reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Cześć dziewczyny
U nas Mikołaj juz doszedł do siebie i poszedł do przedszkola dziś ... niestety Jeremek po dwóch dniach lepszego samopoczucia wczoraj zaczął znowu gorączkować i to wysoko... cały czas podaje mu antybiotyk ale jutro podejdę do lekarza bo obawiam sie ze chyba mało skuteczny jest...
M w czwartek miał drobny wypadek w pracy i rozwalił kolano ...ma cztery szwy ale do pracy chodzi bo jakże by inaczej(wkurzył mnie strasznie)
Mikołajowi zabieg przenieśli na 22sierpnia i niestety na godzine 13 wiec bidula bedzie cały dzień głodny i o wodzie tylko...oby nam sie nie pochorował ..
W piątek byłam na usg ... powtarzali mi bo na ostatnim Matylda za chiny nie chciała sie obrócić i nie mozna było posprawdzać wszystkiego, ale tym razem po moich ćwiczeniach gimnastycznych z nogami u góry udało sie ja pooglądać. Jest dość malutka bo waży 480g ale za to ma długaśnie nogi ....
w wolnej chwili poczytam co u was... miłego chłodniejszego dnia wam życze!

Dzięki dziewczyny za kciuki ;) wyszłam z wanny bo sie musiałam przygotować i co nieco podgolic i tak patrzę na siebie w lustrze i wyglądam jakby mnie dorwal nawiedzony stylista Edek nozycoreki...

annie ja dlatego radośnie w łazience nie mam dużego lustra;) najwyżej gin parsknie śmiechem... :p

Wziełam prysznic i znów jestem mokra ehh...oby nie paść w drodze do lekarza :/

Trzymam kciuki za wizyty!

Każda z nas widzę, że się męczy z tą pogodą. Ale optymistycznie u mnie jutro ponoć ma padać ahhh, super. Jeszcze siedze w kuchni i gotuje ahh nawet nie chce się jeść. U mnie dzisiaj karpik ziemniaczki i cukinia.

KingaoO- może to płyny Ci się zatrzymały, bo 2 kg w tydzień to rozumiem, ale w 2 dni, to ciężko mi sobie to wyobrazić;-) ja mam tak jak avocado- w 1 trymestrze szłam do przodu jak burza, a teraz bardzo powoli. I mam nadzieję, że się to nie zmieni, bo więcej niż 16 kg nie chciałabym przytyć, a już mam 9 na plusie.

gdynianka1- to masz towarzystwo:-) cieszę się, że m już lepszy. Oby tak dalej.

akaiah- trzymamy mocno!

kamilka- nie wiem, czy jest sens czytać całość, ja nie mogłam z 3-ch dni nadrobić, a co dopiero z takiego czasu:-D

Nie mam zielonego pojecia, ale faktycznie 2 kg w dwa dni to jakas masakra:no: Faktycznie jestem cała opuchnieta i pamietam , ze w poprzedniach ciazach, niestety woda sie gromadzila, wiec moze to to...

Dzięki dziewczyny za kciuki ;) wyszłam z wanny bo sie musiałam przygotować i co nieco podgolic i tak patrzę na siebie w lustrze i wyglądam jakby mnie dorwal nawiedzony stylista Edek nozycoreki...

Haha ten Edek jest boski...ale najwazniejsze , ze sie starałas.Mnie to czeka w środe, bo w czwartek rano mam wizyte.I juz nie widze swojej hmm...wiecie czego, wiec bedzie pewnie lusterko małe grane;-)

Marys25 faktycznie niedaleko mam do Ciebie, może zawitamy do Koszalina w tym tygodniu :) dziś z racji niezbyt plażowej pogody byliśmy w Ustce.
Rojku dzięki, jak znajdę lidla tu to pojadę i zerknę, co to za poducha :)
akaiah trzymaj się.
Dzięki Agatka2, też szukałam na allegro, ale jakoś te przeoczyłam. Wygądają spoko. Warto rozważyć. No a z tym wózkiem to naprawdę Ci się udało. Super.
Annie. Trzymam kciuki, Edward nożycoręki na pewno dał rade i gin będzie zachwycony :)

reklama
haha EDek ;-) powiem Wam ze myslalam ze to "niewidzenie" bedzie duzo pozniej, a juz mezowi zapowiedzialam ze chyba pomoc wkrotce bedzie potrzebna bo to sie nie da :-p z malowaniem paznokci u stop tez wesole wygibasy ;-)
u Nas ciut chlodniej, byla burza az 2 grzmoty i 10 min kropil deszcz ale juz lepiej sie oddycha :-)
lepilam dzis pierozki z jagodami i taka dumna jestem z siebie i moj M tez :) 3 raz robilam pierogi i dzisiaj wyszly perfekcyjne (za drugim razem tez 98% takich bylo :p ) mniam mniam :tak:

ktoras pytala o wozek MAxi cosi?? ja jesli nie kupie wozka i'coo air peak to wlasnie maxi - cosi mura. Gondola duza, swietnie sie prowadzi. Znajomi bardzo sobie chwala ten wozek pokazali wszystkie bajery i to sa nasze dwa typy :)

Do góry