reklama
marychna21
Fanka BB :)
ladygab - Gratulacje!!! Niech się córcia zdrowo chowa a Ty szybko wracaj do zdrowia i do domku:-)
Ostatnia edycja:
blondynkapoznan
powrot po miesiacach
Gratulacje:-)
Hanana5 - widzę, że na zamkniętym padło info o pierwszej majówce :-) Fajnie, że nas poinformowałaś bo co niektórzy nie mają dostępu do zamkniętego..
Tak, więc:
Ogromniaste Gratulacje dla LAGYGAB!!!
mamamatysia
Fanka BB :)
Witajcie BRZUCHATKI! Wracam sobie po trzech dniach a tu już pierwsza majóweczka rozpakowana.Oczywiście Rodzicom ogromne gratulacje.
ŻEBY SIĘ KRUSZYNKA ZDROWO CHOWAŁA.
Muszę Wam napisać,że miałam na tym wyjeździe ciekawe przeżycia. Kilkoro staruszków o mało do zawału nie doprowadziłam na basenie. Jedna pani wprost mnie zapytała czy"nie boję się dwa miesiące przed porodem pływać w basenie?"Ja jej na to, że dwa miesiące przed porodem to nie bo termin mam za 20 dni:-).Zdębiała.A jak zobaczyła mnie w części SPA przed zabiegiem to się przeżegnała.
Niech żyje STARE POKOLENIE(przynajmniej wesoło było);-).
A jak Wam upłynął świąteczny czas?Czekam na relacje
ŻEBY SIĘ KRUSZYNKA ZDROWO CHOWAŁA.
Muszę Wam napisać,że miałam na tym wyjeździe ciekawe przeżycia. Kilkoro staruszków o mało do zawału nie doprowadziłam na basenie. Jedna pani wprost mnie zapytała czy"nie boję się dwa miesiące przed porodem pływać w basenie?"Ja jej na to, że dwa miesiące przed porodem to nie bo termin mam za 20 dni:-).Zdębiała.A jak zobaczyła mnie w części SPA przed zabiegiem to się przeżegnała.
Niech żyje STARE POKOLENIE(przynajmniej wesoło było);-).
A jak Wam upłynął świąteczny czas?Czekam na relacje
Mamamatysia - to widzę miałaś wesoło w tym SPA
Powiedz jakie miałaś zabiegi upiększające...
Moje święta zaczęły się nieciekawie..bo w wielką sobotę chcieli mnie cofnąć z lotniska A jak bym została w Polsce to już bym nie wróciła do Irlandii przed porodem.. Masakra.
Ale jak już doleciałam to ze świeżo upieczonym mężulkiem spędziłam milutkie i spokojne święta
Powiedz jakie miałaś zabiegi upiększające...
Moje święta zaczęły się nieciekawie..bo w wielką sobotę chcieli mnie cofnąć z lotniska A jak bym została w Polsce to już bym nie wróciła do Irlandii przed porodem.. Masakra.
Ale jak już doleciałam to ze świeżo upieczonym mężulkiem spędziłam milutkie i spokojne święta
reklama
Witajcie Kochane majóweczki ,ja wpadłam tylko na chwilkę życzyć naszej LADYGAB wszystkiego dobrego i złożyć serdeczne gratulacje
strasznie się ciesze ,ze Zosieńka jest zdrowa .
Przepraszam równiez ,ze nic nie pisałam ale nie było mnie w domu na swięta i nawet nie zdążyłam przed wyjadem złożyć Wam życzen...wybaczycie prawda? I tak wiecie ze życze Wam wszystkiego naj, naj, najlepszego.
Więcej napisze jutro bo jestem strasznie zmęczona tym świetowaniem
Buziaki kochane :***
strasznie się ciesze ,ze Zosieńka jest zdrowa .
Przepraszam równiez ,ze nic nie pisałam ale nie było mnie w domu na swięta i nawet nie zdążyłam przed wyjadem złożyć Wam życzen...wybaczycie prawda? I tak wiecie ze życze Wam wszystkiego naj, naj, najlepszego.
Więcej napisze jutro bo jestem strasznie zmęczona tym świetowaniem
Buziaki kochane :***