reklama
ja też słyszałam, że te koszule z rozcięciami po bokach są beznadziejne.. taki pic na wodę.. fakt - lepsze są rozpinane koszule na guziczki - ale ponoć na "dzień dobry" po porodzie męczące jest to wysokie "wyciąganie" piersi do karmienia..
Ja mam takie 2 koszule (szarą właśnie i ciemnoróżową):
MUZZY Koszula kopertowa w ciaży i do karmienia L (599968311) - Aukcje internetowe Allegro
i 1 taką piżamkę:
MUZZY Piżama przekladana do karmienia PAPAYA (L) (600197055) - Aukcje internetowe Allegro
(identyczną zresztą zakupiłam)
Koszule aż takie drogie nie są - a napewno po szpitalu przydadzą się mi w domku - no i fajnie wyglądają.
Ja mam takie 2 koszule (szarą właśnie i ciemnoróżową):
MUZZY Koszula kopertowa w ciaży i do karmienia L (599968311) - Aukcje internetowe Allegro
i 1 taką piżamkę:
MUZZY Piżama przekladana do karmienia PAPAYA (L) (600197055) - Aukcje internetowe Allegro
(identyczną zresztą zakupiłam)
Koszule aż takie drogie nie są - a napewno po szpitalu przydadzą się mi w domku - no i fajnie wyglądają.
a ja mam koszule od babci
rozpinane na guziczki i nawet nie takie szerokie , nie szkoda będzie zniszczyć
aaa ratunku dziewczyny ...dziś pierwszy raz robię placek po cygańsku i trochę przesoliłam gulasz
czy jak zrobię ciasto na placka mało słone to się wyrówna??? Tak się starałam ....grrrr
rozpinane na guziczki i nawet nie takie szerokie , nie szkoda będzie zniszczyć
aaa ratunku dziewczyny ...dziś pierwszy raz robię placek po cygańsku i trochę przesoliłam gulasz
czy jak zrobię ciasto na placka mało słone to się wyrówna??? Tak się starałam ....grrrr
hmmm - confi - a jakbyś do sosu dodała jeszcze koncentratu pomidorowego, bądź jakiś warzywek?
placki można by było zrobić mało słone, ale i tak będzie czuć sól w sosie..
chyba to już mi nie wyjdzie bo sos zagęściłam już ...buuuu
a jak sos jest zagęszczony to pomoze jak wrzuce surowego ziemniaczka? ściagnie sól ?
kukurydzy nie mam w domku ale ziemniaki zawsze...no to spróbuję ...echhh w ciąży ciężko przychodzi mi przyprawianie dańpowinno, no właśnie zapomniałam o ziemniaku - koniecznie spróbuj. Ja jeszcze pomyślałam o kukurydzy konserwowej - jest słodka, więc też powinna dać radę
ojjj mi też - dlatego kukurydza/fasola, śmietana, koncentrat, muszą być obowiązkowo w kuchni
a ja dzisiaj jeszcze będę robiła śledzika w śmietanie (w jogurcie), więc też już od 3 godzin odmaczam go w wodzie, hehe... ale znając życie - posolę cebulę z przyzwyczajenia i na jedno wyjdzie..
a ja dzisiaj jeszcze będę robiła śledzika w śmietanie (w jogurcie), więc też już od 3 godzin odmaczam go w wodzie, hehe... ale znając życie - posolę cebulę z przyzwyczajenia i na jedno wyjdzie..
reklama