slonkoonline
Mama Juleczki
Confi jestem wlasnie tego swiadomo, dlatego tez bez protestu napisalam sms'a o tresci "Dobrze" ;-) Taki troszke z fochem, ale bez protestu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha i prawidłowo ...czasem musimy zostawić pewne sprawy naszym panom ...a niech tam czują się potrzebniConfi jestem wlasnie tego swiadomo, dlatego tez bez protestu napisalam sms'a o tresci "Dobrze" ;-) Taki troszke z fochem, ale bez protestu :-)
U mnie tak samo. Ja blondynka, niebieskie oczy i jasna karnacja, a mąż czarne włosy, brązowe oczy i ciemna karnacja i też się zastanawiam jak ta moja Kluseczka będzie wyglądać. Ale myślę, że "ciemne" geny wygrają!tikanis- a u nas ja mam jasne, a rodzina mojego meza maja ciemne wlosy i oczy dlatego sie zastanawiamy jak to bedzie......
Ja jeszcze znam kilka sposobow uslyszanych od poloznej :
Trzeba jesc duzo ananasa( ponoc ma takie skladniki co przyspieszaja porod)
Pic herbatke z wyciagu lisci malin
No i oczywiscie Sex ktory juz pisalyscie ale najbardziej meska sperma- ktora posiada naturalny hormon przyspieszajacy porod;-)
Jak skoncze 37 tydz zaczynam probowac wszytskie sposoby bo juz tak bardzo chcialabym trzymaj moje szkraba w ramionach!!!!
Buziaczki
No i bardzo ładnie!!!obiecałam no i wklejam!
krótkowłosa Tsarina
U mnie tak samo. Ja blondynka, niebieskie oczy i jasna karnacja, a mąż czarne włosy, brązowe oczy i ciemna karnacja i też się zastanawiam jak ta moja Kluseczka będzie wyglądać. Ale myślę, że "ciemne" geny wygrają!
jak fajnieobiecałam no i wklejam!
krótkowłosa Tsarina