Mamamatysia - powtarzam się.. ale normalnie czad :-) oby pogoda dopisała bo wyczytałam, że wycieczki w terenie też są organizowane i jazda konna, paintball, park linowy - aczkolwiek akurat te atrakcje aktualnie nie dla nas ale dla Twoich mężczyzn jak najbardziej ale basen jak najbardziej, grota solna pewnie też.. i pewnie wiele zabiegów upiekszających a najważniejsze, że nie spędzisz świąt w kuchni - pichcąc - tylko w pełnym relaksie z rodzinką
Confii - a Ty dalej mi tu smaka na morze robisz jak widzę, że pogoda się robi taka ładna ostatnio to wciąż mi po głowie chodzi morze... eh.. Jak przylecę do Irlandii to ja muszę wziąść mojego i pojechać też nad morze bo w sumie mam blisko bo jakieś 50km
Aha..dziękuję za życzonka ślubne :-) Barmanko - ta sukienka tak ładnie z przodu leżała, że prawie nie widać ciąży ale z boku jak najbardziej
Confii - a Ty dalej mi tu smaka na morze robisz jak widzę, że pogoda się robi taka ładna ostatnio to wciąż mi po głowie chodzi morze... eh.. Jak przylecę do Irlandii to ja muszę wziąść mojego i pojechać też nad morze bo w sumie mam blisko bo jakieś 50km
Aha..dziękuję za życzonka ślubne :-) Barmanko - ta sukienka tak ładnie z przodu leżała, że prawie nie widać ciąży ale z boku jak najbardziej
Ostatnia edycja: