reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

No ja niestety nie mogłam zostac Chrzestna bo według księdza jestem straszną grzesznica :-D

malutka ma na imię Łucja , znaczy się Lusia nasza kochana :tak:

A ja na chrzestnych zamierzam wziąść w takm razie dwoje grzeszników! A jak księdzu u mnie w parafii się to nie spodoba to ochrzczę w innym kościele i już! Choć myślę, że z "moim" proboszczem nie powinno być problemu. Przynajmniej taką mam nadzieję.

reklama
A ja na chrzestnych zamierzam wziąść w takm razie dwoje grzeszników! A jak księdzu u mnie w parafii się to nie spodoba to ochrzczę w innym kościele i już! Choć myślę, że z "moim" proboszczem nie powinno być problemu. Przynajmniej taką mam nadzieję.
oby Kochana oby, mnie wykluczył od razu ze względu na to ze nie mam śłubu z moim M a jestem w ciązy :baffled: normalnie podgatunek człowieka jestem ...szkoda gadać mówię Ci

Jak moja Julcia nie rozkocha rodzinki w sobie to i tak mam ich w nosie, wazne, ze mnie rozkocha w sobie. W zasadzie to juz mnie owladnela doszczetnie! :-)

Wogole mam strasznie duzo wydzieliny ostatnio, jest taka przezroczysta, albo mleczna. Niby Dr powiedzal, ze tak ma byc. Ze czasem jest taka zwiekszona ilosc sluzu/wydzieliny. No to jak on tak mowi, to ja sie stresowac nie bede :happy:

No i sie wscieklam, bo wystawilismy auto na Allegro i nawet dobrze szla aukcja, a dzis zagladam i nie ma jej. Pan jakis z Allegro usunal ja za naruszanie regulaminu. :angry::crazy: Kurde! A bylo juz kilka ofert i nawet bylo duzo tel. Wrrr.... i tak naprawde nie wiadomo do konca o co chodzi, no a zadzownic nie mozna, tylko przez jakies wiadomosci mozna sie kontaktowac!:no::angry::crazy:

oby Kochana oby, mnie wykluczył od razu ze względu na to ze nie mam śłubu z moim M a jestem w ciązy :baffled: normalnie podgatunek człowieka jestem ...szkoda gadać mówię Ci
Na chrzestną chcemy wziąść siostrę mojego męża. Nie ma ślubu kościelnego tylko cywily. Ona była panną, ale jej mąż rozwodnik. Mają pół roczną córeczkę. A na chrzestnego - kuzyna mojego Taty (jest nie wiele starszy ode mnie), który też jest rozwiedziony. A jakby co to chrzciny będą w byłej parafii mojego męża, która pod tym względem jest bardzo postępowa. Choć wolałabym u mnie, bo tam braliśmy ślub, więc sentyment zwycięża, ale zobaczymy jak będzie.

confi- ja jestem chrzestną bratanka ale to dlatego bo zostałam nią w wieku 15 lat... i dlatego bo bratowa miała księdza w rodzinie a kto ma księdza w rodzinie to nie zginie ;-):-D
teraz to się zastanawiam czy mnie nie odwoła kościół ze stanowiska matki chrzestnej :-D bo ani bierzmowania ani ślubu nie mam :tak:...

slonkoonline a napisali Wam w jaki sposób aukcja naruszała regulamin??? Powinni.

marzena80 wiesz...są księża i księza prawda? Trzymam kciuki bys mogła wziąc na rodziców chrzestnych tych ludzi których chcesz a nie tych których wybierze Ci jakiś klecha...mnie niestety nie było dane się załapać..ważniejsze są kościelne procedury a nie dobro dziecka...
trudno, będę za to najlepsiejsza ciotką na świecie i tego już mi zaden ksiądz nie zabroni...:-D

ula_28 masz rację z tymi powiązaniami...jak n\my byśmy mieli księdza w rodzinie myślę ze nie byłoby żadnej dyskusji, ale cóż..szaraczki musza się dostosowac ;-)

Witajcie mamuski!!!

ankzoc- pokojik cudo... swietny... tylko dzidzi brak...

confi- a dzieciaki slodkie... bardzo ladne....

a co do forum zamknietego--- to nie mozecie miec nikomu za zle ze was tam nie chca.... tam sa mamy od samego poczatku ktore sie znaja i sobie ufaja... pisza o bardzo wielu przykrych rzeczach i tam sie otwieraja... ja udzielam sie i tu ale czesciej tam... wszystkie jestesmy mamami majowymi ale nie wszystkie chce glosno i otwarcie mowic o wielu sprawach... grono mam zamknietych jest juz taz ze soba zwiazane ze nie chca wiecej nikogo do siebie.... bo po prostu sie boja albo martwia... wiec nie ma powodu do zamartwiania sie ze nie macie tam dostepu...

paula ale wiekszosc z nas powiedziala krotko, ze nie ma nikomu za zle tego, ze tam nie ma nas. Dobrze jest nam tutaj. Ja osobiscie tylko i wylacznie stwierdzilam fakt, ze nie moglam wiedziec o Joli bo nie mam dostepu do zamknietego.
Wcale nie jest mi tu zle, gdyby bylo i bym miala jakies "zaluzje" to bym nie pisala :-)
Ja jestem soba otwarta i moge pisac na otwartym o tym co mnie boli....

Kurde! Normalnie cos TPsa u mnie nawala! Latalam wlasnie sobie podlaczyc net. Mamy na dwa kompy przez ruter i czasem sygnal zanika! EH!!! Taka wycieczka po schodach troche meczy :-D

confi- sliczne dzieciaczki:-D
ankzoc- wow kochana ale z gustem urzadzony pokoik dla malej damy:-D
ja swoje zdjatka z pokoiku wkleje dopiero pod koniec kwietnia:sorry::happy:

tez przedstawiam wam chrzesnice od mojego meza,, natalke.. ma ok roczku:) i jest przeslodka... duzo spi duze je,, i malo placze prawie wogole ,, cud nie dziecko:)

i moj chrzesniak wojtus.. ma juz 3 latka a to zdjecie jak mial moze z pol roku:) podobny bardziej do rodziny szfagierki niz do naszej,, jasny jasna karnacja ale tez sliczny:):happy:

Załączniki

• 7e2766d8f6.jpg
    7e2766d8f6.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 26
  • Obraz 070.jpg
    Obraz 070.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 23
reklama
confi- no maly smyk tez slodziutki super, kochana jak by nie wygladal damianek dla ciebie bedzie najpiekniejszy i najkochanszy ;-)

tikanis- jejka jakie slodziaczki, ja mam sentyment do dzieciaczkow o ciemnej urodzie moze dlatego ze jestem blondynka i mam niebieskie oczy, strasznie podobaja mi sie takie o ciemnej urodzie jak twoja malutka niunia. Ale wszytskie dzieciaczki sa piekniaste

Ostatnia edycja:
Do góry