reklama
amethys
mother of five
Cześć dziewczyny
U nas Mikołaj juz doszedł do siebie i poszedł do przedszkola dziś ... niestety Jeremek po dwóch dniach lepszego samopoczucia wczoraj zaczął znowu gorączkować i to wysoko... cały czas podaje mu antybiotyk ale jutro podejdę do lekarza bo obawiam sie ze chyba mało skuteczny jest...
M w czwartek miał drobny wypadek w pracy i rozwalił kolano ...ma cztery szwy ale do pracy chodzi bo jakże by inaczej(wkurzył mnie strasznie)
Mikołajowi zabieg przenieśli na 22sierpnia i niestety na godzine 13 wiec bidula bedzie cały dzień głodny i o wodzie tylko...oby nam sie nie pochorował ..
W piątek byłam na usg ... powtarzali mi bo na ostatnim Matylda za chiny nie chciała sie obrócić i nie mozna było posprawdzać wszystkiego, ale tym razem po moich ćwiczeniach gimnastycznych z nogami u góry udało sie ja pooglądać. Jest dość malutka bo waży 480g ale za to ma długaśnie nogi ....
w wolnej chwili poczytam co u was... miłego chłodniejszego dnia wam życze!
U nas Mikołaj juz doszedł do siebie i poszedł do przedszkola dziś ... niestety Jeremek po dwóch dniach lepszego samopoczucia wczoraj zaczął znowu gorączkować i to wysoko... cały czas podaje mu antybiotyk ale jutro podejdę do lekarza bo obawiam sie ze chyba mało skuteczny jest...
M w czwartek miał drobny wypadek w pracy i rozwalił kolano ...ma cztery szwy ale do pracy chodzi bo jakże by inaczej(wkurzył mnie strasznie)
Mikołajowi zabieg przenieśli na 22sierpnia i niestety na godzine 13 wiec bidula bedzie cały dzień głodny i o wodzie tylko...oby nam sie nie pochorował ..
W piątek byłam na usg ... powtarzali mi bo na ostatnim Matylda za chiny nie chciała sie obrócić i nie mozna było posprawdzać wszystkiego, ale tym razem po moich ćwiczeniach gimnastycznych z nogami u góry udało sie ja pooglądać. Jest dość malutka bo waży 480g ale za to ma długaśnie nogi ....
w wolnej chwili poczytam co u was... miłego chłodniejszego dnia wam życze!
czekoladka21
Mama Nadzi :*
meago- bardzo dziękuje za porady:-)
Amethys- wcale nie taka malutka dziewczynki z reguły są mniejsze
Amethys- wcale nie taka malutka dziewczynki z reguły są mniejsze
Trzymam kciuki za wizyty!
Każda z nas widzę, że się męczy z tą pogodą. Ale optymistycznie u mnie jutro ponoć ma padać ahhh, super. Jeszcze siedze w kuchni i gotuje ahh nawet nie chce się jeść. U mnie dzisiaj karpik ziemniaczki i cukinia.
Każda z nas widzę, że się męczy z tą pogodą. Ale optymistycznie u mnie jutro ponoć ma padać ahhh, super. Jeszcze siedze w kuchni i gotuje ahh nawet nie chce się jeść. U mnie dzisiaj karpik ziemniaczki i cukinia.
KingaoO- może to płyny Ci się zatrzymały, bo 2 kg w tydzień to rozumiem, ale w 2 dni, to ciężko mi sobie to wyobrazić;-) ja mam tak jak avocado- w 1 trymestrze szłam do przodu jak burza, a teraz bardzo powoli. I mam nadzieję, że się to nie zmieni, bo więcej niż 16 kg nie chciałabym przytyć, a już mam 9 na plusie.
gdynianka1- to masz towarzystwo:-) cieszę się, że m już lepszy. Oby tak dalej.
akaiah- trzymamy mocno!
kamilka- nie wiem, czy jest sens czytać całość, ja nie mogłam z 3-ch dni nadrobić, a co dopiero z takiego czasu
Nie mam zielonego pojecia, ale faktycznie 2 kg w dwa dni to jakas masakra Faktycznie jestem cała opuchnieta i pamietam , ze w poprzedniach ciazach, niestety woda sie gromadzila, wiec moze to to...
Dzięki dziewczyny za kciuki wyszłam z wanny bo sie musiałam przygotować i co nieco podgolic i tak patrzę na siebie w lustrze i wyglądam jakby mnie dorwal nawiedzony stylista Edek nozycoreki...
Haha ten Edek jest boski...ale najwazniejsze , ze sie starałas.Mnie to czeka w środe, bo w czwartek rano mam wizyte.I juz nie widze swojej hmm...wiecie czego, wiec bedzie pewnie lusterko małe grane;-)
Marys25 faktycznie niedaleko mam do Ciebie, może zawitamy do Koszalina w tym tygodniu dziś z racji niezbyt plażowej pogody byliśmy w Ustce.
Rojku dzięki, jak znajdę lidla tu to pojadę i zerknę, co to za poducha
akaiah trzymaj się.
Dzięki Agatka2, też szukałam na allegro, ale jakoś te przeoczyłam. Wygądają spoko. Warto rozważyć. No a z tym wózkiem to naprawdę Ci się udało. Super.
Annie. Trzymam kciuki, Edward nożycoręki na pewno dał rade i gin będzie zachwycony
Rojku dzięki, jak znajdę lidla tu to pojadę i zerknę, co to za poducha
akaiah trzymaj się.
Dzięki Agatka2, też szukałam na allegro, ale jakoś te przeoczyłam. Wygądają spoko. Warto rozważyć. No a z tym wózkiem to naprawdę Ci się udało. Super.
Annie. Trzymam kciuki, Edward nożycoręki na pewno dał rade i gin będzie zachwycony
reklama
laperedhil
Fanka BB :)
haha EDek ;-) powiem Wam ze myslalam ze to "niewidzenie" bedzie duzo pozniej, a juz mezowi zapowiedzialam ze chyba pomoc wkrotce bedzie potrzebna bo to sie nie da z malowaniem paznokci u stop tez wesole wygibasy ;-)
u Nas ciut chlodniej, byla burza az 2 grzmoty i 10 min kropil deszcz ale juz lepiej sie oddycha :-)
lepilam dzis pierozki z jagodami i taka dumna jestem z siebie i moj M tez 3 raz robilam pierogi i dzisiaj wyszly perfekcyjne (za drugim razem tez 98% takich bylo ) mniam mniam
ktoras pytala o wozek MAxi cosi?? ja jesli nie kupie wozka i'coo air peak to wlasnie maxi - cosi mura. Gondola duza, swietnie sie prowadzi. Znajomi bardzo sobie chwala ten wozek pokazali wszystkie bajery i to sa nasze dwa typy
u Nas ciut chlodniej, byla burza az 2 grzmoty i 10 min kropil deszcz ale juz lepiej sie oddycha :-)
lepilam dzis pierozki z jagodami i taka dumna jestem z siebie i moj M tez 3 raz robilam pierogi i dzisiaj wyszly perfekcyjne (za drugim razem tez 98% takich bylo ) mniam mniam
ktoras pytala o wozek MAxi cosi?? ja jesli nie kupie wozka i'coo air peak to wlasnie maxi - cosi mura. Gondola duza, swietnie sie prowadzi. Znajomi bardzo sobie chwala ten wozek pokazali wszystkie bajery i to sa nasze dwa typy