reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Jeśli chodzi o psiaka, to wszystkie 4 to psy, nie są rasowe, to jakieś mieszańce pudlicy z kundelkiem, ale takie przecież są najlepsze :rofl2: najbardziej podoba mi się ten jasny, jeśli nie jest zarezerwowany dla nikogo innego to własnie jego wybierzemy, a jak się nie uda to wszystko jedno, wszystkie są słodkie.. musimy tylko trochę poczekać, bo ich matka niestety zmarła i właścicielka póki co karmi je butelką specjalnym mlekiem i uczy pić z miseczki, do odbioru będą dopiero na przełomie lipca i sierpnia..

DSC00675.jpg

Załączniki

• DSC00675.jpg
    DSC00675.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 30
martula uroczy schrupałabym go !!! :tak:
ursula Twoja za to lubi szastać kasiurką :D , ale jak lubi to ją naciagnij na cos i tyle :p mimo ze ja jestem osobą ze mi takie drogie w porównanie do tańszych jakos nie mam potrzeby o, żeby mieć coś drozszego. łózeczko używane.
ale naciągnij ją, tylko że naciągnięcie a jeszcez zeby rzecz przypadła ci do gustu to graniczy pewnie z cudem. tak czy siak zycze dużo cierpliwości :)!:tak:

Witam kobietki :)
Magda86Poznań
olej szefa i tą jego żonkę jak i koleżanki z pracy, pokazali na co ich stać, klasa nie ma co :( nie zastanawiaj się tylko idź na rok macierzyńskiego bo wcale nie masz gwarancji że jak będziesz tylko 6 mc to Cię nie zwolnią, a tak z dzidzią będziesz rok :) a pracę na 100% znajdziesz jakby co.
Gusiak88 super że wychodzisz :)
martula1985 śliczne psiaczki :)) a tatuaż też fajny ale może pomyśl o tym co Rojku napisała, taki abyś tylko Ty wiedziała o co chodzi :)
nonek90 mogłabym prosić o taki kod? :)
amethys kurde, chyba dobrze by było jakbyś kontrolowała jakie masz ciśnienie i powiedziała lekarzowi jak będzie takie się powtarzało :(

Ja w łóżku, pogoda za oknem piękna, dziecko wyjechało na wieś. Wczoraj się wściekłam na M, zadzwonił do niego kolega że może byśmy poszli na mecz do knajpy, więc mój stwierdził że zapyta mnie jak się czuję i jak coś to się zdzwonimy. Wściekłam się na niego :( bo się mnie pyta czy pójdziemy... i tłumaczę jak krowie na rowie, że lekarz kazał leżeć a nie łazić.....nie wiem czy do niego dotarło, wytłumaczyłam mu ile ma dziecko teraz i co się stanie jak urodzę teraz.....przeprosił i powiedział że nie będzie mnie wyciągał. I kupił mi w sephorze 5 lakierów do paznokci :D po 3,90 były, żebym miała co robić w łóżku :D

Martula super, że bierzecie psiaka. Ja mam dwa pieski. Myślę, że Rojku ma rację, przemyśl to.
Ja na razie z teściową mam spokój nie widziałam jej od tygodnia i na razie się nie wybieram.
Meago- miłych odwiedzin .
Marys tak to z tymi mężami jest. A lakiery na pewno śliczne.

Ja rano zrobiłam zakupy, siostra robi jutro imieniny i musiałam kupić jakiś prezent, a teraz sobie sprzątam. Czuje się dziś rewelacyjnie.

