reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aga_k_m dzięki za odpowiedź, tak się domyślałam, ale wolałam się upewnić ;-)
znalazłam kilka salonów w Irlandii, niestety w moim mieście nie ma :-( musiałabym spore kawał drogi dojechać :-(
no nic - jak będzie czas na to to wtedy google pójdzie w ruch i myślę że coś znajdę :tak:

reklama
ankzoc - dziękujemy za informacje!!! kurcze super!!! nie mogę doczekać się nowych foteczek - My i Nasze Maluszki:-)

Aga k m jak będziesz miała mozliwosc zrób sobie drenaż u masażysty. Zobaczysz różnicę. Maszyna nie jest w stanie "wejść" w głębsze partie mięśni-człowiek tak. Na pewno więcej kosztuje ale warto spróbował. Ja miałam okazje spróbować rożnych masażerów na targach kosmetycznych i faktycznie bajerów jest mnóstwo od próżniowych"wysyczaczy" po masazery z głowicami na podczerwien. Ale warto spróbować zwykłego drenazu limfatycznego(troszkę boli ale dla urody trzeba cierpiec:sorry:)

a dzięki mamamatysiu - przed ciążą byłam zadowolona z efektu "maszyny", a teraz rzeczywiście - same rollki mogą sobie nie dać ze mną rady :-D

Ania 77- wielkie gratulacje. Widze że na razie same dziewczynki, chłopcy jacyś tacy nieśmiali.

Aga k_m-fajnie że napisałaś o czymś takim, chyba po ciąży ja też to wypróbuje, zawsze jakiś sposób walki z pozostałościami pociązowymi:)

A ja już poprałam część rzeczy tzn. dwie tury zrobiłam, juz sie suszą.
Naszło mnie na sprzątanie i całe mieszkanie teraz lśni, ale to chyba nie był dobry pomysł, bo coś sie źle teraz czuje, jakbym była na karuzeli.
Ide sie położyć.

ja chyba też zniknę na jakiś czas... równolegle z BB piszę swoją pracę.. i cholera plecy mi już wysiadają..

może zrobię coś dla siebie i nałożę sobie farbę na włosy, hmm..

Pranie chyba sobie odpuszczę.. I tak jutro jadę na studia, więc jak pranko zrobię jutro wieczorem to chyba nic się nie stanie..

malgoss- dzieki za odpowiedz , mi lekaz powiedzial ze chcialby mnie przetrzymac jeszcze 2 tyg, a pozniej moge rodzic bo to bedzie 37 tc , kolejna wizyte mam 30 kwietnia wiec mam nadzieje ze doczekam i bede wiedziec co i jak :-)

No to tak samo powiedziała moja lekarka, bo praktycznie jest juz koniec 36.tygodnia. w poniedzialek zaczyna sie 37.

reklama
Do góry