reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Magda sam szef %&^$ mnie nie dziwi, bo to wiadome ze w tym kraju to tylko wyzysk i najlepiej zebys zapitala za 1000zl 24h, ale najgorsze sa w tym "kolezanki" ktore jak ky byly w Twojej sytuacji to zrobilyby dokladnie to samo! nie rozumiem jak mozna byc takim egoista, on nie ma prawa nie dac im urlopu bo to maja zagwarantowane w kodeksie ew. jak im nie da urlopu to im placi. U mnie to dziewczyny mi mowily zebym odrazu szla na l4 bo nie ma sensu, ze szkoda mnie i dziecka i poki moglam to pracowalam, jak mnie brzuch zabardzo spinal to poszlam na l4 i dziewczyny sa ok - maja teraz luz beze mnie, a szef no oni zawsze twierdzili ze ciaza to nie choroba ale nie znam ich teraz opinii i szczerze mowiac jest malo wazna dla mnie. Z rocznym macierzynskim to sie nie zastanawiaj, ew, zawsze dzien po powrocie mozesz dac l4 ciazowe :-p

martula ja bym wziela pieska, jak masz warunki i kochacie psiaki, nie po to zeby zalatac smutek, ale pies da wam wiele milosci a i dzieciatku (bo napewno teraz sie wam uda) lepiej sie wychowywac ze zwierzakim tak mysle :) ja nie wyobrazam sobie zycia bez mojej suni chociaz dzisiaj zjadla moja gazete i znowu wygryzla dziure w scianie!! nic tylko gipsujemy a glupol ma juz rok skonczony! ;-)

ja dzis dziewczynki kupilam sobie w koncu majciochy w mothercace za 29,99 2 pary i kaftaniki 2 dla malucha za 14,9 i 5 par skarpetulek za 14,90 :) humor poprawiony.
Idziemy tez dzisiaj na grilla do ludzi z pracy mojego M - szczerze to nie chce mi sie, ale sie rozwerwiemy moze, najgorsze to to, ze mam prowadzic w powrotna strone a ostatni raz robilam to rok temu :-D

i dzidzia sie wczoraj wiercila, rano zrobila mi gule na brzuchu - pewnie wypchnela tam swoja pupcie :-D no i wiercil sie caly dzien bo mamusia troche slodkosci pojadla :-D
dzis za goraco i lenia ma jak ja :-)

reklama
ja oglądam Big bang theory , i Family Guy ;) lubie tego typu humor. i oglądam na kinomaniak.tv za darmo sa wszytskie filmy i seriale

eh ja muszę dojść do siebie , M w pracy a do mnie teściówka przyszła i chciala zobaczyć koniecznie co kupiliśmy dla maleństwa...a nie zobaczyć tylko bardziej skomentować.
więc.. wszytie rzeczy jej się podobały, ale układ jaki chcemy zrobić w pokoju musiala już skomentować..
i to ze chcieliśmy w pokoju zlikwodować drzwi,, bo wtedy zrobiło by się wiecej miejsca. .i co ? ŻE JESTEŚMY NIEODPOWIEDZIALNI , I JAK MOZNA NARAZAĆ DZIECKO NA TAKIE NIEBEZPIECZEŃSTWO :wściekła/y: ja się pytam..dlaczego..
a ona : bo opary z kuchni ...:laugh2::eek::eek: od razu nadciśnienie dostałam..

znalazłam ogłoszenie ze stargardu szczecińskiego, likwidacja sklepu dzieciecego i wszytko taniej tylko trzeba napisaćdo nich i poprosić o fotki, ale np łóżeczko nowe dzieciece 50 zł moze komuś sie przyda ogłoszenie :) http://tablica.pl/oferta/artykuly-niemowlece-body-kaftaniki-tanio-ID3fuIJ.html

Ostatnia edycja:
Akaiah co Ty tam pichcisz toksycznego, że Twoje opary z kuchni mogą być szkodliwe? :-D teściowe są urocze... :oo2: powiem Ci, że i tak odniosłaś sukces skoro rzeczy się podobały :tak:;-)

reklama
no zadzwoniłam do mojego M i mu mówie o tym a on tez z takim zdziwieniemi mówi " przecież codziennie bimbru nie pędzimy ":laugh2:to przynajmniej mi się humor poprawił.

no i jeszcze hita mi sprzedała, bo mamy szafę wnękową w sypialni gdzie robimy pokoik dla dziecka, no i miesci się tam tylko lózko i łóżeczko no i myslaliśmy gdzie postawić komodę..wieć włąsnie jej powiedzialam ze myslimy zeby drzwi wyciągnąc po prostu bo otwierają się do srodka pokoju i wtedy komoda się zmieści a jej pomysł : to postawcie przed szafą wnękową..:eek: nie wiem czy opóźniona czy co...to jak sie dostanę przez komodę do szafy po moje ubrania i inne rzeczy ktore tam są ?:no:

no ale opary po prostu rozwaliły mi system :-):-D UROCZA KOBIETAAAA

Do góry