Dziewczyny z tym serialami to baaardzo dużo jest na iitv.info
Wybieracie sobie serial po lewej stronie, albo wyszykujecie w okienku. Potem wybieracie odcinek. Zazwyczaj przy każdym są różne opcje do wybrania pod oknem z filmem. Albo w wersji angielskiej, albo z napisami czasem jest z lektorem jak szło na jakimś polskim kanale. Wybieracie wersje i powinien Wam się w tym okienku już film wyświetlać. A jak nie to wyświetla się lista z przekierowaniami na inną stronkę. Z tych przekierowań polecam video.anyfiles.pl albo sprocked.com
Na stronce jest masa seriali, więc nie zabraknie Wam niczego :)

Hej Laski, wróciłam. Mam 5 min nim mamuśka wróci od bankomatu.
W sklepie trafiliśmy na miłą sprzedawczynię która szybko zorientowała się że z mamą lekko nie jest i bardzo pomogła w doborze taniego! łóżeczka i materaca w granicach które ja chciałam. Mamuśka oczywiście dopytywała o droższe ale ponieważ ja za nie płaciłam to babka nawet nie zwróciła na to uwagi. Ponieważ chciałam być miła to powiedziałam mamie żeby wybrała fajny ręczniczek bo ja już jeden wybrałam, potem przy kasie kobitka mówi że nie poleca tego ręcznika bo jest kiepskiej jakości i generalnie poleca ten co ja wzięłam tylko w innym kolorze:-p
Co do pościeli jako że miała być w prezencie mamuśka wybrała półkę cenową i mówi -wybierzcie dwie. Ok ja klasycznie zawiesilam się na żyrafkach M wybrał jakąś w misie - wybory w 5 sekund a ta zaczęła że misie na pościeli M są smutne i że może jednak inne. Babka skwitowała ją stwierdzeniem, że misie się uśmiechają tak w środku i że nie ma smutnych dziecięcych pościeli. Nieopatrznie ekspedientka zapytała o rożek...ja mówię że dziękujemy a mama "oooa mogę zobaczyć?" babka tylko spojrzała na mnie z bólem w oczach i szepnęła "Przepraszam" ;) No ale w końcu dotarliśmy do kasy, zakupiliśmy łóżeczko, materac - TANI, pościel, prześcieradła, i wypełnienie do pościeli. Zatrważająca kwota 800 zł wbiła mnie w ziemię i mówię do M - kur... mogliśmy kupić pościel w Ikei (bo widzę że mamuśka nawet po portfel nie sięga) no i teraz walnęła focha i poszła do bankomatu. Nie wiem ile odda i za co, mam nadzieję że za pościel bo dwie zmiany pościelowe plus ochraniacze na szczebelki plus wypełnienie pościeli kosztowało 350 zł!:angry: A ja naprawdę chciałam kupic tą z Ikei...
Idę coś zjeść i poupychać zdobycze , jak już podłogę się położy to zacznie się pranie.
łóżeczko odbieramy jutro - proste, zwykłe, na szczęście mamie nie przyszło do głowy pytać o atest na lakier, czy drzazgi w szczebelkach...widać tylko mnie lubi raczyć takimi leśnymi zagadkami.
Piękna sobota! Ściskam!

ursula :D dobrze ze sprzedawczyni nie chciala nawciskać Wam "smieci" i ze przyznawała ci racej może mamuśka trochę sie przez to uciszyła heheh :p ciesze sie ze udana sobota :)

za to u nas..pojechalismy dzisiaj autem na przeglad..a ze mamy starego grata golfika 3, to wahacz do wymiany, amortyzatory, wycieraczki...maj got.. same części 200zł, no i przeglad 180 w poniedzialek..powiem wam gdyby nie ta wygrana mojego M w totka to byśmy nie mieli co jeść.. bo tyle wydatków dookoła.

reklama
ursula mialas szczescie ze trafilas na taka ekspedientke, bo moglas trafic na taka co by mamusi wtorowala bo wiecej by zarobila na tym ;) a tak to utarlyscie nosa tesciowce :-)

akaiah - ach te auta, my na naszego paska wydalismy 1700 zl na zawieszenie w tym miesiacu i jest naprawde kiepsko a nie wiem jak na zwolnieniu jest z wyplata wiec nie wiem jak to bedzie do konca miesiaca :-)

moj M rozbieral dzis swoje biurko (bezuyteczne wlasciwie) z pokoju malucha, rozmawia ze swoja mama i jej mowi ze sklada wlasnie biurko i zaniesie je do komorki a ona na to: no super, wiesz dzieci szybko rosna, to za 6 lat bedzie dla malego biurko jak znalazl :-D:-D:-D
padlam.

Do góry