reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
czekoladka ja 10dni bralam :( myslalam ze pociagne max 5 dni bo normalnie po 3 bym przestala :-p ale mowie dla dziecia to 5 coby wyleczyc sie dobrze, ale tak franca trzymala i taka slaba bylam ze 10 dni i sie zastanawialam czy jeszcze nie trzeba, ale ostatni dzien bylo juz znacznie lepiej i nie bralam wiecej ;-)

laperedhil - ja pozażywam 3 dni później zobacze co i jak ale lepiej chyba wiecej aby to cholerstwo nie wróciło a te upały strasznie przeszkadzaja w wyleczeniu choroby.
Jutro u nas ma być juz chłodniej więc się tym pocieszam.

KingaoO- może to płyny Ci się zatrzymały, bo 2 kg w tydzień to rozumiem, ale w 2 dni, to ciężko mi sobie to wyobrazić;-) ja mam tak jak avocado- w 1 trymestrze szłam do przodu jak burza, a teraz bardzo powoli. I mam nadzieję, że się to nie zmieni, bo więcej niż 16 kg nie chciałabym przytyć, a już mam 9 na plusie.

gdynianka1- to masz towarzystwo:-) cieszę się, że m już lepszy. Oby tak dalej.

akaiah- trzymamy mocno!

kamilka- nie wiem, czy jest sens czytać całość, ja nie mogłam z 3-ch dni nadrobić, a co dopiero z takiego czasu:-D

I Ja się po weekendowo witam :)

martula1985
cudowny maluszek :D będzie Ci z nim napewno wesoło :D

Kinga
mnie też włosy strasznie lecą wszędzie na podłodza a po myciu to nie wspomne garściami :( bede łysa do porodu

melonowa super ze się z wózkiem udało i jeszcze takie prezenty :D a troche tesknoty za mężem jest dobre potem bedziecie sie sobą cieszyć jak się zobaczycie :0 a na pewno szybko Ci zleci :)

aaga84
Ja poduszkę na allegro mam zamiar kupic, pożyczyłam od znajomej taka w kształcie rogala i fajnie sie sprawdza, dla mnie miedzy nogi to jedno ale pod brzuch jak sobie podłożę to też wygodniej. Tylko się łamię czy z tymi kulkami styropianowymi czy ze sztucznym puchem ale wydaje mi sie ze z tymi kulkami jest bardziej plastyczna i mozna sobie ułożyć jak wygodniej. Na allegro jest tego sporo i ceny tez nie duże. Tu np. DUŻA PODUSZKA ROGAL dla MAMY do karmienia - kolory (3417425019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

akaiah trzymam kciuki, żeby wszystko wporzadku już było tzrymaj się

MamaKangura ściskam trzymaj się :*

czekoladka powrotu do zdrowia :*

U mnie weekend był czesciowo leniwy czesciowo remontowy obiad u babci. I kupiłam wózek :) znalazłam używanego xlandera w super stanie za 490 zł cały komplet :szok: niedaleko wiec pojechaliśmy zobaczyc okazało się ze jest fajniejszy niż na zdjeciu spacerówk, gondolka, fotelik. W czwartek jade go odebrać. Model jest z 2008 r ta dziewczyna kupiła go po koniec 2009 r a wyglada jak nowy. Chcieliśmy porównać z tym nowym modelem i sie okazało że nowe są cięższe więc tymbardziej zdecydowałam się :D

dzieki dziewczwczyny dzieki za przywitanie chyba poprostu od dzis bede na biezaco bo naprawde tego jest z 200 stron..:sorry::sorry:

Ja ledwo chodze brzuch mi opada i ciazy niesamowicie mala jest glowa w gore wiec mam strasznie nie wymiarowy brzuch:confused2:
Dzisiaj poszlam do sklepu i zaliczylam 3 i nie dam rady chodzic bola mnie piety .. koszmar jakis ... musze sie zglosic do lekarki po ten pas podtrzymujacy bo strasznie mi dokucza to chodzenie:sorry:

Kupiłam pare rzeczy dla malutkiej i Adaskowi skarpetki:tak: sa sliczne a wszystko za grosze... w Polsce nie kupilam nic:no: jest strasznie drogo wiec sie nie oplacalo zupelnie.. kupilam tylko plyny do prania Dzidzius i Bialy jelen i na tym koniec:eek:

A cz\y wypoczelam hmmm ciezko powiedziec bo mama nie miala urlopu wiec mimo to musialam zawsze jednym okiem pilnowac adasia :cool: takze o drzemce nie bylo mowy:sorry:

akaiah trzymam kciuki za wizyte:tak:

martula przepiekny pieseczek moje dziecko odrazu takiego chce:-D:tak:

Agatka2 trzymam kciuki aby z babcia było dobrze:tak: nie martw sie... wiem ciezko mowic ale stres naprawde nie wskazany

A mnie sie przytylo juz 4 kg :-( ale brzuch juz niezle wydelo:-D a moje dziecko cherla jak traktor ciezko powiedziec jaki ma kaszel bo bm bardziej powiedziala ze krtaniowy:confused2: ani suchy ani mokry taki zrywny z klatki piersiowej:eek: jutrro do lekarza ... ja odpadam lato a ten chory :angry:

reklama
Do góry