reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Confi jestem wlasnie tego swiadomo, dlatego tez bez protestu napisalam sms'a o tresci "Dobrze" ;-) Taki troszke z fochem, ale bez protestu :-)
hahaha i prawidłowo ...czasem musimy zostawić pewne sprawy naszym panom ...a niech tam czują się potrzebni :-D

aga_k_m masz rację , skoro jest forum zamknięte i jest tam zamkniete grono to po co o tym pisac tutaj...teraz i tak już wszystkie wiedza ze takie coś istnieje ,ale skoro części dziewczyn tutaj dobrze a części dobrze tam to po co to rozdzielać...no i po co wspominać? :tak:

tikanis- a u nas ja mam jasne, a rodzina mojego meza maja ciemne wlosy i oczy dlatego sie zastanawiamy jak to bedzie......
U mnie tak samo. Ja blondynka, niebieskie oczy i jasna karnacja, a mąż czarne włosy, brązowe oczy i ciemna karnacja i też się zastanawiam jak ta moja Kluseczka będzie wyglądać. Ale myślę, że "ciemne" geny wygrają!

Ja jeszcze znam kilka sposobow uslyszanych od poloznej :

Trzeba jesc duzo ananasa( ponoc ma takie skladniki co przyspieszaja porod)
Pic herbatke z wyciagu lisci malin
No i oczywiscie Sex ktory juz pisalyscie ale najbardziej meska sperma- ktora posiada naturalny hormon przyspieszajacy porod;-)

Jak skoncze 37 tydz zaczynam probowac wszytskie sposoby bo juz tak bardzo chcialabym trzymaj moje szkraba w ramionach!!!!
Buziaczki

A ja już 38 tydzień w niedziele zaczęłam, ale na razie nie chcę próbować tych rzeczy. Jak zacznę 40 tydzień to może... Muszę to jeszcze tak poustawiać, żeby mąż był w domu przez kilka dni i mam nadzieję, że właśnie weekend majowy byłby dobry. O ile Mała sama wcześniej nie zdcyduje inaczej. Ale bardzo, bardzo bym do maja chciała dotrwać.

U mnie tak samo. Ja blondynka, niebieskie oczy i jasna karnacja, a mąż czarne włosy, brązowe oczy i ciemna karnacja i też się zastanawiam jak ta moja Kluseczka będzie wyglądać. Ale myślę, że "ciemne" geny wygrają!

U mnie tez tak jest... Ja baaaaaardzo bym chciala, zeby moja Julcia byla takim ewenementem z czarnymi wlosami i ciemna karnacja i z niebieskimi oczami :laugh2::-)Se wymyslilam, co? :-) Kiedys widzialam takiego goscia, niebieskie oczy, czarne wlosy.... Mniam! Ciacho i wyjatkowy! Hiehie....
ALE KOCHAM TYLKO MEZA! :laugh2:

Musze Was Kochaniutkie opuscic na troche. Tatuncio dzownil, ze moze na ciuchy chce skoczyc. Tak, wiec wiecie wybaczcie. Instynkt babsko-zakupowy sie udziela. :laugh2:
Wroce wieczorkiem! Pozdrawiam i sloneczno-milego dnia!:tak:

tsarina- bardzo kobieco i do twarzy ci:happy:
confi- ja sie tez juz doczekac nie umiem, ale termin cc bede miala sutalany 23 kwietnia wtedy ide na kontrole..:-D
ankzoc- no ciekawe.. ale z tego co zauwazylam to dzieciaczki duzo cech dziedzicza po tatusiach:-D

reklama
Do góry