Witam kobietki
Magda86Poznań olej szefa i tą jego żonkę jak i koleżanki z pracy, pokazali na co ich stać, klasa nie ma co
nie zastanawiaj się tylko idź na rok macierzyńskiego bo wcale nie masz gwarancji że jak będziesz tylko 6 mc to Cię nie zwolnią, a tak z dzidzią będziesz rok
a pracę na 100% znajdziesz jakby co.
Gusiak88 super że wychodzisz
martula1985 śliczne psiaczki
) a tatuaż też fajny ale może pomyśl o tym co Rojku napisała, taki abyś tylko Ty wiedziała o co chodzi
nonek90 mogłabym prosić o taki kod?
amethys kurde, chyba dobrze by było jakbyś kontrolowała jakie masz ciśnienie i powiedziała lekarzowi jak będzie takie się powtarzało
Ja w łóżku, pogoda za oknem piękna, dziecko wyjechało na wieś. Wczoraj się wściekłam na M, zadzwonił do niego kolega że może byśmy poszli na mecz do knajpy, więc mój stwierdził że zapyta mnie jak się czuję i jak coś to się zdzwonimy. Wściekłam się na niego
bo się mnie pyta czy pójdziemy... i tłumaczę jak krowie na rowie, że lekarz kazał leżeć a nie łazić.....nie wiem czy do niego dotarło, wytłumaczyłam mu ile ma dziecko teraz i co się stanie jak urodzę teraz.....przeprosił i powiedział że nie będzie mnie wyciągał. I kupił mi w sephorze 5 lakierów do paznokci
po 3,90 były, żebym miała co robić w łóżku