reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

A ja jestem i z Dolnego i z Górnego Śląska :-) bo 15 lat mieszkałam w Rybniku i 15 lat we Wrocku :yes:
Confi i Mamamatysia - piękny zawód macie - zawsze podziwiam panie z kwiaciarni - jak one to robią, że z paru kwiatków potrafią stworzyć cudo :rolleyes:

reklama
paula 7-u nas w lubuskim tez super pogoda tylko troszke wiatr wieje,ale jest ok.Piszesz, ze brzuszek ci twardnieje i ze boli.Mi tez twardnieje, ale nie odczuwam jak narazie żadnego bólu.Ale kazda ciaza przebiega inaczej.

k.m.- to prawda prawda ze inna.. ale ja juz od 2 dni tak sie czuje i to zawsze wieczorkiem albo w nocy... bo w ciagu dnia jest jeszcze ok... mala skacze jak szalona... no ale co sie dziwic termin juz blisko jeszcze 3 tygodnie...

mamamatysia-fajne zdjęcia, aale ty masz malutki brzuszek. Na pierwszym zdjęciu musiałam się go dopatrywać:-)
K.M-mi też twardnieje brzucholek, ale puki co sie nie denerwuje, byłam wczoraj u lekarza powiedział że wszystko ok wiec mu zaufam.
nina 27-miłej wizyty u rodziców.

Ja z M wróciliśmy własnie z zakupów, w sumie to z oglądania. Chcieliśmy w dużym pokoju zamówić wykładzinę, ale potem zobaczyliśmy panele w korzystnej cenie i tak sie zastanawiamy co wybrać. Za wykładziną przemawia to że jakoś bardziej mi sie pokój podoba, no a panele pewnie duzo bardziej praktyczne. I tak sie zastanawiamy, juz sami nie wiedzac co robić.

Aneteczko-No brzusio to mi się udał faktycznie:-).Jak na 37 tydzień i synusia o wadze ponad 3000g.
A wykładzinę chcesz pcv czy dywanowa.Pytam bo ostatnio miałam ten sam dylemat. Ale wymienialiśmy wykładzinę dywanową na panele bo praktyczniejsze w sypialni gdzie będzie spał maluch

mamamatysia-Myśleliśmy nad wykładziną dywanową. Właśnie też tak myśle że przy malutkim dziecku bardziej praktyczne będa panele.\
To gdzie ten 3 kg dzidziak sie mieści:-):-):-)

hej brzuchatki:-)
ja właśnie wróciłam..

aneteczka
ja też bym wolała panele..łatwiej utrzymać czystość, nie kurzy się tak...jest wiele plusów

widzę że coraz więcej dziewczyn z moich stron:-)
ale ja i tak jak wygram w totka to przeprowadzam się nad morze:-)

namawiam M żebyśmy jednak dzisiaj to łóżeczko złozyli bo juz bym chciała widzieć jak wygląda:-p już na przykład wiem że muszę kupić prześcieradło bo go nie ma w komplecie..a ja byłam pewna że jest:eek: ja nie wiem jak ja to patrzyłam jak robiłam zamówienie..i teraz mam do Was pytanie
jakie to prześcieradło będzie najlepsze??:confused:

reklama
Aneteczko widzę, ze tez czekacie na chłopca wiec dywanowa odpada. Przy starszaku panele na starym mieszkaniu były regularnie podlewane podczas przewijania:baffled:.Wykładzina dywanowa wchłania wszystko w takim tempie, że po miesiącu mielibyście niezły zapaszek w pokoju i podłogę do wymiany:-(

Do góry