reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
A tak przy okazji to ja jestem chyba jakaś dziwna, bo nie kojarzę i nie oglądam większości seriali tutaj przytaczanych:-D codziennie na dobranoc puszczam sobie szpital, tylko powoli mi się kończą odcinki, których nie widziałam.
A co do baty, to nie wiem jak jest z tą firmą, ale czasami jak coś jest dostępne na str internetowej, to niekoniecznie jest dostępne w każdym sklepie. W mniejszych sklepach nie ma każdego produktu

Ostatnia edycja:
Witam się z kawą... mam za sobą nieprzespaną noc, a w dzień nie cierpię spać, więc czeka mnie dłuuuuuugi dzień...
a co tu dzisiaj tak pusto od rana?

A jeśli chodzi o pieska to jesteśmy zdecydowani :) mamy i warunki i możliwości, mamy też jednego psa ale on bardziej jest do teściów przywiązany, bo przybłąkał się do nas 3 lata temu i jak my jeździliśmy do pracy, to on z teściami zostawał no i bardziej jest ich, niż nasz. Ale ten będzie nasz, bo teraz jestem w domu.. postanowiliśmy z mężem, że na razie nie wrócę do pracy, tylko pójdę na chorobowe i jak tylko będziemy mogli, będziemy się starać ponownie.. więc zostaję w domu i póki co będę opiekować się tylko pieskiem, no i mężem rzecz jasna ;-)

Ostatnia edycja:
Z racji tego, że w tygodniu budzę się o 9, dzisiaj na nogach jestem już od 6.30 ;) Za oknem jeździ nam koparka i równa ogródek. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko ładniej ;)

Opowiedziałam M. dowcip od brackiee i skomentował to następująco: ty lubisz takie hardkory :p

Buziaki :)

Zjadłam tosty i kawkę i Adaś zaczyna harce :) Rośnie nam mały klopsik - wiecie, że w 22 tyg on waży ok 550 gramów? :p Strach pomyśleć, co będzie za miesiąc...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny....
Martula mam tez za soba nieprzespana noc... tak bolało mnie w klatce piersiowej jakbym sie uderzyła i krew z nosa...wiec w nocy o 1 zmierzyłam ciśnienie i miałam 160/95 puls 114... wystraszyłam sie bardzo ... Fakt pokłóciłam sie wieczorem z m tak mnie wkurzył ze szok i pewnie dla tego tak mi ciśnienie skoczyło.... no i upalna noc była bo 21 stopni i nie było czym oddychać. dzis rano cisnienie ok ....
Uśmiałam sie rano z waszych dowcipów... no tak sie powinno zaczynać dzien.... udanego dnia dziewczyny :)

Do góry