reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witajcie. ja tylko na chwilkę. chcę powiedzieć, że u mnie w porządku. mam juz wszytko naszykowane i gotowe więc jestem zadowolona wysprzątałam i mam spokój. jak coś odezwę się jutro. trzymajcie się.:-):-):-)

reklama
witajcie po południ dziewczynki :-)

cieszę się ze pomoglam Wam zobaczyć cudeńka Joli ;-)

Paula ja tez mam lekarza we wtorek...nie moge się doczekac ... no i zazdroszczę Ci ze u Was tak ciepło. U nas choć pogodnie to zrobiło się po prostu zimno..brrr teraz na termometrze są 4 stopnie :szok:

hello :)))

właśnie wróciłam z uczelni :happy: masakra... to już jest ponad moje siły:baffled:

a Wy jak widzę - twórczość w pełni.. postaram się Was chociaż troszkę nadgonić, ale nie wiem czy dam radę..

confi- no to widze ze nie jestem sama... we wtorek... juz nie moge sie doczekac.... a co do pogody to super jest... ale zaraz z pewnoscia i w PL sie zacznie robic cieplutko... wiec sie nie martw... widzialam twoje kwiatki cudne...

aga_k_m podziwiam...mnie by się nie chciało na uczelnię jeździć....dzisiaj dużo nie napisałyśmy ...ja ostatnio nadrabiałam 6 stron :baffled:

paula no u nas już zaczynało byc ciepło ale znów jakiś zimny prąd powietrza sprawił ze jest chłodniej...
dzięki za komplement... musze wstawić swoje wypociny tutaj :tak:

majóweczki oto wynik mojej wczorajszej pracy

zrobiłam dwie duże kompozycje do kościoła...każda ok 1,5 m wysokości i metr szerokości

25f5yfm.jpg

no i to co lubię najbardziej...wiązankę ślubna . Na zdjęciu tego nie widać ale jest w niej ok 50 róż :tak:
34s2pdu.jpg

mshaas.jpg

hej
dziewczeta!!!!!!
confi przepiekne wiazanki super!!!!!
moja wizyta u gina juz ostatnia zaplanowana. w poniedzilaek.....uuuuuu maly stresik sie wkrada bo ostatnie pytanka itd ..ktory szpital itp....
pozdraawiam

aga_k_m podziwiam...mnie by się nie chciało na uczelnię jeździć....dzisiaj dużo nie napisałyśmy ...ja ostatnio nadrabiałam 6 stron :baffled:

no niestety - muszę.. za tydzień mam kolejny zjazd (a zajęcia od 10:30 do 17:30 z przerwami, więc niby luzz, ale już dzisiaj myślałam, że Mała poprostu ze mnie wypadnie.. jakieś takie dziwne napięcie w kroczu czułam, ehh). Poza tym spotkania z promotorem..
Ale już w sumie to co mogłam nadgonić - nadgoniłam :happy: w maju będę jedynie w kontakcie mailowym z uczelnią. W czerwcu powinnam się pojawić ze dwa razy (już z Jagą i Mężem), a lipiec - obrona!!! i koniec!!!!

a Ty kochana to mnie mocno zaskoczyłaś...nie dość, że "zawodowa" malarka to i florecistka (mam nadzieję, że nie zrobilam błędu w nazwie:baffled::sorry:)!!!! Piękne są te kompozycje, które wykonałaś (aczkolwiek nie przebiły "Twojego" bukietu na Dzień Kobiet ;-):rofl2:)

Confi - Pięknie tylko pozazdrościc talentu.....:-)
Ale ta wiązanka musi być ciężka....? czy tylko tak się wydaje bo 50 róż.....:szok:
Kocham kwiaty tylko potem jakoś tak żal tych pięknych bukietów, że więdną......

Jolu - Twoje córeczki są po prostu przepiękne!!! Raz jeszcze gratuluję i życzę Wszystkiego najlepszego dla całej Rodzinki !!!

confi - i ja dziękuję, za przehostingowanie tych foteczek.. No i do Twych licznych zalet trzeba jeszcze hakerstwo dodać:-D:-)

reklama
Do góry