laperedhil
Fanka BB :)
Magda sam szef %&^$ mnie nie dziwi, bo to wiadome ze w tym kraju to tylko wyzysk i najlepiej zebys zapitala za 1000zl 24h, ale najgorsze sa w tym "kolezanki" ktore jak ky byly w Twojej sytuacji to zrobilyby dokladnie to samo! nie rozumiem jak mozna byc takim egoista, on nie ma prawa nie dac im urlopu bo to maja zagwarantowane w kodeksie ew. jak im nie da urlopu to im placi. U mnie to dziewczyny mi mowily zebym odrazu szla na l4 bo nie ma sensu, ze szkoda mnie i dziecka i poki moglam to pracowalam, jak mnie brzuch zabardzo spinal to poszlam na l4 i dziewczyny sa ok - maja teraz luz beze mnie, a szef no oni zawsze twierdzili ze ciaza to nie choroba ale nie znam ich teraz opinii i szczerze mowiac jest malo wazna dla mnie. Z rocznym macierzynskim to sie nie zastanawiaj, ew, zawsze dzien po powrocie mozesz dac l4 ciazowe
martula ja bym wziela pieska, jak masz warunki i kochacie psiaki, nie po to zeby zalatac smutek, ale pies da wam wiele milosci a i dzieciatku (bo napewno teraz sie wam uda) lepiej sie wychowywac ze zwierzakim tak mysle ja nie wyobrazam sobie zycia bez mojej suni chociaz dzisiaj zjadla moja gazete i znowu wygryzla dziure w scianie!! nic tylko gipsujemy a glupol ma juz rok skonczony! ;-)
ja dzis dziewczynki kupilam sobie w koncu majciochy w mothercace za 29,99 2 pary i kaftaniki 2 dla malucha za 14,9 i 5 par skarpetulek za 14,90 humor poprawiony.
Idziemy tez dzisiaj na grilla do ludzi z pracy mojego M - szczerze to nie chce mi sie, ale sie rozwerwiemy moze, najgorsze to to, ze mam prowadzic w powrotna strone a ostatni raz robilam to rok temu
i dzidzia sie wczoraj wiercila, rano zrobila mi gule na brzuchu - pewnie wypchnela tam swoja pupcie no i wiercil sie caly dzien bo mamusia troche slodkosci pojadla
dzis za goraco i lenia ma jak ja :-)
martula ja bym wziela pieska, jak masz warunki i kochacie psiaki, nie po to zeby zalatac smutek, ale pies da wam wiele milosci a i dzieciatku (bo napewno teraz sie wam uda) lepiej sie wychowywac ze zwierzakim tak mysle ja nie wyobrazam sobie zycia bez mojej suni chociaz dzisiaj zjadla moja gazete i znowu wygryzla dziure w scianie!! nic tylko gipsujemy a glupol ma juz rok skonczony! ;-)
ja dzis dziewczynki kupilam sobie w koncu majciochy w mothercace za 29,99 2 pary i kaftaniki 2 dla malucha za 14,9 i 5 par skarpetulek za 14,90 humor poprawiony.
Idziemy tez dzisiaj na grilla do ludzi z pracy mojego M - szczerze to nie chce mi sie, ale sie rozwerwiemy moze, najgorsze to to, ze mam prowadzic w powrotna strone a ostatni raz robilam to rok temu
i dzidzia sie wczoraj wiercila, rano zrobila mi gule na brzuchu - pewnie wypchnela tam swoja pupcie no i wiercil sie caly dzien bo mamusia troche slodkosci pojadla
dzis za goraco i lenia ma jak ja :-)