reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ech dziewczyny mnie też troche przeraża moje ciało w obecnej postaci :wściekła/y: ale pocieszam się, że najwyżej jeszcze 3 tygodnie i KONIEC! (3 tyg. max, bo będzie wtedy 42 tydzień i jesli do tego czasu nie urodzę, to pewnie sami będą chcieli wyciągać ze mnie dziecko :-D ). Ja na szczęście obyłam się (narazie!) bez cellulitu i rozstępów, ale moje nogi wyglądają lekko jak galareta - jak napisała Confi - tylko się poruszę, a one razem ze mną ... :no:

No i przeraża mnie też skóra na brzuchu! Mam nadzieję, że szybko się spowrotem sciągnie po porodzie ... :confused2:

Slonkoonline jakiej odwagi?? :szok: Okropnie boję się jechać na te kolkwium! Bardziej boję się samego wyjazdu niż egzaminu. Ale co na to poradzę ... jak nie będę w stanie jechać, pojadę na drugi termin ... eh sama już nie wiem co robić :eek:

ANIA77- ojejku super.... gratulacje... szybkiego powrotu do domku...:-):-):-) duzo zdrowka dla was kobitki!!!!

No a wy kochane mamuski tak od samego rana sie zozszalaly z tym pisaniem ze szokkkkkkk.......
Nadrabialam jak szalona te 8 stron....

U mnie noc w miare przespana mala moze tak nie szalala... no ale synek dal mi dzis popalic co chwile sie dar... jak szalony... bo cos mu sie snilo i ja latalam z sypialni do sypialni:wściekła/y:... przy okazji przywalilam kolanem w lozko... kuzwa jak bolalo:angry:... ale nie mialam juz sily sie zloscic... teraz jezdzi na rowerze przed domem a ja mam chwilke aby do was poklikac...:tak:

Aga_k_m, Confi a tak orientacyjnie możecie mi powiedzieć ile taki masaż kosztuje ;-) ? i ile razy w tyg trzeba na to chodzić?

barmanko, malgoss - ja placiłam za karnet (8 wejść) 100 zł. Ale np. 1 wizyta "normalnie" kosztowała 20 zł (więc karnecik jak najbardziej sie opłacał). Ja osobiście chodziłam 2 razy w tygodniu. Na początku strasznie boli.. i w ogóle.. Ale później (teraz) strasznie tęsknię za nim :tak::-D
wklejam parę linków, aby pokazać Wam na czym to polega:
Body roller - Gościniec SunVita
Salon Modelowania Sylwetki. Fitness Szczecin - Fitnes Szczecin. Fitnesinaczej.
ale ten chyba najbardziej Wam się "przyda" :-D Rolletic Polska - Strona główna

ja dodatkowo zakupiłam sobie książeczki z dietą na 15 tygodni (dostępne w salonach rolletica) - ale nam po porodzie ta dieta i tak będzie zbyteczna :-)

reklama
Do góry