reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

dzień dobry majóweczki:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych:-D

Jakiś czas mnie tu nie było, tyle stron do czytania.............Jakoś tak weny do pisania nie miałam........
Wczoraj cały dzień sprzątaliśmy z M. Szafkę dla małego przywieźli wiec M miał zabawe:tak:A ja od rana coś robiłam........siadłam dopiero o 18 i już wstać nie mogłam:wściekła/y:
A za chwilke bedziemy sie ubierać i do Kościółka z Świeconką iśc. I może sie jeszce wyspowaidam jak dam rade.

ooooo nie pisałam byliśmy ze szkołą rodzenia na oddziale porodowym. I jak to jakoś wydawało mi sie odległe i tak nie dochodziło do mnie ................. to teraz juz dochodzi.....................i aż sie boja. dziś np mi sie śniła ta porodówka:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie Kochane!!!

Wczoraj niestety nie udało mi się przysiąść przy kompie :-(
były porządki, zakupy...no i mama, która mi co chwilę dogadywała, że w wielki piątek nie powinno się korzystać z takich rzeczy jak tv, wieża (radio, cd..), wiec i komp musiał odpaść... buu... Zresztą - przyznam szczerze, że i czasu na to brakowało..

Ja też aplikuje sobie dzisiaj opaleniznę w sprayu, hehe ;-)
A poza tym - dzisiaj szaleje w kuchni, hehe...

A gdzie kupiłaś ten pas? No i ile kosztował? Rozglądałam się za czymś takim, ale za bardzo nie znalazłam. Tylko właśnie takie różne matjki, ale wolałabym pas.

ja kupiłam pas na allegro - tyle, że kolor cielisty:
Poporodowy PAS BRZUSZNY__Pani Teresa__KOLORY__ L (603226641) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle tylko, że zakupy robiłam hurtowo - gdyby nie to, pewnie kupiłabym go w sklepie z art. medycznymi, bądź w aptece. Bo gdybym to kwoty 42,50 zł miała doliczyć przesyłkę wyszło by drożej niż właśnie w sklepach medycznych. Taki pas nie powinien być droższy niż 50zł.

Co do rozmiaru - przed ciążą nosiłam M/L, wiec zakupiłam L (tak mi poradziła przyjaciółka). NIe jest on rozpinany - wkłada się go od dołu, więc z mniejszym rzeczywiście mógłby być problem.

a korzystając z okazji:

Ciepłych pełnych radosnej
nadziei Świąt Wielkiej Nocy
zdrowia, szczęścia,humoru dobrego,
a przy tym stołu bogatego
żeby śmiały się pisanki,

uśmiechały się baranki
mokry dyngus zraszał skronie dużo szczęścia sypał w dłonie,
w koszyku obfitości,
a w serduszku miłości

tego WAM z całego serduszka życzymy:
Aga, Jaga i Mariusz :-)

a przede Wszystkim Dziewczynki - nie przemęczajcie się (Slonko - nie daj się wykorzystywać Rodzince!!!), korzystajcie z uroków Świąt i wiosny.

Proszę zdrowo najeść się wszelkich specjałów świątecznych (niedługo większości z tych pyszności nie dane nam będzie nawet spróbować...więc - nie miejcie wyrzutów sumienia!!!)

P.S. Jolu - to już dzisiaj - prawda?? Kochana trzymam za Ciebie i za Twoje Królewny kciuki.
Życzę Wam dodatkowo - duuuuzio zdrówka, uśmiechu, pomyślności (w tych pierwszych tak ważnych krokach) a co za tym idzie - wytrwałości, i w ogóle wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!
Już nie mogę doczekać się fotek całej szczęśliwej czwóreczki :-D:-D:-D

Załączniki

• świątecznie2.jpg
    świątecznie2.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 23
  • świątecznie.jpg
    świątecznie.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 20
hanana- super ze wizyta sie udala... synek spory... ale zdrowiutki i to jest ok...

marzena- super wygladalas ja tez widzie jaka bylas opalona.... swietnie jeszcze troszke i znow sie opalisz kochana...

anateczka- to nie przesadzaj z tym robieniem.... odpoczywaj... super ze masz juz szafe....

JOLA-- powodzenia zycze.... szczesliwego rozwiazania.... oby wszystko poszlo szybciutko i bez bolesnie.... trzymaj sie dzielnie razem z ksiezniczkami.... i dawaj szybciutko znac jak juz bedziesz w domku... trzymam za ciebie kciuki... no i jestem calym sercem przy was i myslami.... ogromny buziak dla was....

hej majóweczki:-)
Ja dopiero wstałam:baffled: dawno nie spałam do 11...

dobra nie ma co się rozpisywać bo wszystkie zabiegane pewnie chciałam Wam tylko życzyć

ZDROWYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT!!

BUZIAKI

dziewczynki życzę Wam

WESOŁEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA :laugh2:

Jolu- trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje maleństwa :tak: i oczywiście czekamy na informacje:-)

jeah :-D !!!
dziś skończyliśmy 37 t.c z moją skracającą się szyjka ...kamień spadł mi z serca a właściwie głaz ...teraz już naprawdę jest bezpiecznie... tylko jeszcze zjem mazurki i inne świąteczne świństwa i mogę rodzić a cooo :-D

Witam kochane majóweczki. Ja tylko na chwile bo za pare minut biegiem na peeling całego ciała:-)

:-)Chciałam Wam wszystkim złożyć życzonka RADOSNYCH,SPOKOJNYCH, RODZINNYCH,SŁONECZNYCH I WOLNYCH OD TROSK ŚWIAT WIELKIEJNOCY,MOKREGO DYNGUSA, SMACZNEGO JAJKA I DUŻO OPTYMIZMU NA TE"NASZE"OSTATNIE"TYGODNIE;-)

KOCHANE MAJÓWECZKI _-_ Życzenia dla Was I DLA BRZUSZKÓW RÓWNIEŻ

◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'
Na Wielkanoc od króliczka,
niech Ci wpadną do koszyczka