reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
dziewczyny prosze o porade..bo nie chce się zmoją tępątesciową kłócić..

jestem teraz na L4, ale nie ciążąwym tylko pozabiegowym ze szpitala plus od mojego ginekologa w związku z tym że mialam robiony zabieg. i czy to prawda że nie przysluguje mi po takim L4 macierzyńskie ?

tłumacze jej że tak czy siak dostane w koncu L4 ciażowe i nawet gdybym je dostala w dzien porodu bedzie się tak samo liczyć jakbym teraz dostała. moze się myle ? wiecie coś na ten temat ? bo ciagle musi się wymądrzac i to jeszcze w taki bezczelny sposób jakbym była jakimś tępakiem..

akaiah ponton! co ma piernik do wiatraka :/

Ja właśnie skończyłam myć lodówkę, nie to że się porwalam na ten wyczyn z samej siebie, mój M zadbał o to żebym się nie nudziła w czasie gdy on pojechał po listwy do sklepu, otóż postawił na najwyższej półce miseczkę z ogórkami kiszonymi w zalewie. Nie wiem co go pokusiło żeby je tam postawić i na dwa ogóreczki wielkości mojego małego palca wylać całą zalewę... a, że robiłam sobotni przegląd lodówki - czytaj co ucieka a co jeszcze da radę - to jak chmajtnęłam tą miseczką nie widząc zawartości...uuu i cała zalewa na lodówkę, na póki, na mnie, na podłogę....
Waliłam kiszonką dobrą godzinę, umyłam lodówkę, ścianę, podłogę, wstawiłam pranie wziełam prysznic...:dry:
Wściekłosć moja granic nie znała aż wrócił M i wręczył mi
DSC_0470.jpg i po całej złości :p

Załączniki

• DSC_0470.jpg
    DSC_0470.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 14
  • DSC_0470.jpg
    DSC_0470.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 25
reklama
meago dziekuje za odpowiedź nie mam siły juz się znią psztykać...nawet pitu nie potrafiła wypełnić prawidłowo..mimo ze robi to rok w rok..a moze jak wypełniała mi to sie myliła specjalnie nie wiem..:confused:

PONTON ursula..na nasze tesciowe i niektóre matki to taki titanic ..

nonek baw sie dobrze i uważaj na upał :tak:

Do góry