Mamamatysia - prezent dostałaś czadowy i pomyśleć, że Twój mąż miał taki genialny pomysł - normalnie nadziwić się nie mogę - bo to dosć nietypowy prezent jak na mężczyzn przystało.. :-) Tylko pozazdrościć - nie tylko SPA ale i męża!
Napisz jeszcze gdzie będziecie na tym wielkanocnym SPA..
A jeśli chodzi o niski brzusio..
Barmanka79 - nie stresuj się..czas najwyższy iść na zwolnienie - tym bardziej, że masz pracę stojącą. Boss nie powinien być zaskoczony. A wystarcz powiedzieć, że źle się czujesz itd. Nie powinien Cię pytać dlaczego wybrałaś zwolnienie a nie macierzyński
Tsarina - ślicznie Ci w tych rudych włosach. I ten artystyczny nieład bardzo Ci pasuje Masz ładny rys twarzy, więc w krótkich włosach na pewno wygladasz równie uroczo :-)
Eh..właśnie widzę nowe Wasze posty...zanim zatwierdziłam mój.
Współczuję Slonkoonline i Barmanko.. Też miałam nieraz takie wizyty u lekarzy, że najbardziej to mi żal było straconego czasu..
Ale następnym razem nie może być już gorzej
A Barmanko..wzięłaś te zwolnienie?? Bo może to i lepiej tak od razu i już.. Nie ma co przeciągać.. A twój boss i tak zdaje sobie pewnie sprawę, że lada dzień możesz mu zniknąć..
Napisz jeszcze gdzie będziecie na tym wielkanocnym SPA..
A jeśli chodzi o niski brzusio..
ja właściwie to cały czas mam go nisko zawsze dzidzia mnie kopie raczej w dolnych partiach niż górnych.. Wiem, że macica rośnie z dołu do góry i w sumie myślałam, że jeszcze mam czas na kopniaczki w moje płuca.. a tu już 33 tydzień wczoraj zaczęłam...hmm..(...) U mnie rozpoczął się dziś 35. tydzień. mam wrażenie, że brzuszek troche się juz opuścił, co zreszta zauważyła tez moja koleżanka, która była ze swoją rodzinką u nas na odwiedzinach przez weekend. (...)
Barmanka79 - nie stresuj się..czas najwyższy iść na zwolnienie - tym bardziej, że masz pracę stojącą. Boss nie powinien być zaskoczony. A wystarcz powiedzieć, że źle się czujesz itd. Nie powinien Cię pytać dlaczego wybrałaś zwolnienie a nie macierzyński
Tsarina - ślicznie Ci w tych rudych włosach. I ten artystyczny nieład bardzo Ci pasuje Masz ładny rys twarzy, więc w krótkich włosach na pewno wygladasz równie uroczo :-)
Aga_k_m - czy oby na pewno przemyślałaś opcję odejścia z pracy? Podziwiam za odważną decyzję..ale z drugiej strony oni wiedzą na czym stoją.. Więc tym bardziej te ich prośby byś sprawdzała swojego następcę to lekka przesada(...) już uzgodniłam z szefami, że po macierzyńskim nie wracam do Firmy...(...)
Eh..właśnie widzę nowe Wasze posty...zanim zatwierdziłam mój.
Współczuję Slonkoonline i Barmanko.. Też miałam nieraz takie wizyty u lekarzy, że najbardziej to mi żal było straconego czasu..
Ale następnym razem nie może być już gorzej
A Barmanko..wzięłaś te zwolnienie?? Bo może to i lepiej tak od razu i już.. Nie ma co przeciągać.. A twój boss i tak zdaje sobie pewnie sprawę, że lada dzień możesz mu zniknąć..