reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mamamatysia - prezent dostałaś czadowy :tak: i pomyśleć, że Twój mąż miał taki genialny pomysł :szok: - normalnie nadziwić się nie mogę - bo to dosć nietypowy prezent jak na mężczyzn przystało.. :-) Tylko pozazdrościć - nie tylko SPA ale i męża! :happy:
Napisz jeszcze gdzie będziecie na tym wielkanocnym SPA..

A jeśli chodzi o niski brzusio..
(...) U mnie rozpoczął się dziś 35. tydzień:happy:. mam wrażenie, że brzuszek troche się juz opuścił, co zreszta zauważyła tez moja koleżanka, która była ze swoją rodzinką u nas na odwiedzinach przez weekend:happy:. (...)
ja właściwie to cały czas mam go nisko :baffled: zawsze dzidzia mnie kopie raczej w dolnych partiach niż górnych.. Wiem, że macica rośnie z dołu do góry i w sumie myślałam, że jeszcze mam czas na kopniaczki w moje płuca.. a tu już 33 tydzień wczoraj zaczęłam...hmm..
Barmanka79 - nie stresuj się..czas najwyższy iść na zwolnienie - tym bardziej, że masz pracę stojącą. Boss nie powinien być zaskoczony. A wystarcz powiedzieć, że źle się czujesz itd. Nie powinien Cię pytać dlaczego wybrałaś zwolnienie a nie macierzyński :crazy:
Tsarina - ślicznie Ci w tych rudych włosach. I ten artystyczny nieład bardzo Ci pasuje :tak: Masz ładny rys twarzy, więc w krótkich włosach na pewno wygladasz równie uroczo :-)
(...) już uzgodniłam z szefami, że po macierzyńskim nie wracam do Firmy...(...)
Aga_k_m - czy oby na pewno przemyślałaś opcję odejścia z pracy? Podziwiam za odważną decyzję..ale z drugiej strony oni wiedzą na czym stoją.. Więc tym bardziej te ich prośby byś sprawdzała swojego następcę to lekka przesada :angry:

Eh..właśnie widzę nowe Wasze posty...zanim zatwierdziłam mój.
Współczuję Slonkoonline i Barmanko.. Też miałam nieraz takie wizyty u lekarzy, że najbardziej to mi żal było straconego czasu.. :crazy:
Ale następnym razem nie może być już gorzej :wink:
A Barmanko..wzięłaś te zwolnienie?? Bo może to i lepiej tak od razu i już.. Nie ma co przeciągać.. A twój boss i tak zdaje sobie pewnie sprawę, że lada dzień możesz mu zniknąć..

reklama
Witajcie Moje drogie :-)
Nina27 nie wyszła Ci dziś kochanie pobudka :-p bo ja dziś nie zaglądałam nawet do Was...a to dlatego ,że mój kochany wpakował mnie dziś do samochodu i wywiózł w pole :-D a dokładniej pojechaliśmy na wycieczkę na Hel...mówię Wam ..cudownie było . Byliśmy w Helskim fokarium i łaziliśmy po Helu tak ogólnie...chcieliśmy wejść na latarnię morska ale się nie dało ;-) w sumie to chyba dobrze bo wymiękłabym w połowie :-D

slonkoonline jestem w szoku, ze taką miałas wizytę...ja ostatnio spędziłam w gabinecie godzinę... z wypisywaniem papierów półtorej godziny..
współczuję takiego lekarza...tobie barmanko także...:eek:

tsarina wooow kochana podziwiam ...ja bym włosów chyba nigdy nie ścięła,a to dlatego ,że strasznie wolno mi rosna i każdy włos jest u mnie na wagę złota ;-)

wklejam Wam parę fotek z naszej wyprawy :-):-):-)

2ym8tus.jpg

2ihmln8.jpg

ruaec8.jpg

2nt8k9k.jpg

nna9lz.jpg

wybaczcie ,że nie odpisałam wszystkim ,ale padam na pyszczek ...jutro zajrzę to pogadamy :-):-):-)

slonko i barmanka potwierdzam tylko wspołczuc takich lekarzy, nie podchodza do swoich obowiazkow kompetentnie.
Ja na swojego nie mam co narzekac jest miły, otwarty i przykłada sie do swoich obowiazków, na kazde moje pytanie odpowiada, a jak ja sie o cos nie zapytam to on sam sie pyta.Bicie sereduszka slysze na kazdej wizycie, a USG mam robione prawie na kazdej wizycie.Takze spoko gosciu.Tylko troszke sie ceni, bo 120 zl.Ale nalezy mu sie za podejscie do obowiazkow.
Ja mam wizyte po jutrze i juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc ile mój okruszek urósł.
A tak na marginesie to mój maluszek daje mi dzisiaj popalic.:happy::happy::happy:
Pozdrawiam:-) i Dobranoc;-)

K.M wiesz ...jakby to powiedziec ...za kasę każdy lekarz miły...straszne w naszym kraju jest to ,ze trudno znaleźć dobrego lekarza z NFZ tu...ja chyba się w czepku urodziłam bo na taka lekarkę trafiłam...nie płacę ani grosza a opiekę mam taką jak w prywatnej klinice ...
wszystkim zycze takich lekarzy :tak:

K.M zgadzam się z Tobą ,dla naszych dzieciaczków wszystko co najlepsze(bez względu na koszty).Życzę dobrej nocy wszystkim ciężaróweczkom. Oby nasze skarby dały nam pospać:happy:.

reklama
Confi wiem o co ci chodzi, wiem ze kasa to podstawa, ale czego nie robi sie dla dziecka. Zapłaciła bym kazda cene. Bardzo ładne masz zdjecia.
wiem kochana wiem , jednak przyznaj ,ze za te kolosalne pieniądze , ktore są odprowadzane z naszych cięzko zarobionych pensji coś nam się więcej należy niz plaster na skaleczenie i to tez nie zawsze . Ja jakbym nie trafiła na tę lekarkę to też pewnie płaciłabym gruba kase za swiadczenia, które zwyczajnie mi się nale za za free...chory kraj :baffled:

Do góry