kochane ja juz mam kupione wszytsko dla niunia i dla siebie do szpitala, wiec moje wydatki sa juz zamkniete , teraz spokojnie moge zaczac pakowac torbe ;-) Bylam dzis na dzialeczce , wypoczywalam na lezaczku opalilam sobie buzie i kurcze zauwazylam ze na nosie i policzkach zrobily mi sie takie male plamki jakby spalonej brazowej skory , pewnie to od ciazy bo nigdy nie mialam takich problemow. Pozniej dostalam znowu skurczy, wiec o 19 wrocilismy do domku i teraz leze grzecznie
reklama
kurczę zabij mnie ,ale nie pamiętam wiązanki z Dnia kobieta Ty kochana to mnie mocno zaskoczyłaś...nie dość, że "zawodowa" malarka to i florecistka (mam nadzieję, że nie zrobilam błędu w nazwie)!!!! Piękne są te kompozycje, które wykonałaś (aczkolwiek nie przebiły "Twojego" bukietu na Dzień Kobiet ;-))
Kochana ..nasza Gdańszczanka Sylwia Gruchała jest florecistką a ja jestem florystka
ale słowo bardzo podobne i łatwo można się pomylić...
AgA nie była zbyt ciężka bo róże były malutkie na cienkich łodyżkach ...kiedyś robiłam wiązankę z 50 róz które nazywają sie Grand Prix i sa duuuże...aż z ciekawości zwazylismy efekt końcowy i okazało się ,że wiązanka wazyła 2,5 kilo
wyobrażacie sobie siedziec w kościele z takim klopsem w ręku?
marychna21 jeśli chodzi o tę ślubną to tam są tylko róże i frezje
eustomka jest w tych dużych kompozycjach ale niezbyt ja widać ;-)
a
ja natomiast kocham robic wiązanki ślubne z eustomy własnie...jest piękna i bardzo wdzięczna
aga_k_m ...nie ma sprawy...malutkie sa takie cudowne ,ze szkoda by było ich nie pokazać
ankzoc to pewnie przebarwienia hormonalne kochana ...chroń się przed słonkiem bo w naszym stanie łatwo o tzw ostudę...wygląda to paskudnie i trudno się później tego pozbyć....
kurczę zabij mnie ,ale nie pamiętam wiązanki z Dnia kobiet
Kochana ..nasza Gdańszczanka Sylwia Gruchała jest florecistką a ja jestem florystka
ale słowo bardzo podobne i łatwo można się pomylić...
confi - normalnie leżałam już w łóżeczku i nagle sobie przypomniałam co napisałam " florecistka", hehe (no wstyd!!!)... no i właśnie wróciłam poprawić swój błąd, hehe... ale widzę, że już "wyłapałaś", hihi Wybacz - od 5:00 jestem na nogach i po prostu coś mi świtało, ale nie to, hihi.. Ale grunt, że sama wpadłam na tą gafę ;-)
Na Dzień Kobiet wstawiłaś bukiet z pewnym nagim Panem, hehe ;-)
No hej:-)
Oj, same pracusie tutaj są. Aga, Ty też jeszcze jeździsz na uczelnię. a daleko masz i czym jeździsz? Na pewno pisałaś na poczatku o tym, ale ja jak dołączyłam do Was, to już nie czytałam od początku;-)
Confi, piękne bukiety, zwłaszcza wiązanka slubna Gratuluję
Miałam podobną na moim ślubie. Niedługo mam 1.rocznicę (10.05.), ciekawa jestem, czy Synek juz będzie z nami... Myslę,że tak
Oj, same pracusie tutaj są. Aga, Ty też jeszcze jeździsz na uczelnię. a daleko masz i czym jeździsz? Na pewno pisałaś na poczatku o tym, ale ja jak dołączyłam do Was, to już nie czytałam od początku;-)
Confi, piękne bukiety, zwłaszcza wiązanka slubna Gratuluję
Miałam podobną na moim ślubie. Niedługo mam 1.rocznicę (10.05.), ciekawa jestem, czy Synek juz będzie z nami... Myslę,że tak
anula1812
Fanka BB :)
confi - wiązanki przepiekne ,cudo dosłownie !!!!Uwielbiam żywe kwiaty i zawsze mówie że patrzenie na kwiaty to balsam dla duszy . ;-);-);-)
dobrze że dziś dużego ruchu na forum nie ma i nie miałam problemu z nadrabianiem ,
Po zakupach wziełam sie za sprzątanie ,podłogi i takie tam a mój M spał przed nocką .Po jakims czasie wpadli znajomi i reszte wieczora szybko zleciało.Teraz moj w pracy a ja dalej wariowałam z odkurzaczem , jeszcze pranie poskładać i wsio.Chyba coś z rodzaju dopalacza mi sie włączył bo chatka lśni a jak spojrze na coś co moge jeszcze zrobić to jakaś schiza mnie łapie dzisiaj o rany, dupsko mnie boli jakby mi ktoś kopa zasadził a ja nie usiedze na 5 min.....no może teraz chwila odsapne.
paula7 - w której części UK ty mieszkasz bo u nas nadal zimno a ja już chce słonka
dobrze że dziś dużego ruchu na forum nie ma i nie miałam problemu z nadrabianiem ,
Po zakupach wziełam sie za sprzątanie ,podłogi i takie tam a mój M spał przed nocką .Po jakims czasie wpadli znajomi i reszte wieczora szybko zleciało.Teraz moj w pracy a ja dalej wariowałam z odkurzaczem , jeszcze pranie poskładać i wsio.Chyba coś z rodzaju dopalacza mi sie włączył bo chatka lśni a jak spojrze na coś co moge jeszcze zrobić to jakaś schiza mnie łapie dzisiaj o rany, dupsko mnie boli jakby mi ktoś kopa zasadził a ja nie usiedze na 5 min.....no może teraz chwila odsapne.
paula7 - w której części UK ty mieszkasz bo u nas nadal zimno a ja już chce słonka
justysia21
Elfikowa mama :D
o jaaaa od wczoraj wystarczylo tu nie zagladnac a tu tyle postow normalnie nie do nadrobienia...
a tak w ogole to dzieki za przyjecie mnie do grona....
mialam rano zagladnac ale niestety musialam jechac do szpitala bo mnie od 3 dni brzucho bolal i mi sie dzisiaj nasililo strasznie i sie okazalo ze mam infekcje nerek:-( i na antybiotykach jestem...
a teraz to sie musze zabrac za nadrabianie waszych postow....
Sliczne blizniaczki tak w ogole OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
a tak w ogole to dzieki za przyjecie mnie do grona....
mialam rano zagladnac ale niestety musialam jechac do szpitala bo mnie od 3 dni brzucho bolal i mi sie dzisiaj nasililo strasznie i sie okazalo ze mam infekcje nerek:-( i na antybiotykach jestem...
a teraz to sie musze zabrac za nadrabianie waszych postow....
Sliczne blizniaczki tak w ogole OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
jola466
Majowe mamy'09
Kochane.....chcialabym jeszscze raz odromnie podziekowac za wszystkie gratulacje!!!!
Chce tez przeprosic ze nie z osobna kazdej, ale ja tylko na chwilke wpadam na komputer i Was podczytuje.......bo mozecie sobie wyobrazic ze rece pelne roboty mam. Chwilami jest ciezko. Bo jak nie jedna placze to druga a jak obie naraz to juz wogole.....jeszcze jedna para rak by sie przydala....:-).
Confi....dziekuje za pomoc z zdjatkami.....:-)
Barmanko......tobie tez dziekuje za kciukaski....no i jak tylko twoj kawaler sie urodzi no to nigdy niewiadomo......:-).
A jezeli chodzi o rozroznianie to rzeczywiscie mam problem......choc blizniaki dwujajowe.;-). Musze sie chwile zastanowic przed kazdym karmieniem czy przewinieciem....no ale moj maz odroznia je z daleka..nie wiem jak on to robi.
Chce tez przeprosic ze nie z osobna kazdej, ale ja tylko na chwilke wpadam na komputer i Was podczytuje.......bo mozecie sobie wyobrazic ze rece pelne roboty mam. Chwilami jest ciezko. Bo jak nie jedna placze to druga a jak obie naraz to juz wogole.....jeszcze jedna para rak by sie przydala....:-).
Confi....dziekuje za pomoc z zdjatkami.....:-)
Barmanko......tobie tez dziekuje za kciukaski....no i jak tylko twoj kawaler sie urodzi no to nigdy niewiadomo......:-).
