reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej majóweczki:-)

Kurcze nocka u mnie nie zaciekawa...cholerka znowu zaczęły boleć plecy..a już miałam spokój:baffled:
Sen (oczywiście erotyczny:tak:) był obowiązkowo:tak:i tak by się przyjemnie spało gdyby nie te pieprzone plecy:no:

idę jakieś śniadanko sobie skombionować

wstawać!!!!!:-):-):-)

Dzień dobry Majóweczki!
Jeszcze wszystkie śpicie? Ja dziś znowu obudziłam się po 5.00 i po spaniu... Poczytałam co naklikałyście wieczorkiem i zmykam jakieś śniadanko przygotować. A ruch pewnie zrobi się po "Brzyduli". Do zobaczenia i miłego dnia

Dzień dobry!

U mnie noc też nie fajna, plecy i skurcze nóg mnie złapały. Ćwicze, objadam się magnezem i nie pomaga. Ale jedno jest nadrzędne!

Żołnierze!
Misja zakończona pełnym sukcesem! Teściowa dziś opuściła moje progi! Obiekt był zadowolony, a żołnierze udają się na zasłużony odpoczynek!

hej dziewczyny!
mnie obudzil wlasnie skurcz lydki a biore magnez regularnie...dzidzia pewnie ostro rosnie!!!!!!ostatnio na badaniu miala tylko 2200 w 35 tygodniu wiec musi jeszcze przybrac sporo!!!!!!
apropos misji tesciowa to moja trwa do soboty trzymajcie kciuki!!!!!!
buziaki i milego dzionka!!!!!;-)
tsarina a tobie gratuluje pozytywnego zaknczenia akcji!!:);-)

witajcie i ja juz nie spie

wiadomosc do dziewczyn z problemami puchniecia nozek i innych czesci ciala. wczoraj na szkole rodzenia polozna nam powiedziala, ze organizm sie przygotowuje w ten sposob do porodu , ze zatrzymuje wode, wlasnie na okres tego wielkiego wysilku i mowila, ze jak juz jest po porodzie to kobiety na 2, 3 dobe strasznie sie poca i czesto lataja siku, bo musza cala to wode zebrana wydalic.

nina27- no wlasnie mi tez ciezko usiedziec na tylku i przed swietami dalam czadu a w niedziele sie zaczelo :-( i teraz mam lezec, ale wole lezec w domku niz w szpitalu te 2 tyg, lekarz mowi, ze jak juz bedzi 37 tc to nie ma co sie martwic , wiec czekamy

marychna- czytałam, ze dziewczyny po odstawieniu leków potrafiły po 1 lub 2 dniach rodzic, wiec szykuj sie kochana ;-)

anula1812- po suwaczku widze ze masz jeszcze 19 dni, takze nic nie grozi dzidz jakby teraz sie urodziła, ale fajnie, chyba bedzie duzo tych majowych dzieci urodzonych w kwietniu :-p

princesstopic- kochana chyba cie sciagnelam myslami na te forum, zastawialam sie co u ciebie, jak sie czujesz i czy jestes jeszcze w dwupaku ;-) fajnie ze sie odezwałas. Coz ja ogolnie czuje sie dobrze, jak chodze to mam skurcze wiec staram sie lezec, ale z tym to ciezko- no ale chcialabym zeby mała jeszcze 2 tyg spokojnie posiedziała w brzuszku.

widzę że jakąś marna frekfencja dzisiaj na forum:-)
ja zabieram się za prasowanie ciuszków małej...najwyżej rozłożę sobie na parę dni..jak dzisiaj wszystkiego nie zdążę...
w południe ma mnie odwiedzić koleżanka więc mam czas do 12..oczywiście z przerwami żeby tutaj do Was zaglądać:-)

reklama
Do góry