reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzena ja chyba za duzo dalam zwyklego balsamu, bo co 5 min latam do lusterka i nic nie widac brazowego! Tylko te obrzydliwe krosty! WRRRRRRR!!!!! Chyba zaraz przejde sie do lasu wykrzyczec!

A Ty smarowalas sobie tez buzie i dekold? Jak wyszlo?

reklama
widzę dziewczyny ,ze was też dopadł kompleks bladej twarzy...ja mam to samo....czasem patrzeć na te swoje blade nóżyny nie moge....ale z drugiej strony smarowanie dokładne całego ciała sprawia mi troche problemów więc z bronzerami tez nie chcę eksperymentować, boję się ze wyjdą smugi a to jeszcze gorsze niż bladź :-D
ale za to jak urodze to na pewno wskocze na łóżeczko opalające jak najszybciej się da...w końcu nad morzem mieszkam i nie wypada mi wyglądać jak córka młynarza...
trochę dobija mnie zeszłoroczne zdjęcie z plaży...jaka ja opalona byłam echhhh :confused2:

z reszta same zobaczcie, aż żal dupę ściska :confused2:

208tu2a.jpg

:-pDenerwuj ludzi, denerwuj:-D

Chcialam zrobic sobei zdjecia w tych bluzkach co wczoraj kupilam, ale ten aparat naprawde mnie nie lubi. W ciemnym pomieszczeniu robi takie zdjecia, jakbym stala centralnie pod slonce! Szlag! Moze chociaz ciuszkami uda mi sie pochwalic.

:-pDenerwuj ludzi, denerwuj:-D
a co ja mam powiedzieć??? ja mam tych zdjęć więcej ...wszędzie jestem taka "strzaskana" :-p
oglądam zdjęcie a potem mój wzrok pada na moje blade kolanka :-D
Chcialam zrobic sobei zdjecia w tych bluzkach co wczoraj kupilam, ale ten aparat naprawde mnie nie lubi. W ciemnym pomieszczeniu robi takie zdjecia, jakbym stala centralnie pod slonce! Szlag! Moze chociaz ciuszkami uda mi sie pochwalic.

ja wolę robić zdjęcie wieczorem , wtedy flesz aparatu reaguje lepiej...spróbuj wieczorkiem..może bedzie dobrze :tak:

Confi teraz to możemy pomarzyć o takiej opaleniżnie :confused2:
Mi też od dziś tylko miesiąc został wszystko już przygotowane tylko torbę zapakować bo już prawie wszystko do niej zgromadzone i wielkie oczekiwanie :szok:

A zaraz po tym drugim zdjeciu, w jasnijszym niebieskim byla wycieczka po Phantenol do apteki :-D Jesu... Jak to bolalo wszystko. A ja jak "szczerbaty na suchary" dwaj na slonce, dawaj....

reklama
kochane ja tez nie moge patrzec na swoje cialko bladziutkie, no ale teraz mozemy juz powolutku wystawiac buzki na sloneczko, chociaz ja osttanio na dzialeczce opalilam sie na buzi a na deklocie wyskoczyly mi jakies krostki..... szok chyba jakies uczulonko na sloneczko bo nic innego niz zwykle nie jadlam

Do góry