reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Kiniu sercem i myślami jestem z Tobą i Lenką.Wierzę że wszystko bedzie dobrze.
A ja dziś pojadłam placków ziemniaczanych i teraz zle się czuję taka rozdęta jestem i brzuch mnie boli.
Chyba sobie nospę łyknę ale mam tylko forte i nie wiem czy mogę???

reklama
Nasze kochane panie lekarki, wierząc w waszą wiedzę mam pytanie odnośnie tego pobytu w sanatorium, tzn napiszę co oferują i mam prośbę, abyście napisały czy dobrze wybrałam (tzn nie miałam za dużego wyboru, bo w innych ośrodkach wolne miejsca dopiero w okolicach listopada-grudnia).
Oto co oferują w ramach pobytu: konsultacje lekarskie, 3 razy dziennie (od pon do sob) zabiegi, 2 razy dziennie obchód, całodobowa opieka medyczna, ekg z opisem, 12 indywidualnych sesji psychologicznych lub grupową terapię relaksacyjną oraz 10 treningów na cykloergometrze.

Trzymaj sie dzielnie kinga!!!!!

Meago pisałaś kiedys ze nie powinno sie zażywać niesterydowych leków przeciwzapalnych w trzecim trymestrze bo skutkiem moze byc zamkniecie przewodu botala .... Mogłabyś napisać które popularne leki do takich zaliczamy...... wiem ze ibuprofen i ketonal(chyba) Chciałabym miec to na względzie bo ostatnio męczą mnie strasznie migreny ...
U nas dziś 36 stopni ...ciśnienie mi znów skacze głowa mnie boli i chłopcy tacy marudni. Mam nadzieje ze w wkrótce ochłodzi sie

reklama
Lecę spać Kochane, śpijcie wszystkie dobrze bez wielu przerw na sikanie ;)
A swoją drogą ja ostatnio w nocy się budzę przez skurcze łydek, no masakra jakaś później do południa chodzę na sztywnych nogach tak mam łydki bolesne :/ I łykam magnez i wcinam pomidory...ehh...
Kolorowych snów :sorry2:

Do góry