reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ursula- ja maraton po ikei będę przeżywać jak mój m wróci z zagranicy, czyli za miesiąc. Ja dziś za leczo dziękuję, bo mam pół gara od wczoraj jeszcze i będzie na dzisiejszą kolację:-D a co do gapiących się małolatów (bo większość chłopaków w tym wieku, to dla mnie małolaty) to nie ma się co przejmować, oni są jeszcze za młodzi na zrozumienie co to oznacza kobieta w ciąży i dzidziuś w domu;-) mój brat (lat 19) miał na początku trudności w zrozumieniu co oznacza kobieta w ciąży, zwłaszcza w domu i jak sam dziś mówi, to bardzo odpowiedzialna rola, a wydaje się taki pikuś

reklama
Mam wyniki i wszystko jest ok :-) z radości wsunęłam chyba z pół arbuza ;-) a panią krzyczącą wzieli wkońcu na cc bo dziecko źle schodziło do otworka :-D

dziewczynki, dajcie mi swoje przepisy na leczo :-D bo ja kiedys robilam i zupelnie zapomnialam co i jak :-p w sumie od marca prawie w ogole nie gotowalam bo wiecznie sie zle czulam, ale czas sie zabrac za dom :-p i ulcia narobila mi ochoty dzisiaj na leczo!

i ktora jeszcze nie dolaczyla - polecam zapisac sie do programu bebilon, oprocz niespodzianki dla smyka przed urodzeniem, wysylaja upominek po urodzeniu no i czesto sa konkursy :p
https://www.bebiprogram.pl/rejestracja/polecenie/7912

Ostatnia edycja:
andzia dobrze ze nic powaznego ci sie nie stalo uwazaj na siebie.

nie bylo mnie od dwoch dni jestem strasznie zabiegana bo tesc w szpitalu mial zabieg i ze ma juz swoje lata to chcemy jak najwiecej czasu z nim spedzic bo nigdy nic nie wiadomo. wczoraj bylo u mnie lato z radiem i wybralam sie ze swoim na koncert bylismy umowini ze szwagrem ale jak go i jego kolege znalezlismy okazalo sie ze sa pozadnie wstawieni i rezultat taki ze uslyszalam 3pisenki i musielam ich odwiesc do domu.
a dzisiaj staram sie jakos psychicznie przygotowac do jutrzejszej krzywej cukrzycowej nie ukrywam ze sie boje bo we wczesniejszej ciazy mialam cukrzyce a nie chce przechodzic przez to raz jeszcze.
zamonialam powiedziec maz przyjechal w piatek wieczorem a cora tak sie ucieszyla ze zafundowala mega kopniaki ku iciesze ojca ktory nie mogl oderwac reki od brzuch

nonek ja tez poprosze kod

Witam pierwsza w poniedziałek! Mamy piękny księżycowy ranek:-D
Pogięło mnie chyba...:sorry2: jest 1 w nocy, a mi się spać nie chce. Czytam, oglądam, przeglądam...no nie wiem jak zasnąć. A dzidziuś kopie po brzuchu jak szalony. Chyba się domaga snu;-)
Dawno nie oglądałam Waszych zdjęć, więc miałam chwilę, aby sobie poprzypominać jak wyglądacie:happy2:

Jolka a ja jeszcze później niż Ty tu zaglądam. Mieliśmy nieplanowanego grila, znajomi wpadli :D i jeszcze troszkę zgarnęłam, powiesiłam pranie ze śpiochami i musiałam zaglądnąć i nadrobić zaległości, ale na szczęśie niedziele to i ruch mniejszy bo bym musiała inaczej do 3 siedzieć :p

No to teraz lecę spać.

reklama
przeczytałam was ale znowu tyle naprodukowane ze nie dam rady kazdej odpisac ;)

martula śliczny tatuaż

ursula nie mogłam z tymi pytaniami o drzazgi i atest lakieru hahah ale sie szarpneliscie ;p najwazniejsze ze postawiliscie na swoim przy wyborze łóżeczka :)

laperedhil no sklepice biurko super glue i bedzie jak nowe heh no moze ewentualnie troche farbek plakatowych zeby je odswiezyc ;p

marys25 sukces tesciowa zaczyna zmieniac sie z kamiena na czlowieka ;p

Gusiak88 ciesze sie ze juz w domku jestes :) u nas kobiety w ciazy z cukrzyca przyjmuja praktycznie od razu i przychodzisz w ogole nie musisz sie rejestrowac

andzia86 dbaj o siebie , cale szczescie ze nic ci sie nie stalo

ja wlasnie wybieram sie do diabetologa i az sie boje o moja wage ;/ cos czuje ze przybralo mi sie i to duzo ... ;/ milego dzionka zycze

Do góry