reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

confi bardzo dziękuję za zaproszenie:-) gdybym mogła to już bym dzisiaj się pakowała:-) naprawdę strasznie Ci zazdroszczę:-) miejsca zamieszkania:-)
heh jestem ciekawa czy uda się nam ...Majóweczkom utrzymac kontakt po narodzinach maluchów. Bedziemy miały więcej do roboty ale może uda nam się jakoś ze sobą kontaktowac mimo to...;-)
zobaczymy.
Ja kocham morze i nie wyobrażam sobie mieszkac gdzie indziej, dlatego zamieszkałam w Gdańsku. Też stąd nie pochodzę :tak:
na szczęście udało mi się tu zaaklimatyzować i teraz mam swoje ukochane morze pod nosem ;-)

reklama
Witajcie brzuchatki!!!
U nas dzis slonecznie i cieplo.... ale nie cieszy mne to wcale....
jestem zalamana i smutna.... dzis w nocy umarla moja ukochana i jedyna Babcia.... a ja nie moge byc teraz przy niej.... nie wycisne juz nic wiecej... wiec koncze....
milego dnaia innym mamusia zycze....

Witajcie Majowe Brzuchatki :)))

Paula7 - bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojej Babci :-:)-:)-( Trzymaj się jakoś w tych ciężkich chwilach - aczkolwiek wiem, że nie będzie to łatwe:-(

Mi też pozostała jedynie babcia, z którą mam rewelacyjny kontakt i kocham ją równie mocno jak Rodziców - nie wiem jak kiedyś przeżyję jej odejście - raz jeszcze ogromne wyrazy współczucia:-(

Ja również pobyczyłam się dziś do 9:00. O 11:00 odnotowałam 10 ruchów Małej, no i ... oglądałam te pechowe wyścigi, ehhh..

Pogoda u nas taka w miarę - także może wyjdziemy po obiadku na spacerek (póki jeszcze nie lunęło):happy:

Byłam w okolicach Legnicy, u rodziny mojego byłego , która mieszka w Złotoryi i Głogowie , to chyba nie tak daleko prawda?
Byłam tez w Polkowicach w Aquaparku :-)

Confi - ja pracuję w Złotoryi!! Mieszkam w Bolesławcu, a zarówno do Złotoryi jak i Legnicy mam ok. 40 km :happy:
W Aquaparku w Polkowicach nie byłam, i jakoś mnie tam nie ciągnie - wolimy z Mężem pojechać do Liberca (w Czechach) - ciut dalej, ale o niebo lepiej (Centrum Babylon) - polecam :-)

Jakbyś wybierała się kiedyś w moje strony - koniecznie daj znać!!! Tymbardziej, że z tych miejscowości, które wymieniłaś - Bolesławiec jest najładniejszy :-D a naszą ceramikę promują we wszystkich serialach polskich;-)

My planujemy się wybrać na kilka dni nad morze ze znajomymi - na przełomie lipca/sierpnia - może o Gdańsk zahaczymy ;-)

paula szczerze współczuję ...trzymaj się kobietko :(

aga_k_m raczej nie przewiduję podróży w tamte strony , przynajmniej na razie ponieważ nie jestem już z tym człowiekiem który miał tam rodzinkę i teraz niestety nic mnie nie ciągnie w Twoje strony , ale nigdy nie mówię nigdy ;)
A Ty jak bedziesz w Gdańsku to koniecznie sie odezwij :D może będzie nam dane sie spotkac ...fajnie by było :D

Confi mój M. bardzo pochwalił Twój rysunek bo on trochę dusza artystyczna i pasjonat rybek akwariowych.
Nawet nie wiedziałam ze plaża Stogi ma swoją stronę:tak:
Ja mieszkam w Gdańsku już 9 lat prawie a urodziłam się i przez 22 lata mieszkałam w Bytomiu (śląsk)
Za mężem przyjechałam tutaj i nie żałuje chociaż latem mam tabuny gości:szok: mam nadzieje, że w tym roku przystopują....

Oj ja też bardzo chwalę sobie mieszkanie "nad morzem". Mimo, że od Szczecina jeszcze kawalek drogi nad to morze jest :-D i dla mnie góry też mogłby nie istnieć. Byłam kilka razy, ale to nie ta przyjemność co być nad wodą!!! Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie można się naprawde nacieszyć morzem, plażą, wodą .... Ale mamy też tylko kilka kilometrów nad piękne jeziorko Miedwie i jakby nad morze nie można było jechać, napewno z dzidzią je odwiedzimy :yes:

Confi mój M. bardzo pochwalił Twój rysunek bo on trochę dusza artystyczna i pasjonat rybek akwariowych.
Nawet nie wiedziałam ze plaża Stogi ma swoją stronę:tak:
wow miło mi ;-) pozdrów brata :-D
a plaza? Nie wiem kiedy uruchomili tę stronke ale fajnie bedzie dopiero wtedy jak uruchomia kamerke internetowa :D

Ja mieszkam w Gdańsku już 9 lat prawie a urodziłam się i przez 22 lata mieszkałam w Bytomiu (śląsk)
Za mężem przyjechałam tutaj i nie żałuje chociaż latem mam tabuny gości:szok: mam nadzieje, że w tym roku przystopują....
ja też nie mieszkam w Gdańsku od urodzenia chociaz sie tu urodziłam ;-)
jednak całe życie mieszkałam z Tczewie. Przyjechałam tu za pracą i zakochałam się ...w mieście :-D no i zostałam. Teraz Gdańsk traktuję jak dom...a mieszkam też około 9 lat juz :tak:

reklama
Do góry