A jezeli chodzi o rozroznianie to rzeczywiscie mam problem......choc blizniaki dwujajowe.;-). Musze sie chwile zastanowic przed kazdym karmieniem czy przewinieciem....no ale moj maz odroznia je z daleka..nie wiem jak on to robi.
justysia- no a jak mozna wiedziec to w jaki sposob cie boli brzuszek... bo mnie czasem tez bola nereczki... a jak juz pisalam to wczoraj strasznie pieklo mnie podbrzusze nie wiem czemu... i juz myslama ze to lozysko... no ale jak poczytalam troszke to nie to... wiec sie zastanawiam czy to nie od nerek???
ankzoc- uważaj na te plamki Mi takie plamki pojawiły się po tabletkach antykonc. ale były słabo widoczne a jak zaszłam w ciążę to na wakacjach te plamki bardzo ściemniały i teraz mam taką jedną bardzo widoczną normalnie się na siebie patrzeć nie mogę ... pierwsze co to po porodzie idę na wizytę do dermatologa:-(. Mam nadzieję, że uda mi się to usunąć...
aga_k_m - nie przejmuj się tą florencistką... ja ostatnio pytałam się mojego gina o neantologa a miałam na myśli oczywiście neonatolga. Gdyby nie jego dziwna mina to nie zorientowalabym się, że gadam bzdury
confi- piękne kwiatuszki normalnie aż poczułam ich zapach
aga_k_m - nie przejmuj się tą florencistką... ja ostatnio pytałam się mojego gina o neantologa a miałam na myśli oczywiście neonatolga. Gdyby nie jego dziwna mina to nie zorientowalabym się, że gadam bzdury
confi- piękne kwiatuszki normalnie aż poczułam ich zapach
reklama
aneteczka
Fanka BB :)
Jola-teraz to jeszcze z trzy pary rąk by Ci się przydały:-)przy dwójce maluchów wiele pewnie roboty. Ale ty dzielna mamusią jesteś i dasz sobie radę!!!
Confi- śliczne bukiety-masz zmysł artystyczny, wiem już jak dlaczego tak fajnie i praktycznie urządziłaś swoje mieszkańko.
Malgoss-fajniutko byście mieli jakby sie okazało że juz w trójeczkę świetujecie rocznice ślubu. My mamy pod koniec sierpnia 1 rocznice, a nasz synek dokładnie za 9 miesiecy od daty ślubu ma termin porodu))))))))wiec już napewno bedzie z nami:-)
Coś sie dziś źle czuje, chyba jakieś przeziębienie mnie łapie, tylko nie wiem z czygo, bo u nas teraz tak ładnie.
Boli mnie gardło, zaczyna sie katar i kichanie, taka jakaś rozbita jestem. W sumie to nie mam temperatury, ale tak mi źle. Zarzyłam paracetamol, ale niewiele mi pomógł. Mam tylko ogromną nadzieje że dzidzi mój stan niezaszkodzi.
Dziś pokupiłam ostatnie rzeczy z listy dla siebie do szpitala i maluszka. Została mi tylko masc na brodawki, bo za bardzo nie wiem jaką. jakie wy kupiłyscie???????
Confi- śliczne bukiety-masz zmysł artystyczny, wiem już jak dlaczego tak fajnie i praktycznie urządziłaś swoje mieszkańko.
Malgoss-fajniutko byście mieli jakby sie okazało że juz w trójeczkę świetujecie rocznice ślubu. My mamy pod koniec sierpnia 1 rocznice, a nasz synek dokładnie za 9 miesiecy od daty ślubu ma termin porodu))))))))wiec już napewno bedzie z nami:-)
Coś sie dziś źle czuje, chyba jakieś przeziębienie mnie łapie, tylko nie wiem z czygo, bo u nas teraz tak ładnie.
Boli mnie gardło, zaczyna sie katar i kichanie, taka jakaś rozbita jestem. W sumie to nie mam temperatury, ale tak mi źle. Zarzyłam paracetamol, ale niewiele mi pomógł. Mam tylko ogromną nadzieje że dzidzi mój stan niezaszkodzi.
Dziś pokupiłam ostatnie rzeczy z listy dla siebie do szpitala i maluszka. Została mi tylko masc na brodawki, bo za bardzo nie wiem jaką. jakie wy kupiłyscie???????