NO LADNIE!
Ja nadrobilam wszystko przeczytalam, nawet staralam sie duzo zapamietac, a tu sie z lekka pusto zrobilo!
UPRASOWALAM WCZORAJ UBRANKA WSZYSTKIE!
Ja to bardzo przepraszam, ze wczoraj zaginelam tak nagle w akcji! Przyszla moja mama i wyciagnela mnie na ciuchy, a ze ja prasowalam akurat to nim zdazylam uprasowac bluzeczke to juz musialam isc.
Nawet chyba komputera nie zdazylam wylaczyc.
Potem spotkalysmy mojej matki sisotry na miescie i matka je zaprosila na kawe. Ja mezowi sms'em przekazalam "szczesliwa" nowine (nie sa lubiane przez nas) no to on natychmiast znalazl sposob i zabral mnie do komisow auta szukac
One i tak nie przyjechaly, ale ja do domu wrocilam dopiero kolo 19.
A Wy oczywiscie nie ociagalyscie sie Kochaniutkie, nie nie..... I wymieklam, zeby nadrabiac.
Zaraz do mnie kolezanka wpadnie na kawke, wiec znow bede musiala przeprosic i obiecac, ze bede niedlugo.
mamamatysia slodziakowy kacik! Bardzo ladny! Tez juz bym chciala miec. Podobny baldachim chcialabym (jak wogole sie zdecyduje). No i na tym pierwszym zdjeciu z wielkanocy tez nie widzialam brzusia. Tak sie schowal skubaniec
Confi ten sasiad to jakis posrany! Ale ja mniej wiecej Cie rozumiem, tez mam takiego po prawej stronie, ze niech go....
Co i rusz cos remontuja! Ile mozna!
A co do alergii, to ja niestety tez z lekka cierpie. Chociaz, jak ktos wspomnial o dziwo mniejsze mam dolegliwosci niz zazwyczaj.
Lekarz powiedzial, ze jak bardzo mi doskwieraja alergiczne reakcje, to zebym brala sobie te tabletki odczulajace, ale ja sie go nie slucham. Wytrzymam! Polozna wlasnie tez duzo mowila o wodzie morskiej do nosa, ale wydaje mi sie ze to na reakcje alergiczne malo ma.... Lepiej sie pomeczyc z tym cieknacym nosem, niz dziecku zaszkodzic.
tsarina ja mam tesciowa 5 min ode mnie, ale moze tez ja sobie sciagne na troche, zeby miec takiego powera jak Ty
Moze by sie zgodzila dla mojego dobra troche u nas posiedziec. Bo ja straszny leniuch ostatnio jestem.
Kaatharina gratuluje odwagi co do kolosa i zaparcia przede wszystkim. Ja narazie najmniej sie egzaminami przejmuje, ale nie ukrywam, ze o tym caly czas mysle.
aneteczka Bardzo dobrze, ze nie otworzylas tym gosciom! Straszne! Ja dzis mialam wlasnie podobny sen.... Ale skonczyl sie strasznie. Wpadlo wlasnie kilku typkow w dresach do domu i napadli na nas. Cos zrobili mojemu mezusiowi i sie wtedy obudzialam, jak zobaczylam krew.
Bardzo przepraszam, jak ominelam cos waznego, ale nie sposob Was dokladnie nadrobic.
Mam wlasnie goscia, wiec bardzo przepraszam. Jeszcze sie odezwe.