialam kupic Bepanthen, ale nie bylo, wiec poprosilam sudocrem, Pani sie pytala czy to dla dziecka, no ale co mialam powiedziec? "Wie Pani, to dla mnie, bo wczoraj robilam sobie depilacje i nawalilam sobie kremu do @ i mam wszystko spuchniete i bolace" Hahaha....
Zaraz po powrocie wzielam sie za aplikacje kremu i ..... Na poczatku SUPER! Bosze... Jaka ulga byla, ALE TYLKO NA 5 min! Twardo leze, bo moze za chwile minie i nie bedzie szczypac! ALE LEZE I LEZE.... prawie juz krzycze, a tu nic nie mija! No to jak juz nie wytrzymalam to wyskoczylam jak poparzona do lazienki zmywac to! Wogole nie chce wiedziec, jak ten krem pomaga na odparzenia dzieciom.... W koncu zostalo na tym, ze smarowalam zwyklym NIVEA i dzis juz jest znacznie lepiej.
Juz sie balam, ze Was nie nadrobie, co doczytalam jedna strone to zaraz sie pojawiala nowa.....
Ale DALAM RADE!
No i zaczne od:
GRATULACJE PRINCESSTOPIC!!!!
DUZO ZDROWKA I SZYBKO DO DOMU I NA FORUM SIE MELDUJ!
Wiec, jak widac na zalaczonym obrazku nie ma zadnej reguly co do porodu. Jedne rodza w kilka godz. po odejsciu czopa, a inne za jeszcze kilka dni....
Normalnie bardzo fajnie! Superasnie sie ciesze!
A mnie tak wczoraj wcielo, bo mialam jechac do Wa-wy i w koncu nigdzie nie pojechalam. Do konca nie wiedzialam czy jechac, z uwagi na moje wczorajsze "podraznienie", ale ostatecznie stwierdzilam, ze pojade! No i zaraz dostalam sms'a ze Kaska nie moze. No i moze lepiej, bo juz widze siebie wychodzaca z autobusu/tramwaju po 2 godz. jazdy z opuchnieta @.
I wogole chcialam powiedziec, ze SUDOCREM malo mnie nie doprowadzil do szalu!
W pierwszej wersji mialam kupic Bepanthen, ale nie bylo, wiec poprosilam sudocrem, Pani sie pytala czy to dla dziecka, no ale co mialam powiedziec? "Wie Pani, to dla mnie, bo wczoraj robilam sobie depilacje i nawalilam sobie kremu do @ i mam wszystko spuchniete i bolace" Hahaha....
Zaraz po powrocie wzielam sie za aplikacje kremu i ..... Na poczatku SUPER! Bosze... Jaka ulga byla, ALE TYLKO NA 5 min! Twardo leze, bo moze za chwile minie i nie bedzie szczypac! ALE LEZE I LEZE.... prawie juz krzycze, a tu nic nie mija! No to jak juz nie wytrzymalam to wyskoczylam jak poparzona do lazienki zmywac to! Wogole nie chce wiedziec, jak ten krem pomaga na odparzenia dzieciom.... W koncu zostalo na tym, ze smarowalam zwyklym NIVEA i dzis juz jest znacznie lepiej.
reklama
iwona100na
Majowa Mamusia
Marzena80 - wybaczam, bo jestem po prostu wyjątkowym Barankiem urodzonym 13.04 - w wielki PIĄTEK