reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia-wiesz o tym sikaniu to nawet nie pomyślałam:zawstydzona/y:, ale masz rację:tak:
chłopczyk wszyskto może podlewać:-):-):-)ja to żadnego doświadczenie z chłopcami nie mam, bo u mnie w rodzinie same baby sie rodziły.

Nina 27-ja kupiłam prześcieradełka na gume frote, podobno dobre.

reklama
Ja tak tylko na chwilkę...kurcze cały czas leżałam i miałam skurcze :baffled: boli mnie w dole brzuszka a poza tym jakoś dziwnie się czuję i mam rozwolnienie ...grrr znowu :baffled:

Nina27 kochana ja tez kupiłam prześcieradła frotte z gumką by nie spadało z materacyka , myślę ze to najlepsze rozwiązanie

ankzoc chętnie :-D

mamamatysia świetnie wyglądasz ..i brzusio jaki zgrabniutki , malutki , super :tak:

Ostatnia edycja:
Confi ja wczoraj miałam taki straszny ból podbrzusza wzięłam No-spę i przespałam prawie całą noc jak niemowlę. Czasem tylko budziłam się bo maluch się nie ruszał(a w nocy stacza regularne bitwy z moimi wnętrznościami)i musiałam go łaskotac by dał znak że wszystko ok.

to ja w takim razie też kupię frotte na gumce..jutro polecę do sklepu

confi
kochana coś mi te wszystkie Twoje dolegliwości podejrzanie wyglądają:-p leż jak najwięcej ale gdyb coś się działo to mam nadzieję że wymieniłaś się z którąś z nas numerem telefonu jeśli nie to daj znać to Ci podam mój nr

Hej, dziewczyny:-)
wróciłam od lekarza, jest ok. mam odstawić już leki i czekać na Synka:tak:-jest małe rozwarcie, a on już jest nisko.
Te skurcze, które miałam to już nie są przepowiadające - ginka powiedziała, że przepowiadajace są zanim zacznie sie rozszerzac szyjka. No i u mnie szyjka jest miękka.
Jak zaczna się częstsze skórcze, mam jechac od razu do szpitala

kurde no , nie moge leżeć ...nic nie słyszę....
bo sąsiad nade mną robi remont juz od miesiąca...i dziś kuje ściany :baffled::baffled::baffled:
tynk mi się na głowe sypie a jak go spytałam ile to jeszcze potrwa to mi odpowiedział ze miesiąc :eek:
ocipial chyba ....powiedziałam mu ze góra za trzy tygodnie ma byc spokój bo nie będę taka uprzejma jak w tej chwili...szlag by go trafił :baffled:
własnych myśli nie słyszę

Confi,
baaardzo Tobie współczuję:-:)-:)-(

Malgoss nie strasz! Ja mam rozwarcie od dwóch miesięcy, skurczów brak ale rozwolnienie dzisiaj cały dzień(ale pochłaniałam też wszystko co było w zasięgu wzroku):baffled:

reklama
;-)Ja nie straszę
Mamamatysia, Ty masz wiecej doświadczenia, a co maja zrobic pierworódki?:sorry:
Jeszcze tym bardziej, że u każdej ciąża i poród przebiegaja inaczej...:eek:

Do góry