reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

laperedhil- hormony działają;-) ja ostatnio rozmawiałam z koleżanką przez telefon. Chciała mnie wyciągnąć na impreze wieczorną. Mówię jej, ze sorki, ale bardzo źle się czuję, bo znów mam wymioty i biegunkę, a ona mi na to, że trzeba było bardziej namieszać, bo w ciąży to się wpieprza bez opamiętania. Odłożyłam słuchawkę i już nie mam ochoty z nią rozmawiać:confused2:

reklama
Router nam się zbuntował i nie miałam neta. Dopiero Was nadrobiłam na głównym, a jeszcze inne wątki...

Jutro idę pić glukozę, a dziś zaszalałam okrutnie, bo zaczęłam dzień od bez, potem ciasto u siostry, bo Magdalena :) jeszcze Frappe i coś czuję, że to niekoniecznie dobrze przed badaniami :|

amethys też się czuję jak foka... I jeszcze chwilę tak zostanie

Mama Kangura zgadza się u nas też się równało :) Ale jeszcze musimy nad tym ręcznie odrobinę popracować i będzie można niedlugo siać trawsko.

Kocyki z linków rewelacja, ale jak sobie pomyślę, że od czasu do czasu bardzo fajne mają np. w Biedrze za 15zł, to odechciewa mi się takich zakupów.

Wstąpiłam dziś 20minut przed zamknięciem do ciuchola i oczywiście zdążyłam wydać troszkę kasy. mam fazę na legginsiki, coby dziecko sobie czasem wdziało coś bardziej twarzowego niż śpiochy :p

Witajcie brzuchatki :-)

ja to dzisiaj mam jakiś szał hormonów. Zaczełam beczeć jak głupia przy lodówce jak wróciłam z zakupów. Mój Ł się pyta co się stało bo się wystraszył. A ja z gilem do pół pasa i zaryczana cała mu mówię: że kupiłam dwie kukurydze a w lodówce była jedna i teraz jest nieparzyście i któreś z nas dostanie tylko jeeeeeeedną :eek: takiego napadu śmiechu u mojego chłopa to dawno nie widziałam :-D póżniej się rozbeczałam jeszcze o za twarde nektarynki i o to że gotuję bób a mi się go już odechciało i chcę czereśnie. No i tak skończyłam z miską po prawej z bobem i miską po lewej z czereśniami :-)

Dziewczyny, nie jest któraś na kupnie roletek rzymskich? Bo kurde zamówiłam przez internet ucieszona jak tylko przyszły rozpakowałam i wyprasowałam, po czym stwierdziłam, że są za wąskie...:wściekła/y: Muszę kupić chyba szersze, bo mnie to wkurza...
Mają 50cm szerokości, 170długości są białe i bawełniane. Zdjęcie ze strony www:
999366_671401292874257_1086137899_n.jpg

Załączniki

• 999366_671401292874257_1086137899_n.jpg
    999366_671401292874257_1086137899_n.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry