reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dorotka :-D od 20 kwietnia do 20 maja jest byczek .
Ja jestem byczkiem z 17 maja, moj maz jest byczkiem z 9 maja :-p i czekamy na naszego skarba -tez byczka .
Dzieki za date juz dopisuje!!
A jak sie dzis wszystkie czujecie? Oj mnie zaczyna delikatnie mdlic:-( ale zaraz zjem sniadanko i moze mi przejdzie.

Majowka przykro mi i mam nadzieje ze tym razem pojdzie sprawnie i do konca wszystko bedzie dobrze:-)

Ostatnia edycja:
Maja- oj ale mi smaczku narobilas z tymi golabkami :) gratulacje :) ja tu jeszcze nie robilam ale teraz to nie wiem czy sie tez nie skusze:-pA co dzieciaczkow to ja pracuje z kolega ktory ma 1.4 coreczke i biedak caly czas przychodzi nieprzytomny bo mala w nocy nie chce spac ,charcuje, bawi sie itd. Mam nadzieje ze dajesz rade ;-)

Zyta slicznie imionka. A jak ty sie czujesz dzis?

Lasica, Dorota, Paula - oj dziewczyny ja sie przyznam bez bicia ze my sie pochwalilismy rodzicom, rodzenstwu a ja swoim dwom przyjaciolkom. A co?! Co ma byc to bedzie oni zreszta wiedzieli ze sie staralismy i ze bardzo chcielismy miec dzidzie:) a w poniedzialek mowie moim szefom :) sa wporzadku wiec tez chce byc wporzadku do nich.

Mamy z Irlandii Polnocnej, poradzcie mi prosze. Moze ktoras z Was jest w podobnej sytuacji. Od rana szperam w internecie i probuje sie dowiedziec czy zeby dostac te wszystkie benefity no i SMP trzeba miec Home Office? Bo ja niestety nie mam, choc pracuje tutaj juz dwa lata. I teraz nie wiem co mam robic, czy na gwalt wypelniac podanie i to wysylac? Czy to w ogole cos jeszcze da? No i czy jest to potrzebne?

Widze ze jest juz pierwsze USG. Sliczne:-D!! Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze maja Fasolinkę.

My jeszcze nikomu nie mówimy i jeszcze długo nie. Powiemy dipiero po 3-cim miesiacu. Po pierwszym szczególowym USG i badaniach na Zespól Dawna. Tutaj w uk sa obowiazkowe.

zyta- urodzilam sie w chelmie i mieszkalam do 4 roku zycia moja mama pochodzi zchelma i mam tam pol rodziny:-) czesto jezdzilam na wakacje do mojej chrzestnej jak bylam dzieckiem:-)

a suwaczek jesli spodobal ci sie jakis suwaczek ktory maja dziewczyny to kliknij na niego i tam otworzy sie stronka z suwaczkami pozniej rob wszystko co ci kaza pokolei i na koncu bedzie kod bbcode skopiuj ten kod i wklej o w swoim profilu powinno sie udac :-)

mu powiedzielismy juz wszystkim:-)

Justyna-dieki mam nadzieje ze dam rade naszczescie maz pomaga :tak: bo inaczej wariatkowo by mnie chyba czekalao:-D

pozdrawiam milego dnia zycze

Dzięki dziewczyny za pomoc:-) a jak skonstruować suwaczek to wiem tylko nie wiedziałam gdzie go wkleić.
Mnie jakaś deprecha łapie...:-( Dobrze, że mąż w domu, to się zajmuje syniem, a ja się zdrzemnę chyba chwilę.
Mój mąż dostał propozycję rozkręcić filię firmy, w której pracuje, a ta filia miałaby zostać stworzona w Londynie... Twardy orzech do zgryzienia... I szczerze powiem, że się zastanawiamy.

reklama
witam. dorota z tej strony, termin mam na 4 maja ale może uda się na 30 kwietnia w moje urodzinki hehe. Mam już córcie, 10 września ma roczek i w niedziele jej odprawiamy urodzinki. A jak u Was z objawami? Coś was boli, są już nudności? Mnie cały czas boli podbrzusze jak przy okresie i jest już to troche męczące. Poza tym piersi są jak balony i mam wrażenie że zaraz wybuchną. pozdrawiam wszystkie majóweczki i nietylko.

Do góry