reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

martula1985; :-( nie powinnaś się tak przemęczać - szczególnie teraz.... Wiem co czujesz. Ja pochowałam synka w 39tyg i był taki kochany że jak mi go dali to mogłabym sobie go do domu wziąść - ważył 3500g . Powiem Ci jedno - to jest straszne - ale kiedyś nauczysz się z tym bólem żyć - po prostu stanie się cząstką ciebie - a Ty jako człowiek będziesz musiała funkcjonować dalej... Dla przyszłego maleństwa - a daje Ci słowo, że to będzie najpiękniejsza chwila kiedy znowu zobaczysz 2 kreski na teście ... Więc trzymaj się i nie poddawaj. Warto żyć - UWIERZ MI :)

MAMUSIALISTOPADOWA2013 - WITAJ.... :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lapredhil - ja sobie przyrzekam, że to już ostatnie ciuszki, po czym...kupuję kolejne ;P Postęp jest jedynie taki, że już nie kupuję na 56-62 ale na 62-74 ;p tłumacząc sobie, że będzie miał na lato :p

Synek kopie mnie coraz bardziej, coraz bardziej przekonuje się do imienia Adaś, ale wciąż się wahamy: Adaś czy Antoś. Pomóżcie dziewczyny, jakie macie skojarzenia z tymi imionami? :) Może coś razem wykminimy :)

Znajomi dali imię Tymoteusz bo chcieli, żeby było oryginalnie. Efekt jest taki, że w piaskownicy jest 4 Tymków :p Nam nie zależy na popularności czy oryginalności imienia, tylko, żeby imię nie przytłaczało, nie ośmieszało, nie utrudniało :) On sam ma je wypełnić swoją osobowością :)

cześć mamusie :)
brackiee
dzięki :) jakoś boję się tych koszul rozpinanych na boki, nie mam pojęcia dlaczego :)
melonowa89 dużo zrobisz tego leczo??? bo ja tak średnio umiem robić, więc wpadłabym na "krzysia" ;)
Fajne te łóżeczko.
Mama Kangura Antosia znam tylko jednego :) mojego wujka :) fajny facet, Adaś to mój synek i mój brat :) super faceci jak dla mnie :) ale nie jestem obiektywna ;)
Rojku ta koszula to bardzo fajna :) w takiej to bez szlafroka po oddziale :D
Lefkowa trzymaj się w tym szpitalu, aby Ciebie szybko postawili na nogi :)
czy któraś z was była może w tesco zobaczyć te pajacyki?

laperedhil w szpitalu :( wracaj do zdrówka !

o boRZe ale sie objadłam na sniadanie..całą micha płatków owsianych , kako , i bułeczki z wlasnorobionym dżemem..:-)
dzisiaj jade do rodziców i zostaje do jutra.. ciekawe jak tam moja kochana mamusia..:sorry2:

marys25 spory gar wyszedł :) wiec wpadaj :)

Martula kocha oszczedzaj sie i zbieraj siły twoj aniołek widzi cie obojętnie czy wspominasz o nim w domku czy na jego grobie a musisz odpoczac i dojsc do sil :*

Lefkowa trzymaj sie w tym szpitalu

Ostatnia edycja:
Lefkowa jest w szpitalu - mi odpukac nic nie jest i leze na kanapie :-D

Tymoteusz mi tez chodzil po glowie ze wzgledu na kumpla meza, ale nagle jak to imie pierwszy raz slyszalam to slysze wokolo bo pelno maluchow, tu masz racje :D

ja sie troche boje z tym moim Tytkiem - to tytus romek i atomek, no i tyfus beda go nazywac, ale to jakos mam nadzieje opanujemy zawsczasu :)

Ostatnia edycja:
Właśnie tak się zaczęłam zastanawiać, czemu Ci wszystkie dziewczyny życzą zdrowia :p i myślą "czy coś mnie ominęło? " :p hehee

No dzieci potrafią być okrutne, ale tak naprawdę to zależy od charakteru - znałam Mieszka, który był po prostu przewodnikiem stada :D przy tym przystojnym i nikt nie wpadł na to, żeby mu dogryzać. Podobnie Witek - był spokojny, ale jakiś taki dominujący i nikt się nie śmiał. Z kolei dzieci gnębiły dwóch Filipów, Wojtka czy Stasia...

reklama
Cześć wszystkim mamusiom.Mi znowu dzis brzuchol stwardnął nie z racji skurczów tylko jak wstalam i czuje wczoraj był miekkszy.A tak w ogole to w nocy spać nie mogłam, do ubikacji co godzine, brzuch robi sie coraz wiekszy i nie ma jak sie fajnie położyć.A tak w ogóle to śpicie juz na tym lewym boku ???

Do góry