reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Oj tak.... Blizej lata juz. Jak nam sie cos uda wykombinowac z tym urlopem meza, to moze gdzies skoczymy. W najgorszym wypadku mamy takie jeziorko niedaleczko domu. No, ale morze to morze!

Ja ide kochane prasowac ciuszki, bo glupio tak zostawic na swieta. Musze sie uwijac bo kolo 15 wychodze.
No i jestem jasnowidzem matka wrocila od fryzjera i przyleciala do mnie zebym poszla do sklepu (ona minute temu jechala przez osiedle samochodem) po rybe i smazyla na obiad. Na to jej odpowiedzialam tylko, ze mam sowja robote i nie bede teraz nigdzie wychodzic. Poza tym mnie w domu nie bedzie, wiec niech dzowni i dogaduje sie z ojcem :-)
No wiec slowo sie rzeklo, wiec ide do roboty :laugh2:

reklama
no to sesję z Brzydulka mam z głowy:-)

kupiłam sobie dziś w końcu stnik do karmienia, na razie jeden bo nie mam pojęcia jaki rozmiar będę nosić..teraz mam B więc do karmienia kupiłam 75 C na wszelki wypadek a jak się zrobi za mały do najwyżej dokupię i tyle...
w końcu będę miała wszystko do torby i mogę zacząć się pakować...
o matko jak to już blisko :szok:

puściutko sie na forum zrobiło to pójde troszkę posprzątać...nie wiem na ile mi mój maluszek pozwoli bo dzisiaj mi wyjątkowo ciąży....ale może coś uda mi sie zrobić. Potem po odbiór karuzelki dla mojej bratanicy, kupiłam jej na chrzest...bo stwierdziłam ,z bez sensu kupowac jakies tam pamiątki typu srebrne łyżeczki ( kto to wymyślił??) czy inne gadżety z których dziecko żadnego pożytku nie będzie miało.
Tak więc przed wyjściem zajrzę tu jeszcze a tymczasem wyłączam kompa by troszkę odsapnał .

słonko wiesz co wybacz ale beznadziejną masz tą mamę:baffled: dla mnie to jest jakiś horror:eek:

Co do zakupu biustonosza to też jeszcze nie mam takiego specjalnego do karmienia bo nie mam zielonego pojęcia co do rozmiaru..przed ciażą miałam miseczkę B teraz chodzę w usztywnianych biustonoszach mieseczka D więc chyba D kupię:baffled:

Nina spoko wodza, ja jestem tego swiadoma i wcale sie nie obrazam. Pisze tak do Was o niej, bo czasem zaczynam myslec, ze moze to ja jestem jakas nie tego i szukam opinii innych (w zasadzie obcych ludzi). Mialam juz nawet czasem takie fazy, ze myslalam, ze to moja wina, ze ona takie szopki odwala. Teraz jestem raczej pewna, ze ona wlasnie sama sobie jest winna, za to jaka byla dla mnie kiedys i poniekad jest nadal teraz.
Ida przeciez swieta, w zasadzie to jeszcze tylko jutro.... A ona dzis normalnie nic kompletnie nie zrobila! Nic! Przyniosla tylko to rozmrozone mieso do kuchnia. Ze niby samo sie zrobi?!
No i napisala kartke dla mojego ojca co ma zrobic, w tym zakupy (a matka byla w poblizu sklepow!) Normalnie bylaby do mnie karteczka lub sms, ale jej powiedzialam, ze wychodze (czyt. mam w "D" twoje widzimisie).
Jak to ladnie ujela ostatnio nasza pani od psychologii zdrowia "Nie ma zdrowszego podejscia do zycia, jak tylko dbanie o wlasna pupe." I jak taka technike teraz obralam wlasnie! Mam gdzies moja matke. Z calym szacunkiem, ale jest mi ona bardziej obca niz niejedna z Was!

confi , slonko - oj wy kobitki... az tesknie za opalenizna i figura.... kurcze mam nadzieje ze zgubie te dodatkowe kilogramy... a poale sie w domku jak cos...

Ogladalam ta Brzydule i normalnie GDZIE JEST NASTEPNY ODCINEK?!?! :-) Jesli ten "Bobek" pocalowal tak Ule przez przypadek to jest zlamany "F"!
Kurde, ale sie akcja rozkreca. Nastepny w TV to pewnie bedzie dopiero we wtorek po swietach, tak?

reklama
słonko powiem Ci tylko tyle że z Tobą jest wszystko dobrze tylko Twoją mamą to przydałoby się potrząsnąć i to tak porządnie:wściekła/y:
Boshe z tego co opisujesz to Ty jej tak pomagasz, a w tej sytuacji powinno być na odwrót....naprawdę dla mnie to jest jakieś nienormalne

Ja dzisiaj nic nie zrobiłam:sorry: a miałam wielkie plany i jak się okazuje to słomiany zapał:-) z nauki też nici:baffled:
maż coś tam majstrował przy samochodzie to ja sobie wzięłam leżak i tak się przez te wszystkie godziny byczyłam i wylegiwałam na słonku:-p
przed chwilką pojechałam tylko do kosmetycznego bo narobiłyście mi takiego smaka tymi opaleniznami, że kupiłam sobie balsam brązujący i od dzisiaj będę się nim smarować...chociaż tak sobie poprawię kolor skóry:-)

Do góry