jejku dziewczyny nie straszcie mnie...chociaż bym już chciałą mieć Damiana przy sobie to jednak mógłby trochę poczekac . Wezmę No_Spę i zobaczymy. Tymczasem lece spać...jakaś senna się zrobiłam . Buziaki majóweczki :***
reklama
princesstopic
Majowe mamy'09
ja dziś przez cały dzień mam takie czasami bóle w podbrzuszu..tak dziwnie mnie boli.. myslalam ze to pachwilny..ale mama mowi ze pachwiny sa bardziej nizej.. to nie sa skurcze ale takie bole.. i nie wiem jak to odbierac...
mamamatysia
Fanka BB :)
Malgoss ja jestem teraz bardziej przerażona niż te siedem lat temu. Po prostu wariuje.To się chyba nazywa"świadome macierzyństwo".Wcześniej szłam na żywioł.Zresztą ta ciąża od początku problematyczna wiec sama wiesz.
Ja tez uciekam bo mi brzuch tak stwardniał, że usiedziec nie mogę.Poza tym spiekłam sobie dzisiaj mordkę na słoneczku i troche boli. Idę jakies algi łagodzace położyć.
Dobrej i spokojnej nocki brzuchatki
Ja tez uciekam bo mi brzuch tak stwardniał, że usiedziec nie mogę.Poza tym spiekłam sobie dzisiaj mordkę na słoneczku i troche boli. Idę jakies algi łagodzace położyć.
Dobrej i spokojnej nocki brzuchatki
Confi - też słyszałam, że rozwolnienie jest oznaką zbliżającego się porodu..organizm się oczyszcza i szykuje do wysiłku by nic nie zalegało w jelitach.. A skoro masz też skurcze to naprawdę się szykuj. Może minie ale ja bym była przygotowana na wszystko :-) Idź poleż, odpocznij sobie. Bo jakby co to wielki wysiłek Cię czeka
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki
k.m- no tak tylko 4 dni...
malgloss- no to juz tuz tuz...
confi , princes - trzymajcie sie brzuchatki... i odpoczywajcie...
mamamatysia- no ty tez odpoczywaj... jak brzuszek twardnieje...
Mi tez jak zwykle cos sie dzieje na noc... bo w dzien jest ok... a wieczorkiem mala daje o sobie dosc dobrze znac i wtedy zaczyna moj brzuszek twardniec... no ale juz tylko 3 tygodnie do terminu... wiec czas....
malgloss- no to juz tuz tuz...
confi , princes - trzymajcie sie brzuchatki... i odpoczywajcie...
mamamatysia- no ty tez odpoczywaj... jak brzuszek twardnieje...
Mi tez jak zwykle cos sie dzieje na noc... bo w dzien jest ok... a wieczorkiem mala daje o sobie dosc dobrze znac i wtedy zaczyna moj brzuszek twardniec... no ale juz tylko 3 tygodnie do terminu... wiec czas....
princesstopic
Majowe mamy'09
ja mykam dziewczynki już się położyć..
ale jak pomyślę że znowu calą noc leżeć to masakra...
wolałabym juz mieć maleństwo przy sobie i moc na nie patrzeć..ahh:-)
dobra.to jak coś to jutro się odezwę. trzymajcie się kochane:-):-):-):-)
ale jak pomyślę że znowu calą noc leżeć to masakra...
wolałabym juz mieć maleństwo przy sobie i moc na nie patrzeć..ahh:-)
dobra.to jak coś to jutro się odezwę. trzymajcie się kochane:-):-):-):-)
K.M
Mama Filipka
Kurcze piszecie, ze juz niektóre z Was maja silne skurcze i mocne bóle.A mnie brzuch twardnieje moze z 4 razy dziennie i tylko czasami boli mnie dół brzucha tak jak bym miała dostac miesiaczke, a dodam, ze moje miesiaczki nie byly takie straszne bo brzuch mnie prawie wogóle nie bolał.
Wizyte u lekarza mam 22.04 ktg i 27.04 ktg.
Wizyte u lekarza mam 22.04 ktg i 27.04 ktg.
reklama
K.M
Mama Filipka
Dodam jeszcze,ze od paru dni czuje duzy przypływ energii.Mogłabym góry przenosic