reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

A ja dzis sie wyrzywam na wszytskich
Raz placze za chwilke krzycze....Boze!!!Tragedia
I kurcze dzis zjadlam ogromne lody w Grycanie a potem 4 cheesburgery tego mi bylo trzeba...

Cycunie nadal bola...Zakupilam wiekszy stanik bo stare uwieraja i wyłażą...

Z podbrzuszem: nie mam non stop ale lapie mnie tak raz dziennie po 30 - 60 sekund i przechodzi

spie jak susel i ogolnie nic mi sie nie chce

reklama
Czesc Kobietki,
Podobnie jak u Was, doszło doz apłodnenia w sierpni i wszystko wychodzi na to, że termin porodu to maj. Jestem tu całkowitą "świeżynką". Poza tym nie mam netu w domu wiec stukam tylko z pracy wiec w ogole jestem "zielona" jesli chodzi o te sprawy. Ale i tak serdecznie Was witam - moze to mi się chciaż uda. WITAJCIE!!!!

Justyna- na liście wpisałaś mnie z terminem na 8 maja, a aja mam termin na 7 maja:-)

Jak się rozpoczął dzień dla Was?? Jak się czujecie??
:-)
Miłego dnia Wam życzymy:*

Jak się rozpoczął dzień dla Was?? Jak się czujecie??
:-)
Miłego dnia Wam życzymy:*

A jak mogl sie rozpoczac oczywiscie od mdlosci...a jak mdlosci juz przeszly to mlody domagal sie jesc...
Dokuczaly mi zaparcia (norma w ciazy) ale polecam zjesc na noc jablko. Pomaga.
Pozytym mam troszke spuchniete stopy ale jakos sobie radze

A ja dzisiaj stresa miałam, pomyliłam droge do pracy (!!?) , przez co się spóźniłam... jakas rozkojarzona i zakręcona jestem. :)

reklama
Czesc Majoweczki

Sierpien08 - Witaj w majoweczkach, fajnie ze nas przybywa :-)
Zyta sorki :sorry2:- poprawilam juz. A jak ty sie czujesz ?Jak idzie ci wychowywanie malego Oliwierka ? Grzeczny jest? Pewnie jestes strasznie szczesliwa czekajac na swoja druga pocieche:-D

Madzia o kurcze ciebie juz mdlosci zlapaly? Szybko cie zlapalo :-( mam nadzieje ze szybko ci mina.

Lasica - hihihihi dobra aparatka z Ciebie :-p

A jak sie czuje reszta mamus? Cos cichutkie jestescie :-p

Ostatnia edycja:
Do góry