reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
czekoladka ja 10dni bralam :( myslalam ze pociagne max 5 dni bo normalnie po 3 bym przestala :-p ale mowie dla dziecia to 5 coby wyleczyc sie dobrze, ale tak franca trzymala i taka slaba bylam ze 10 dni i sie zastanawialam czy jeszcze nie trzeba, ale ostatni dzien bylo juz znacznie lepiej i nie bralam wiecej ;-)

laperedhil - ja pozażywam 3 dni później zobacze co i jak ale lepiej chyba wiecej aby to cholerstwo nie wróciło a te upały strasznie przeszkadzaja w wyleczeniu choroby.
Jutro u nas ma być juz chłodniej więc się tym pocieszam.

KingaoO- może to płyny Ci się zatrzymały, bo 2 kg w tydzień to rozumiem, ale w 2 dni, to ciężko mi sobie to wyobrazić;-) ja mam tak jak avocado- w 1 trymestrze szłam do przodu jak burza, a teraz bardzo powoli. I mam nadzieję, że się to nie zmieni, bo więcej niż 16 kg nie chciałabym przytyć, a już mam 9 na plusie.

gdynianka1- to masz towarzystwo:-) cieszę się, że m już lepszy. Oby tak dalej.

akaiah- trzymamy mocno!

kamilka- nie wiem, czy jest sens czytać całość, ja nie mogłam z 3-ch dni nadrobić, a co dopiero z takiego czasu:-D

I Ja się po weekendowo witam :)

martula1985
cudowny maluszek :D będzie Ci z nim napewno wesoło :D

Kinga
mnie też włosy strasznie lecą wszędzie na podłodza a po myciu to nie wspomne garściami :( bede łysa do porodu

melonowa super ze się z wózkiem udało i jeszcze takie prezenty :D a troche tesknoty za mężem jest dobre potem bedziecie sie sobą cieszyć jak się zobaczycie :0 a na pewno szybko Ci zleci :)

aaga84
Ja poduszkę na allegro mam zamiar kupic, pożyczyłam od znajomej taka w kształcie rogala i fajnie sie sprawdza, dla mnie miedzy nogi to jedno ale pod brzuch jak sobie podłożę to też wygodniej. Tylko się łamię czy z tymi kulkami styropianowymi czy ze sztucznym puchem ale wydaje mi sie ze z tymi kulkami jest bardziej plastyczna i mozna sobie ułożyć jak wygodniej. Na allegro jest tego sporo i ceny tez nie duże. Tu np. DUŻA PODUSZKA ROGAL dla MAMY do karmienia - kolory (3417425019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

akaiah trzymam kciuki, żeby wszystko wporzadku już było tzrymaj się

MamaKangura ściskam trzymaj się :*

czekoladka powrotu do zdrowia :*

U mnie weekend był czesciowo leniwy czesciowo remontowy obiad u babci. I kupiłam wózek :) znalazłam używanego xlandera w super stanie za 490 zł cały komplet :szok: niedaleko wiec pojechaliśmy zobaczyc okazało się ze jest fajniejszy niż na zdjeciu spacerówk, gondolka, fotelik. W czwartek jade go odebrać. Model jest z 2008 r ta dziewczyna kupiła go po koniec 2009 r a wyglada jak nowy. Chcieliśmy porównać z tym nowym modelem i sie okazało że nowe są cięższe więc tymbardziej zdecydowałam się :D

dzieki dziewczwczyny dzieki za przywitanie chyba poprostu od dzis bede na biezaco bo naprawde tego jest z 200 stron..:sorry::sorry:

Ja ledwo chodze brzuch mi opada i ciazy niesamowicie mala jest glowa w gore wiec mam strasznie nie wymiarowy brzuch:confused2:
Dzisiaj poszlam do sklepu i zaliczylam 3 i nie dam rady chodzic bola mnie piety .. koszmar jakis ... musze sie zglosic do lekarki po ten pas podtrzymujacy bo strasznie mi dokucza to chodzenie:sorry:

Kupiłam pare rzeczy dla malutkiej i Adaskowi skarpetki:tak: sa sliczne a wszystko za grosze... w Polsce nie kupilam nic:no: jest strasznie drogo wiec sie nie oplacalo zupelnie.. kupilam tylko plyny do prania Dzidzius i Bialy jelen i na tym koniec:eek:

A cz\y wypoczelam hmmm ciezko powiedziec bo mama nie miala urlopu wiec mimo to musialam zawsze jednym okiem pilnowac adasia :cool: takze o drzemce nie bylo mowy:sorry:

akaiah trzymam kciuki za wizyte:tak:

martula przepiekny pieseczek moje dziecko odrazu takiego chce:-D:tak:

Agatka2 trzymam kciuki aby z babcia było dobrze:tak: nie martw sie... wiem ciezko mowic ale stres naprawde nie wskazany

A mnie sie przytylo juz 4 kg :-( ale brzuch juz niezle wydelo:-D a moje dziecko cherla jak traktor ciezko powiedziec jaki ma kaszel bo bm bardziej powiedziala ze krtaniowy:confused2: ani suchy ani mokry taki zrywny z klatki piersiowej:eek: jutrro do lekarza ... ja odpadam lato a ten chory :angry:

reklama
Do góry