reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
A tak przy okazji to ja jestem chyba jakaś dziwna, bo nie kojarzę i nie oglądam większości seriali tutaj przytaczanych:-D codziennie na dobranoc puszczam sobie szpital, tylko powoli mi się kończą odcinki, których nie widziałam.
A co do baty, to nie wiem jak jest z tą firmą, ale czasami jak coś jest dostępne na str internetowej, to niekoniecznie jest dostępne w każdym sklepie. W mniejszych sklepach nie ma każdego produktu

Ostatnia edycja:
Witam się z kawą... mam za sobą nieprzespaną noc, a w dzień nie cierpię spać, więc czeka mnie dłuuuuuugi dzień...
a co tu dzisiaj tak pusto od rana?

A jeśli chodzi o pieska to jesteśmy zdecydowani :) mamy i warunki i możliwości, mamy też jednego psa ale on bardziej jest do teściów przywiązany, bo przybłąkał się do nas 3 lata temu i jak my jeździliśmy do pracy, to on z teściami zostawał no i bardziej jest ich, niż nasz. Ale ten będzie nasz, bo teraz jestem w domu.. postanowiliśmy z mężem, że na razie nie wrócę do pracy, tylko pójdę na chorobowe i jak tylko będziemy mogli, będziemy się starać ponownie.. więc zostaję w domu i póki co będę opiekować się tylko pieskiem, no i mężem rzecz jasna ;-)

Ostatnia edycja:
Z racji tego, że w tygodniu budzę się o 9, dzisiaj na nogach jestem już od 6.30 ;) Za oknem jeździ nam koparka i równa ogródek. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko ładniej ;)

Opowiedziałam M. dowcip od brackiee i skomentował to następująco: ty lubisz takie hardkory :p

Buziaki :)

Zjadłam tosty i kawkę i Adaś zaczyna harce :) Rośnie nam mały klopsik - wiecie, że w 22 tyg on waży ok 550 gramów? :p Strach pomyśleć, co będzie za miesiąc...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny....
Martula mam tez za soba nieprzespana noc... tak bolało mnie w klatce piersiowej jakbym sie uderzyła i krew z nosa...wiec w nocy o 1 zmierzyłam ciśnienie i miałam 160/95 puls 114... wystraszyłam sie bardzo ... Fakt pokłóciłam sie wieczorem z m tak mnie wkurzył ze szok i pewnie dla tego tak mi ciśnienie skoczyło.... no i upalna noc była bo 21 stopni i nie było czym oddychać. dzis rano cisnienie ok ....
Uśmiałam sie rano z waszych dowcipów... no tak sie powinno zaczynać dzien.... udanego dnia dziewczyny :)

Do góry