reklama
melduję się Majóweczki ...po koszmarnej nocy znów nastał dzień .
Spać w nocy nie mogłam , brzuszek wazył mi ze 100 kilo i przy każdej próbie zmiany strony leżenia następowało pełne wybudzenie. Skurczyków na razie nie odnotowałam , w ogóle czuję się dużo lepiej mimo tego iż nie pospałam sobie zbyt długo. Rozwolnienie ustapiło ( alescie mnie wczoraj wystraszyły tymi oznakami porodu ) no i jak na razie jest ok.
Jesłi rozmawiacie o celulicie to chciała się dopisać do grona "pomarańczek" jessssu takiego celulitu nigdy nie miałąm...co ja mówię nigdy nie miałam widocznego celulitu w ogóle...a teraz...szkoda gadać.
No i jeszcze jedna wieść...sąsiad przygotowuje się do powtórki z wczoraj słyszę go nad soba ...grrr
Spać w nocy nie mogłam , brzuszek wazył mi ze 100 kilo i przy każdej próbie zmiany strony leżenia następowało pełne wybudzenie. Skurczyków na razie nie odnotowałam , w ogóle czuję się dużo lepiej mimo tego iż nie pospałam sobie zbyt długo. Rozwolnienie ustapiło ( alescie mnie wczoraj wystraszyły tymi oznakami porodu ) no i jak na razie jest ok.
Jesłi rozmawiacie o celulicie to chciała się dopisać do grona "pomarańczek" jessssu takiego celulitu nigdy nie miałąm...co ja mówię nigdy nie miałam widocznego celulitu w ogóle...a teraz...szkoda gadać.
No i jeszcze jedna wieść...sąsiad przygotowuje się do powtórki z wczoraj słyszę go nad soba ...grrr
confi - to mnie pocieszyłaś troszkę tą "pomarańczką" masakra... w sumie mam opatentowany sposob na walkę z tym ochydztwem, ale... bedzie on dostępny dopiero po 3 miesiącach od porodu:-(
ostatnio nawet smaruję się jakimiś preparatami po nogach.. mam nadzieje, że nie zaszkodze nimi Małej...
Cieszę się, że jest znaczna poprawa u Ciebie - no i, że jeszcze nie urodziłaś ;-)
ostatnio nawet smaruję się jakimiś preparatami po nogach.. mam nadzieje, że nie zaszkodze nimi Małej...
Cieszę się, że jest znaczna poprawa u Ciebie - no i, że jeszcze nie urodziłaś ;-)
mamamatysia
Fanka BB :)
Melduję się. Zagladam do Was co parę minut.Próbuję się trochę ogarnąć i poszukuję maści na stłuczenia bo przy upadku wyskoczyły mi dwa piękne kriaki na udzie i łokciu. Jak trafię do szpitala to pomyślą,że mąż mnie bije
Aga ja to w ogóle patrze na swoje odnóża z dośc sporym obrzydzeniem bo przy każdym ruchu moim ruszają się też one ...
ja jako dośc aktywny sportowiec nigdy nie miałam problemu z celulitem ...gdzieś nawet miałam zdjęcie zrobiona przez M na plaży gdzie uchwycił mój tak zwany kuperek itam widać ze celulit był mi obcy...to co się dzieje teraz troche mnie przeraża ...moja koleżanka pracuje w hotelu ze SPA i obiecała mi załatwić parę sesyjek drenażu limfatycznego...podobno najlepsze i najszybsze efekty ;-)
a mój sąsiad...no cóż..chyba wole by zrobił to teraz i szybciej skończył...jakoś to przeżyję...mam nadzieje
ja jako dośc aktywny sportowiec nigdy nie miałam problemu z celulitem ...gdzieś nawet miałam zdjęcie zrobiona przez M na plaży gdzie uchwycił mój tak zwany kuperek itam widać ze celulit był mi obcy...to co się dzieje teraz troche mnie przeraża ...moja koleżanka pracuje w hotelu ze SPA i obiecała mi załatwić parę sesyjek drenażu limfatycznego...podobno najlepsze i najszybsze efekty ;-)
a mój sąsiad...no cóż..chyba wole by zrobił to teraz i szybciej skończył...jakoś to przeżyję...mam nadzieje
a ja dziewczyny mam termin na 25 maja, na poczatku ciazy się smielismy, ze pewnie przenosze tak jak moja mama mnie i urodzi sie 1 czerwca,- w tym dniu urodziny obchodzi moja mamcia:-), a tu taka niespodzianka lekarz mi powiedzial, ze na pewno nie donosze do terminu. Ale ja teraz juz wiem przez co to jest, moj maz zawsze gada do malej , ze ma sie urodzic 5 maja, bo bedzie mu latwo zapamietac te date i chyba naprawde sie z nia dogadal
reklama
a proszę bardzo Ninka - to się nazywa: bodyroll, bodyrollex, "rolki", bądź tak po prostu - masaż/drenaż limfatyczny (różnie się na to mówi). Masaż trwa godzinkę - a po miesiącu są takie efekty, że hoho!! i uwaga - radzi sobie też z rozstępami tylko wiadomo - im szybciej się zacznie zwalczać tym lepiej.. a nam po porodzie niestety nie wolno go stosować: 3 miesiące w przypadku porodu SN, i 6 miesięcy - CC. Ale pisałam już Wam kiedyś o tym... W tamtym roku w ciągu miesiąca zwaliłam z siebie 6 kg, później szlo troszkę wolniej - ale nóżki były - młuaa :-)