reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jejku dziewczyny nie straszcie mnie...chociaż bym już chciałą mieć Damiana przy sobie to jednak mógłby trochę poczekac . Wezmę No_Spę i zobaczymy. Tymczasem lece spać...jakaś senna się zrobiłam . Buziaki majóweczki :***

reklama
ja dziś przez cały dzień mam takie czasami bóle w podbrzuszu..tak dziwnie mnie boli.. myslalam ze to pachwilny..ale mama mowi ze pachwiny sa bardziej nizej.. to nie sa skurcze ale takie bole.. i nie wiem jak to odbierac...

Malgoss ja jestem teraz bardziej przerażona niż te siedem lat temu:szok:. Po prostu wariuje:baffled:.To się chyba nazywa"świadome macierzyństwo".Wcześniej szłam na żywioł.Zresztą ta ciąża od początku problematyczna wiec sama wiesz:no:.

Ja tez uciekam bo mi brzuch tak stwardniał, że usiedziec nie mogę.Poza tym spiekłam sobie dzisiaj mordkę na słoneczku i troche boli. Idę jakies algi łagodzace położyć.

Dobrej i spokojnej nocki brzuchatki

Confi - też słyszałam, że rozwolnienie jest oznaką zbliżającego się porodu..organizm się oczyszcza i szykuje do wysiłku by nic nie zalegało w jelitach.. A skoro masz też skurcze to naprawdę się szykuj. Może minie ale ja bym była przygotowana na wszystko :-) Idź poleż, odpocznij sobie. Bo jakby co to wielki wysiłek Cię czeka :tak:
Trzymam kciuki :happy:

k.m- no tak tylko 4 dni...

malgloss- no to juz tuz tuz...

confi , princes - trzymajcie sie brzuchatki... i odpoczywajcie...

mamamatysia- no ty tez odpoczywaj... jak brzuszek twardnieje...

Mi tez jak zwykle cos sie dzieje na noc... bo w dzien jest ok... a wieczorkiem mala daje o sobie dosc dobrze znac i wtedy zaczyna moj brzuszek twardniec... no ale juz tylko 3 tygodnie do terminu... wiec czas....

ja mykam dziewczynki już się położyć..
ale jak pomyślę że znowu calą noc leżeć to masakra...
wolałabym juz mieć maleństwo przy sobie i moc na nie patrzeć..ahh:-)
dobra.to jak coś to jutro się odezwę. trzymajcie się kochane:-):-):-):-)

Dobranoc Mamuśki:-)
Śpijcie dobrze i nie wstawajcie tak rano, bo potem jest tyyyyle stron do czytania:-D:-D:-D, ze trudno jest być na bieżąco:sorry:

p.s. a M@dzi@ sie dzis nie odzywała, hm?

Kurcze piszecie, ze juz niektóre z Was maja silne skurcze i mocne bóle.A mnie brzuch twardnieje moze z 4 razy dziennie i tylko czasami boli mnie dół brzucha tak jak bym miała dostac miesiaczke, a dodam, ze moje miesiaczki nie byly takie straszne bo brzuch mnie prawie wogóle nie bolał.
Wizyte u lekarza mam 22.04 ktg i 27.04 ktg.

reklama
Do góry