reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

rurki powiadasz... ojj w moim przypadku chyba szybko się to nie odbędzie, hehe.. może po 2 miesiącach od porodu się uda.. Za dużo mi w boczki i w tyłek poszło, żeby wraz z porodem odeszło ;-):-D
o brzuszek jakoś mniej się boję - zresztą pas poporodowy już jest, więc jak tylko będę mogła go wciągnąć na siebie - to będę go wiernie nosiła :-D

reklama
a ja nie kupilam jeszcze staniczkow... bo w 4 miesiacu lecislo mi z cycuszkow caly czas... a teraz nic a nic nawet jak przyciskam.... ciekawe czy cos bede miala bo synka tez karmilam kilkanascie dni i nic nie chcialo pozniej juz leciec... mam chyba do tego pecha....

rurki powiadasz... ojj w moim przypadku chyba szybko się to nie odbędzie, hehe.. może po 2 miesiącach od porodu się uda.. Za dużo mi w boczki i w tyłek poszło, żeby wraz z porodem odeszło ;-):-D
o brzuszek jakoś mniej się boję - zresztą pas poporodowy już jest, więc jak tylko będę mogła go wciągnąć na siebie - to będę go wiernie nosiła :-D

ja o rurkach nawet nie marzę :-D
ale nad pasem się zastanawiam...chce najpierw zobaczyć czy bedzie mi potrzebny...moja gin chwali mnie za sprężystą skórę i byc może mi się pas nie przyda, ale jak coś to kupię ...a co ;-)

a ja pas juz mam.... i dodatkowo kupilam sobie jeszcze takie specjalne majtule.... ktore zaczynaja sie od pepka a koncza przy kolanach.... i z pewnoscia mi cos pomoga bo juz mam ok 15 na plusie... wiec jest co gubic....

Cześć, jak Wy zaczynałyście oczka otwierać, ja jechałam juz na lotnisko po teściową. Dopiero teraz złapałam laptopa na chwilke i pisze Wam raport:

Żołnierze, obiekt wylądowała. rozpakował ekwipunek, rozdał dodatkowe racje (czyt. prezent dla wnusi), a nawet wykonał służbę honorową w wojskowej kantynie (czyt. zrobiła obiad). Po krótkim rozpoznaniu, obiekt postanowił udać się na zwiad i dokonać uzupełnienie zapasów! Obecnie odpoczywa po ciężkim dniu!

Moja teściowa nieświadoma polskich cen wybrała sie na zakupy mając w portfelu tylko 150 zł. Kupiła pół Carrefoura, a reszte my dopłacaliśmy, bo oczywiście brakło. Na tym skończyło się "robienie nam zakupów".

Śpijcie dobrze Majóweczki- Brzuchatki, ja padam na ryja. Lece spać. Cały czas o Was pamietam, ale misja to misja. Wymaga ofiar!

Dzień dobry majóweczki!!!

Piękny dzień się nam zapowiada. A Wy jeszcze śpicie??? Szkoda dnia!!!

A gdzie kupiłaś ten pas? No i ile kosztował? Rozglądałam się za czymś takim, ale za bardzo nie znalazłam. Tylko właśnie takie różne matjki, ale wolałabym pas.

a ja nie kupilam jeszcze staniczkow... bo w 4 miesiacu lecislo mi z cycuszkow caly czas... a teraz nic a nic nawet jak przyciskam.... ciekawe czy cos bede miala bo synka tez karmilam kilkanascie dni i nic nie chcialo pozniej juz leciec... mam chyba do tego pecha....

Ja kupiłam tylko jeden, żeby ewentualnie do szpitala mieć jak będą wymagć. A niestety mi też specjalnie nic nie leci, więc się zastanawiam jak to będzie. Dziewczyny mówiły, że to czasami dopiero po porodzie się zaczyna, więc trochę liczę, że tak właśnie będzie. Ale na razie postanowiłam nie inwestować i tylko ten jeden za 11 zł kupiłam. Jakby co to przynajmniej nie będzie szkoda pieniędzy.

reklama
Do góry