reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a ja mam napady na marchew....
i to takostre ze jem ja juz od miesiaca... zrobilam sie nieco pomaranczowa... no ale jak nie ma to mnie nosi...
a na czekolade to mialam w pierwszej... jak bylam z synkiem w ciazy....

no to super z tą marchewką :-) - u mnie w czasie ciąży nawet mały Kubuś nie wchodzi za bardzo w grę.. Nie wiem dlaczego - ale na samym początku mnie tak odrzuciło, że teraz nawet nie próbuję..:eek:

paula- to niunia bedzie mialam fajna karnacje ;-)
to jest prawda bo moja przyjaciółka całą ciaze piła soki marchwiowe i jej córeczka ma tak zajebistą karnacje:-):-)
a jak się karmi to można pić soki marchwiowe?????
bo może w takim razie teraz zacznę i będę je piła własnie przy karmieniu:happy:

nie umiem wkleic tego w posta, ale podaje wam linka zobaczcie jaka slodka dziewczyneczka

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wfCqpzQSyuQ&feature=PlayList&p=21C30AEC970E4C4E&index=0"]YouTube - 4-year-old singer on America's Got Talent[/ame]

ankzoc

pisałaś wcześniej jak wstawić filmik

jak jesteś na stronie you tub to skopiuj link z paska adresu i normalnie jak do nas piszesz to go wklej:-)

mam nadzieję że dobrze Ci to wytłumaczyłam:-D

Hello!

Juz sie balam, ze Was nie nadrobie, co doczytalam jedna strone to zaraz sie pojawiala nowa..... :eek:
Ale DALAM RADE!

No i zaczne od:

GRATULACJE PRINCESSTOPIC!!!!
DUZO ZDROWKA I SZYBKO DO DOMU I NA FORUM SIE MELDUJ!:rofl2:

Wiec, jak widac na zalaczonym obrazku nie ma zadnej reguly co do porodu. Jedne rodza w kilka godz. po odejsciu czopa, a inne za jeszcze kilka dni....
Normalnie bardzo fajnie! Superasnie sie ciesze!

A mnie tak wczoraj wcielo, bo mialam jechac do Wa-wy i w koncu nigdzie nie pojechalam. Do konca nie wiedzialam czy jechac, z uwagi na moje wczorajsze "podraznienie", ale ostatecznie stwierdzilam, ze pojade! No i zaraz dostalam sms'a ze Kaska nie moze. No i moze lepiej, bo juz widze siebie wychodzaca z autobusu/tramwaju po 2 godz. jazdy z opuchnieta @.
I wogole chcialam powiedziec, ze SUDOCREM malo mnie nie doprowadzil do szalu!:crazy:
W pierwszej wersji mialam kupic Bepanthen, ale nie bylo, wiec poprosilam sudocrem, Pani sie pytala czy to dla dziecka, no ale co mialam powiedziec? "Wie Pani, to dla mnie, bo wczoraj robilam sobie depilacje i nawalilam sobie kremu do @ i mam wszystko spuchniete i bolace" Hahaha....:laugh2:
Zaraz po powrocie wzielam sie za aplikacje kremu i ..... Na poczatku SUPER! Bosze... Jaka ulga byla, ALE TYLKO NA 5 min!:angry: Twardo leze, bo moze za chwile minie i nie bedzie szczypac! ALE LEZE I LEZE.... prawie juz krzycze, a tu nic nie mija! No to jak juz nie wytrzymalam to wyskoczylam jak poparzona do lazienki zmywac to! Wogole nie chce wiedziec, jak ten krem pomaga na odparzenia dzieciom.... W koncu zostalo na tym, ze smarowalam zwyklym NIVEA i dzis juz jest znacznie lepiej.

reklama
Do góry