Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 19. Ale podpadłam Iwonie z tymi baranami i bliźnikami, więc muszę się jakoś zrehabilitować...hola hola...już mi się tutaj odczepić od raków ( ja urodziłam się 2 lipca):-)
eh..no właśnie..czas na porządki. Idę brać się za prasowanko bo znowu dnia mi nie starczy jak tu będę z Wami siedzieć(...)
Joannn- kochana ja tez niby termin mam na 25 maja, ale z tymi moimi skurczami i rozwarciem to nie wiem co bedzie dalej, lekarzowi zalezalo zeby mnie przytrzymac do przyszlego tyg tj 30 kwietnia a pozniej moge juz rodzic, a ja nie mam spakowanej torby, ciuszki jasne poprane i porasowane, kolorowe wlasnie wyschly, trzeba je poprasowac- ale mam jakiegos lenia, i zostaje mi pranie poscieli, kocykow itp
hehe - ale kusicie tymi lodami..
Wobec tego ja chyba zmykam na dużą porcję lodów rumowych, a później może jakaś czekoladka bądź batonik
no i koniecznie muszę zadzwonić do męża - truskawki się skończyły!!!