reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja tez sie melduje:)

ja jeszcze nie kupilam ani staniczkow ani pizamek ale wybieram sie w nastepnym tygodniu po te cudenka:)
moze na targ pojde tam zawsze taniej:)

co do pasow poporodowych ja kupie majtki wyszczuplajace - spalniaja 2 funkcje i pasa poporodowego i wyczuplajace:)

a powiedzcie mi kochanie jak to jest z karmieniem po cc.. bo juz tu oczywicie moja super szfagierka mnie straszyla ze po cc nie jest tak latwo karmic piersia i zanim pokarm sie wyprodukuje to minie troche czasu.. ehhh i juz sie tym martwie:/

tikanis- kochana nie martw sie moja siostra miala cesarke i karmila mala, poprostu ten moment pierwszego karmienia nastepuje troszke pozniej niz przy sn

Dzień dobry majóweczki kochane:-)

Czy Wy też wstajecie takie zupełnie bez energiii :baffled: od paru dni wstaję tak połamana z wyrka i nic mi się nie chce:sorry: później w ciągu dnia w miarę dochodzę do siebie ale i tak czuję się strasznie zmęczona:eek:

tsarina
powodzenia:-) pamiętaj że najważniejsze jest to żeby wygrać całą wojnę..a nie tylko pojedyńcze walki:-)

tikanis
wydaje mi się że ta Twoja koleżanka pieprzy głupoty..nie stresuj się bo to nie ma najmniejszego sensu...zobaczysz że wszystko będzie dobrze i pokarm się pojawi szybciutko:-)

Ja też się melduję:-)
Za oknem słonecznie aż żyć się chce. Rozpiera mnie energia ale jak patrze na sterte ciuchów do prasowania to się robie jakaś taka zmęczona:-)
Miłego dnia majóweczki

a powiedzcie mi kochanie jak to jest z karmieniem po cc.. bo juz tu oczywicie moja super szfagierka mnie straszyla ze po cc nie jest tak latwo karmic piersia i zanim pokarm sie wyprodukuje to minie troche czasu.. ehhh i juz sie tym martwie:/

Jak bedziesz miala normalna akcje porodowa i bedzie Ci sie wydzielala oksytocyna w odpowiednich ilosciach to bedziesz normalnie kamila!
Bodzcem do wytwarzania pokarmu sa hormony wytwarzane zaraz po porodzie.
Polozna mowila nam i ogolnie jeszcze gdzies to slyszalam, ze najlepiej dziecko przystawic do piersi od razu. Znaczy zaraz po urodzeniu (no i tych higienicznych zabiegach).
Nie martw sie! Bedzie dobrze!

A tak wogole to DZIEN DOBRY!:laugh2:

Ale slonce! No poporostu nic mi sie znow przez to nie chce. Dobrze, ze z rana glowe wsadzilam pod prysznic, to mam chociaz jeden obowiazek mniej... hiehie....

Wczoraj zniklam, bardzo przepraszam, bo mezus auto szykowal na swieta. :sorry: Znaczy myl, odkurzal... No to poszlam mu pomogac troche. No, a potem to zaczelam kolo budy piesia sprzatac i jakos potem jeszcze mieso wstawilam do pieczenia i potem pojechalismy zdjecia robic na Allegro, zeby auto wystawic... I troche zapomnialam o Was. PRZEPRASZAM!:sorry:
Pogoda nie byla piekna wczoraj, ale duszno bylo. Pewnie dlatego ten deszczyk pokapal. Tata na mnie nakrzyczal jeszcze jak sprzatalam podworko i mylam auto, ze "Moze bys sie ubrala? Co tak paradujesz?" Bylam w spodniach dresowych 3/4 i koszulce. No to mu tylko powiedzialam, ze "Na golasa nie stoje!" Hiehie....
Ale moge go pochwalic, bo jak rozmawial z sasiadem (szuka auta dla syna) to zachwalal mu nasze auto i sasiad juz wczoraj mnie zaczepial, wiec moze jest zainteresowany :happy:

Odpisalyscie mi o tych koszulach.... No ja jej nie kupilam i tak sobie mysle, ze dobrze, ze zbraklo kasy. Wlasnie pozniej myslalam, ze te rozciecia to nie jest dobry pomysl. Cycochy nie wypadna tamtedy?;-) Ja dostalam od tesciowej taka zolta, z guzikami u gory. Tylko ja troche skroce i bedzie jak znalazl. Na porodowke natomiast moge isc nawet w koszulce meza, takiej do wyrzucenia.

reklama
a i zapomniałabym śniła mi się confi:rofl2:
JA??? No proszę a co robiłam? :-D
wiecie co dziewczyny ... przeraża mnie ludzka głupota...zamówiłam na allegro spodnie ciążowe...specjalnie chciałam miec co na święta założyć, poprosiłam o wysyłke na adres z allegro...bo w banku mam podany adres zameldowania 40 km od miejsca zamieszkania...no i ta kretynka wysłała na adres zamieszkania bo taki dostałą razem z przelewem ...:baffled: boszsz czasem umiejętnośc logicznego myślenia oraz czytania ze zrozumieniem dla niektórych sa przeszkodą nie do pokonania...i dzięki włąsnie takiemu egzemplarzowi nie mam spodni na święta ....:baffled:

ja zajrzę do was później Majóweczki bo mam sprawy do załatwiania...

Do góry